Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Amúgy próbáltad már újrarakni a ROM-ot?
Könnyen elképzelhető hogy minden gondod megoldódna.Ha még nem próbáltad,próbáld ki.A Teclast tabletemmel voltam ennél rosszabb állapotban is mint te és már én is a visszaküldésen gondolkodtam,amikor mégegyszer megpróbáltam újratelepiteni a ROM-ot és azóta is tökéletesen működik.
Ja nekem olyat csinált hogy hiába dugtam rá a töltőt,csak egy elem rajza jelent meg,benne egy felkiáltójeles háromszög,mintha nem lenne töltésem. -
Shoo
senior tag
válasz
Crytek
üzenetére
Hogy te mindig a nehezebb módszert választod...

Majd megint kapsz egy szép levelecskét és még mindig nem lesz semmi belőle, ahelyett, hogy nélküle küldenéd el és nyomnál egy bocsi, de véletlen kimaradt szöveget...OFF az OFF-ban:
Apropó annyira nincs időm a géppel foglalkozni, hogy hétfő óta csak 1x volt töltve és még bőven van kraft, de még azt se tudom töltés alatt működik-e rendesen...tényleg kellett volna vele pár napot várni, mielőtt szétszedted a töltőt...azért is lett volna jó, mert akkor tudnád, hogy a sufnitöltő rontotta-e el, de így még azt se lehet tudni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Robotporszívók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX