- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
faresz5 #27568 üzenetére
akkor ezért nem kaptam vissza a pénzem....
Nem először rendelek Kínából, de ha 22nap után a track number info még mindig csak azt írja hogy célországba feladva akkor az vagy kamu vagy vissza megy a feladónak-ilyen is volt már többször-vagy elveszett még Kínában valahol.... Nem a paypallal kezdtem, hanem a honlapon belül próbáltam felvenni velük a kapcsolatot és érdeklődni, ahol azt a választ kaptam hogy köszönik hogy felvettem velük a kapcsolatot és forduljak hozzájuk bizalommal és köszönik hogy felvettem velük a kapcsolatot.... szerinted????
Én is azért vettem náluk egyébként mert itt olvastam valakitől hogy az egyik megbízható cég a buyincoins, topiktársunk is utt vette ugyan olyan hero-ját 3nappal később és ő már szombat óta püföli, nekem meg még csak feladva.... ha nem csak feladva lenne hanem legalább lenne valami 22nap alatt hogy hajón van, vagy beérkezett ungarise vagy repülön van vagy vámon van vagy akármi akkor egy szavam nem lenne, de ez innentől kezdve még mindig minimum 8-10nap, mert még Kínát sem hagyta el! Plusz a válaszuk is kiütötte nálam a biztosítékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CREALITY Ender-3 V3 KE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő