- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
buta29030 #28445 üzenetére
"Ha nekem korábban azt mondja valaki, hogy egy bal egér gombbal való kijelölés és egy kontrolcé-kontrolvé mozdulat összesen 1 másodperce helyett én majd fél percig fogok ügyeskedni..."
Engem is kicsit bosszant, hogy az olyan alap műveletek, mint a kontrol-C-kontrol-V körülményesebbek, mint PC-n, de azt gondolom, hogy ennyi kompromisszumot megér a dolog, hogy összességében kényelmesebb pl. netezgetni egy tablet-en, mint egy kisebb vagy nagyobb laptop-on. (Flash ill. Silverlight hiánnyal ritkán szembesülök.)
Nekem az a legnagyobb gondom, hogy a képernyő-billentyűzeten még mindig lassabban tudok gépelni, mint fizikai billentyűkön. (Ezért keresek régóta QWERTY-s tablet-et, de egyszerűen nincs ilyen.) De ezzel együtt is lehet jegyzetelésre használni egy tablet-et.
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
buta29030 #28445 üzenetére
Az, hogy az egy másodperces művelet fél perc, az nem az Android hibája, hanem azé, hogy olcsó cuccot vettél. Próbáld ki pl. a Galaxy Note 10.1-et, ott hibátlanul megy ez. Ahogyan én is pillanatok alatt megvagyok ilyenekkel az iPad Minin. És ne mond azt sem, hogy drága. Mert számítógépet sem 45 ezerért vesz az ember.
Egyes műveleteknél valóban hiányzó lehet a Flash, Silverlight, bár ezt én speciel az iPaden nem igazán szoktam tapasztalni, az elmúlt egy évben talán a kezemen megtudom számolni, hogy hány alkalommal hiányoztak ezek a tableten.
És mint írtam is fentebb, a sebesség, minőség nem feltétlenül Android hiba, hanem annak köszönhető, hogy "gagyi", nem jól optimalizált készüléket használsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest