- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmmb80
tag
válasz
mhncsa #53125 üzenetére
Az Asus MeMo Pad 10,illetve a [Concorde Q 10-et 50 k körül,de tesztet csak ezt találtam róla,de nekem is ilyen van,ajánlom]
-
Milka 78
nagyúr
válasz
mhncsa #53125 üzenetére
Két Alcort inkább ne,akadozik,laggol nem folyamatos az élmény.A wifi is hektikusan működik,de legjobb esetben is középszerű.
Asuson nincs HDMI,GPS (Miract van) és ennyiért nem vennék RK3188-at.
LG van GPS,baromi fürge,stabil (én ilyet nyúzok,bevált),de ezen sincs HDMI.Miracast szintén van,de az vagy működik vagy nem én is most szerezek sticket hozzá.Mondjuk 70 ropi kicsit húzós én 64-ért kaptam meg(ott most 66)
A többit sajnos nem ismerem.csendes : Inkább azt se,volt hozzá szerencsém,nem igazán sikerült darab.
-
csendes
addikt
válasz
mhncsa #53125 üzenetére
Szerintem érdemes 8" tabletet is kipróbálni; erre a célra 1280x800 felbontással elég lehet, és abból kijön egy jó.
A képarány miatt az Alcor-ok helyett esetleg inkább Wayteq xTAB-9 50 ezer Ft körül ugyancsak RK3188 SoC-cal, de még a kicsit kevesebb pixelhez sem túl acélos a GPU. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest