Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
köpet
aktív tag
Sziasztok!
Megválaszolom a saját kérdésem, ha már más nem reagált rá; a pandawillnél kapható kínai tabletekről kérdeztem (moonse m713, ly-f1, paladin) akkor, meglett a döntés: LY-F1 lett végül, 8Gb változat 104$ ellenében. Három hét volt, mire megjött, és nem vámolták meg/el, bár a nyomkövetés szerint odakerült, végül megúsztuk.
Az első benyomásaim vegyesek voltak, és azok is maradtak, bár nem bántam meg a boltot. A gyári 2.3.4 android kicsit bugos volt (wifi szakadozás, sd kártya random leválasztása), szerencsére van kint több hivatalos és custom rom hozzá, GB és ICS egyaránt.
Most egy gyári béta ICS van rajta, nem a legújabb, de ez is stabil, net, skype, ebook, feliratos és változatos kódolású videók mennek rendesen, erre lett véve végül is.
Játszani nem szoktam, most próbaként ráraktam pár terméket ebből a kategóriából, majd megnézem, mit tud.
Az összeszerelés minősége hááát, hm, szintén vegyes. Az illesztések mentén néhol akadnak dimbek-dombok, egy ponton kattogott nyomásra, de erről időközben leszokott. Elég vékony lehet a borítás, mert a hátulját ért nyomások meglátszanak a kijelzőn. Némiképp melegszik hátul, ha órákig megy, de talán túléljük.Röviden ennyi, ha valakit érdekel a folytatás, még írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX