Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kateb

tag

válasz Crytek #36868 üzenetére

:)
    Árat nem írtam, mert az annyira nem szempont :) Megvenném én a minit is, ha bővíthető lenne a memója és egy nyamvadt hdmi kimenetet nem sajnáltak volna ki belőle. De sajnos ezek lemaradtak, ezért nem volt vétel.
    Nexus, Samu dettó

Kínaiak jó irányban tapogatódznak, náluk viszont nagyjából szokásos a gyenge wifi és a halovány üzemidő.
    Most őszintén: mennyi plusz költség lenne Kínában, ha a szar wifi helyett valami ütőképesebbet pakolnának bele? És valami tisztességes akksit, amivel elgurulnak gond nélkül egyharmad napot? Nem ismerem az ottani alkatrészárakat, de mondjuk átszámítva 10 ezer? Tegyünk rá 100% hasznot, legyen 20 pluszban.
    Ha most ezt rápakolom a legújabb Wayteq 100dci-re, akkor 85 lenne. Nekem ez még beleférne, nyilván sokaknak nem ( ez már csak egy ilyen rohadt világ). Bár részemről a 3G-s felesleges költségnövelő tényezőt akár ki is hagyhatták volna belőle.

Nyilván mindenkinek megvan, hogy a ketyerét mire szeretné használni.
    Aki pl a gépen futó játékok rabja, azt kb nem izgatja, ha gyengélkedik az internetkapcsolat, viszont kell neki az erős hardver.
    Aki könyvet akar rajta olvasni, annak kell a jó panel, hogy valóban olvasható legyen.
    Nekem pedig, aki néha szoktam utazni nem baj (sőt!), ha van jól működő gps rajta. És a szálláson, ahol van wifi, a netet ki is tudom használni maradéktalanul. Mondjuk esti gőzleeresztés gyanánt jutyúbon megnéznék valami 3. vonalas hollywoodi filmet, amin nem kell sokat gondolkodni, mindezt kilőve egy nagyobb képernyőre, hogy esetleg a család is nézhesse. Ehhez jó wifi és hdmi kimenet kellene, de valahogy tabletben mintha ezek taszítanák egymást, mint a mágnesek azonos pólusai. :)

Új hozzászólás Aktív témák