Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
tjb007
üzenetére
Nem tudom igazából, hogy mekkora a lefedettség a 2100Mhz-es sávban a Vodánál, mivel ugyan van 3G a telefonomon, s vodás vagyok, de a telefonom tudja a 900Mhz-et is, így nem is nagyon tudok mélyen belemenni a témába. Mindenesetre foglalkoztat a kérdés egy ideje, hogy hogy áll a vodafone ezen a téren, mert tőlük nem válnék meg, viszont vidéki vagyok, s emiatt nem szántam még el magam arra, hogy Kínából vegyek telefont, pedig csábító ajánlatok vannak.
Mi még mindig nem szívunk akkorát ezzel a 900Mhz-el, mint a nagyobb országok, mivel kis ország, plusz akárhogy is nézzük jól állunk ami az adatkommunikációt illeti s viszonyítjuk ahhoz, hogy alig vagyunk 10 millióan. Egy példa, haver kint van egy ideje Angliában, a szolgáltatója használja a 900 és 2100Mhz-et egyaránt. Vett egy telefont Kínából, s Londonban (azért ezt hangsúlyoznám, hisz mégis csak egy nagyváros) az első 2 zónában volt csak 3G, tehát gyak. nem hogy Angliát, Londont nem tudják beteríteni a 2100Mhz-en.
Szal ezzel az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy nem kizárt, hogy Mo-on sok kisvárosban a 900Mhz-el biztosított csak a 3G, mivel a rosszabb terjedés miatt a 2100Mhz-el nem tudják lefedni az adott kisvárosokat, falukat. S innen eredhet ez az enyhén szólva félreértelmezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Automata kávégépek
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX