- Yettel topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
Szerintem meg pont egy dolog nem került még eddig szóba Wifi vs HSDPA/3G témakörben, az hogy vajon a csak wifivel és/vagy bluetooth-al rendelkező TABLETEK ha támogatják a külső 3G-s megoldást is, akkor ahhoz vajon lesz-e olyan mobilszolgáltatós 3G modem (húgomnak van egy ilyen T-Online-os modeme a laposához!), amivel USB-n rádugva majd működik a net?
Engem ez a kérdés foglalkoztatna már régóta, de lehet hogy van olyan boltban vásárolható usb-s 3G modem, amelyikkel működik, és csak veszek hozzá egy SIM-kártyás mobilnetet???
Homályosítsatok már föl, különösen a Wayteq esetében lennék kíváncsi egy ilyen megoldásra... (tudom, még nem jött ki!
)
-
tthom
senior tag
De ez arra van. A telefon a hot spot, a szgép csatlakozik hozzá. Hibaüzenetet nem dobott, így gondolom 3G nettel is menne. A telefonról megy adat a gép felé, szóval szerintem működik 3Gvel is.
Csak mivel ez vitamax, arra meg minimum 1000Ft kipróbálni, most azt csak úgy nem állítanám be..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest