- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #21362 üzenetére
Jobb lenne fordítva, ha az alkatrészt adnák ingyen én meg beszerelném
Annyira nem bízok ezekben a csodákban hogy 2 év gar nélkül mernék venni ilyen összegben. Pedig összességében megéri tudását és árát nézve, akkuja is szép nagy. De a 10.1-es nagyobb felbontással is alig drágább, csak adnának rá normál 2 év gart.
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #21357 üzenetére
De a myaudioban 16GB flash van ha jól rémlik + ugye a 3G stick, szóval ezt nézve nem drágább. Azt jó lenne még tudni ténylegesen hogy van a 2 év gar. 1 év alap + 1 év szerviz lenne myaudionál? Kerestem a modecom tabról infokat de nem sokat találtam, eddigi cuccaiktól nem voltam elájulva.
-
Chaser
legenda
válasz
hamyka #21321 üzenetére
IPS vs TN. Van még kérdés ezzel kapcsolatban?
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
gadgetgreats.com oldalról vásárolt már valaki, megbízhatóak?
-
Chaser
legenda
válasz
tvamos #21238 üzenetére
Annyiból össze lehet hasonlítani, hogy azokon van. De nem kell messzire menni, itthoni wayteq 35k-s tabon is van hdmi és sd slot, ennyi. Te nem használod, én használnám meg velem együtt még sokan.
Nem vettem még semmit, ha a vámosok úgy látják hogy ez nem érdemes arra hogy kibontsák pont az ő bajuk, nem az enyémÉs ha már lelkiismeret furdalás, az legyen olyannak aki nyakkendőben tevékenykedik és milliókat, tízmilliókat sikkaszt többek között a te és én pénzemből is
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #21229 üzenetére
Mármint a kiegészítő árára gondoltam, ami "helyettesítené" a hdmi-t. 20k+ egy olyan vacakért, na bumm
Mondtam, te azok közé tartozol akinek megfelel, én meg azok közé akiknek nem, olcsóbban sem. Nincs ezzel baj.
szerk: gyuszmó: Valszeg úgy mint a pc-t. Nekem külön előképzettség nélkül is megy
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #21206 üzenetére
Aha, az árát mért nem írtad ide?
Maradjunk annyiban, van akinek megfelel ennyiért amit adnak, te közéjük tartozol. És vannak olyanok akik fejcsóválva mosolyogják és összegezve ezt vonják le: "lám, milyen jó gép lenne, ha...", én meg közéjük tartozok
Teszem azt leesne az ára bruttó 70k-ra nekem akkor se kéne, 2 alap doog nincs rajta ami nekem fontos és tucat gépek is tudják, vicc.
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #21203 üzenetére
Azért megnézném, hogy valójában hányan használják a HDMI-t ténylegesen
Net nincs mindig, ezért alap nálam egy bővíthetőség. Az ilyen megoldásokat hívom félkarú óriásoknak, mert nem többek. HDMI-vel akár egy htpc-t kiváltana, esetleg koca gamereknek is jó lenne már ilyen hw-rel időt eltölteni. Kedvenc zenéimhez meg filmjeimhez meg ne kelljen már internetkapcsolat...részemről
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #21198 üzenetére
Nem igazán hiszem, hogy a hdmi csatlakozó vagy a microSD slot 100$-okat emésztene fel mikor 60$-os tableten is rajta vanakn. Körül lehet magyarázni, ezzel nálam "érdekes" jelzőnél többre nem fussa' N7 esetén.
gyuszmó: Gyűjteni kell hozzá egy keveset és venni egy jobbat sztem.
-
Chaser
legenda
válasz
tjb007 #21164 üzenetére
A crystalon nem tudok elmenni, kb A2 tudás, panel is hasonló. Árban 5$-ral olcsób, ugyanakkor az A2-ben 16GB tárhely van. Nem tudom mé volt az apropója a Crystal kiadásának, kb egykutya' a két gép, vagy valami felett nagyon átsiklottam. Persze ha jó touch elektronikát kapott A2-vel szemben akkor lenne értelme.
-
Chaser
legenda
válasz
hamyka #20769 üzenetére
Nincs GPS, de BT van és külső egységgel megoldható a használata. Füllhallgató standard 3.5", tehát olyat használsz vele amilyet akarsz. Hogy ebből kinek mi jön be ez eléggé szubjektív. Valami multiban nézz/tapogass meg minél több tabot, akkor fogod tudni hogy neked melyik méret a megfelelő. 10"-t pl hosszú távon kézben tartani elég macerás sokak szerint. 7"-osak tömege kb feleakkora. És ott van egy esetleges külföldi rendelés lehetősége is, csak ott ugye nincs gar - illetve macerásabb intézni -, viszont 30-40k-ért már elég korrekt 7" IPS paneles gépeket kapsz jó hw-rel. Az IPS azt jelenti hogy sokkal élénkebb színei vannak és nagyobb betekintési szögei, tabletben én mindenképp csak olyat vennék.
-
Chaser
legenda
válasz
hamyka #20763 üzenetére
Akkor már a 10-es verziója, ami 1280x768-as ips paneles, 75k.
szerk: Igaz, amit te mondtál az is majdnem 10-es, 9.7", de csak 1024x768, és mivel 4:3 képarány, ekkora méretben már sztem nem túl jó úgy a gép, a 10" az 16:10-es és nagyobb felbontású is, ekkora kijelzőn már elfér a HD felbontás, főleg ha csak 5k-val drágább. HW-ük ugyanaz, a 9.7-esben akku nagyobb néhány száz mAH-val, szóval elhanyagolható.
-
Chaser
legenda
válasz
aclandiae #20675 üzenetére
Hát nem igazán. Tárhelyet microSD-vel tudod bővíteni, de talán a max 32GB, lehet az újabbak már kezelnek 64-et is, ha egyáltalán van olyan. Beépített az olcsóbbaknál 8-16GB. Kijelzőt nem mondtál, de ez a tömeg 7-8" gépeknél reális. 2 év gar megint szűkíti a kört, pl asusok, de azok nem ebben az árfekvésben vannak, ott már van 64GB belső tárhelyes is. Talán egy myaudio 9" ips még belefér tömegbe és árba, kibővítve 32GB SD-vel.
szerk: Hát tömegbe az se fér bele, kisebbet kell nézni.
-
Chaser
legenda
válasz
taky023 #20639 üzenetére
Egy noti meg egy x200 között van némi különbség
Persze ha tab kell akkor az. Helyedben várnék tapasztalatokat az ainol flameről, elég jó kis hw-e van. A touch eletronikát is javították elődhöz képest, arra panaszkodtak itt akinek volt. Kijelzője meg állítólag a legjobbak közül való 7" 1280x800 IPS. Ha nem B szériás akkor nagyon jó kis gép lesz. Jelenleg 40k körül van, persze from csájna' és ha átmegy a vámon. 10-esből meg itt sokan a myaudiot preferálják aminek még nem arany ára van, 75k bruttó. Arról már több véleményt olvashatsz.
-
Chaser
legenda
válasz
taky023 #20628 üzenetére
Ha már sokat gépelsz talán inkább egy sub gép, abból is az egyik legjobb, egy lenovo x200. Na azon lehet gépelni, üzemideje is jó, akár ips panelt is rakhatsz bele. Tömege 6 cellás akkuval 1.53kg. Sőt, akár félig tablet is lehet belőle, mert ha ips panelt raksz bele elérhető waacom verziós is. Árban 80k körül már találsz.
-
Chaser
legenda
válasz
Cole10 #20610 üzenetére
Modemet kell a routerbe csatlakoztatni, amit eddig a gépre kötöttél azt most a routerre a wan portra. Lesz mellette pár darab - valszeg 4 - másik port, oda a gépet. Wifin meg a tabot. De a routert előtte be kell konfigolni, itt találsz hozzá topikot biztosan ha rákeresel gyártó szerint, pl "tplink router".
-
Chaser
legenda
Sokkal drágább gépeknél is vannak hibák/hiányosságok amik itthon kaphatóak és akár nagy nevek, erre már rájöttem
Ilyen 15k-s tabot találtam párat bayen is, kb ui. hw. De akkor inkább dupla annyiért egy flame, az tényleg használható és úgy szintén eladható. 30k-ért itthon nem sok mindent adnak. Az a baj ezekkel az olcsókkal hogy az embernek lehet a kedve is elmegy tőle, fogtam már olyan tabot le se hánytam volna
-
Chaser
legenda
válasz
hun_gery #20416 üzenetére
Cube-t annyira nem vágom, myaudio10-ben mp4 van.
rizso: Majd az Ainol flame/fire/burning jó lesz 35-ért, ha végre agyon tesztelik és tényleg jó lesz
Jelenleg 40k körül van. Aurora 2 meg 30, összességében nézve sztem az is megéri annak aki nem szán többet rá és nem tud várni.
Sőt, ha már aurora, láttam belőle 8 gigás verziót amit LG panellel hirdetnek, az pedig nem lehet rossz. -
Chaser
legenda
válasz
hun_gery #20409 üzenetére
Azt mondják a 10" myaudio olyan felbontással nem lassú, sőt gyors. Ahogy én néztem hw-ük eléggé megegyezik - kivéve a vga-t ami flamenél mp2, myaudionál mp4, de az meg lassabb órajelen jár talán ? -, szóval valszeg nem lesz gond. Meg van valami cube, ott a vga is úgy rémlik hogy mp2 és ott se panaszkodnak sebességre.
-
Chaser
legenda
válasz
Lucas Kane #20338 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
nightshadow #20230 üzenetére
Oké majd utánanézek. Látatlanban az az érzésem van hogy mitől lenne jobb majdnem ugyanannyiért ha vkinek kifejezetten fontos a 10"? Ha meg nem fontos arra talál alternatívát.
A samut nem Kínában rakják össze? Még a ThinkPadeket isSzinte minden made in China.
jedis: Panel típusát legozd már ki pls
Tényleg igényes a myaudio oldala.
tjb007: Valódi 4 magos az 4 igp-vel lenne. Feldolgozó egységek száma a 4 magos akkor. Végül is mind1, hasítson az a lényeg. Köszi majd átnézem ezt az ICS vs JB témát is.
-
Chaser
legenda
válasz
nightshadow #20227 üzenetére
Ez itthon kapható 75k-ért és ha minden igaz 2 év garis. Hw-ét, kijelzőt, kasznit nézve teljesen reális az ár itthoni viszonyok közt. 60-ért xtabot lehet venni ekkorát ips-sel, de ott csak 1024-es kijelző van, ha jól rémlik cpu 1 magos és vga is jóval gyengébb. Meg persze gar is 1 év. 7 meg 10" az külön kategória.
Ha ennyiért van 7" samsung az a drága vagy nagyon tutinak kell lennieDe ha az is sztem akkor is drága.
jedis: Köszi. Panel típusát meg lehet valahol nézni droidban? GPU kb = VGA azt tudom, tabletekben nem vagyok otthon nem számtechben
-
Chaser
legenda
válasz
nightshadow #20224 üzenetére
75k a myaudio oldalán. Magyar árakat tekintve reális. Csak ennyiért már kapok használtan transformert garral...sőt nem sokkal többért dokkolót is mellé. Igaz használt, de ha van gar mind1 és akkor inkább azt venném ha már ennyit rászánnék.
tjb007: Akkor ezért mondják 4 magosnak. Olyan mint a A2 mp2-je amit meg 2 magosnak írnak. Végül is nem rossz gép lehet ez ilyen hw-rel és ips-sel. Nem vágom még mik a lényegesebb különbségek droid OS-eknél. Azt tudom, hogy jelenleg JB a legújabb. Várható erre is, azt tudja valaki? És van érdemi változás az ICS-hez képest?
-
Chaser
legenda
válasz
Chaser #20221 üzenetére
És tényleg az
Ha van kamerád csinálhatnál kijelzőről pár vidit több szögből. Ez már elég jó gép, ára még finomodhatna kicsit
Kb ilyen tudású Kínából van valami? 10" ips 1280-as, 2 magos cpu, gpu az nem olyan fontos. OTG, BT, HDMI.szerk: a myaudiokra 2 év gar van?
szerk2: És ebben a 10-es myaudioban pontosan milyen gpu van?
-
Chaser
legenda
BOXCHIP A13 Multi-Core(CPU+GPU+VPU+APU)Cortex A8 1.2Ghz
Ez mit tudhat és milyen vga van benne? -
Chaser
legenda
válasz
nightmare13 #19834 üzenetére
Ugyanezt tudja a flame is. Egy leírás szerint az egyik legjobb panel van benne. És javították az A2 touch elektronikás részét is. A pipo-t még nem néztem.
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01 #19645 üzenetére
Ezért is várok vele, legyen valami tapasztalat róla. Keret nem lényeg, fém ház is csak azért mert tetszik
Ha jól tudom ez éppen hátrány szokott lenni pl wifi szempontjából mert leárnyékolja vagy valami ilyesmi, mintha vmelyik transformernél is olvastam volna hasonlót. Ha műanyag reped, ha fém horpad, egyik se jó. Vigyázni kell rá amennyire lehet. Kopp-kopp de nálam minden egyben van/volt és remélem lesz.
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01 #19640 üzenetére
Nekem mind1 mikor veszem, valszeg csak bohóckodnék vele aztán tovább adnám, bár ki tudja
Viszont most már tuti flame lesz, kijelző az nagyon jó, lehet itt már a touch elektronikán se spóroltak. + BT, fém ház, nagyobb akku, nekem ezek megérnek némi felárat. Tulajdonképpen nekem is 10" körüli kellene, aztán lehet mégsem. Majd ha kezemben lesz a flame akkor tudni fogom. Viszont 10-esért annyit nem adok amennyit jelenleg elkérnek olyanért amilyen nekem kellene - kb flame tudású -.
-
Chaser
legenda
-
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01 #19622 üzenetére
Én bayről venném, ott megbízható eladótól 144$ most a legolcsóbb - van aki 280-ért is adja
- . De a BT jó lenne, mondjuk ha szeretnék később egy billt is mellécsapni. Akkor az ne kanócos legyen, szóval lehet flame lesz a végén. A fém házikó is tetszik, nagy akku is, azt mondjuk hirtelen nem tudom hogy az A2-ben kisebb van-e.
-
Chaser
legenda
válasz
nightshadow #19618 üzenetére
1-2 év múlva ha eddig nem is tudták tudni fogják
Office-szerű dolog már most is van, reader is. Torrentet meg downloadert nem tudom. De 2 év múlva ilyen ütemű fejlődéssel?
szerk: z0d1AK: Oké, van akinek semmi sem elég. Én a magam részéről pár ezressel adnék azért többet hogy jobb legyen a touch rész. Nekem csak hobbi célra kell, nem sürgős, van időm várni...az idő nekem dolgozik
Mindenekelőtt nekem a legfontosabb a megbízhatóság, ips kijelző, ár..többi csak utána jön.
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #19615 üzenetére
Persze-persze nem öröm. Tényleg érthetetlen hogy pont azon mért spórolnak...lenne pár ezressel drágább sztem senki nem bánná azt a felárat. Részemről böngészés nem nagyon lenne, játék se, szóval nekem belefér. Ha a $ nem drágul pár hét és 30k alatt be lehet szerezni, annyiért meg nem kérdés hogy megéri.
-
Chaser
legenda
válasz
devast #19597 üzenetére
Akkor valszeg én olyan vidiket néztem amikben már az újabb vezérlő volt. Mindenesetre annyi pénzért tudását tekintve nem rossz gépezet még a régebbi touch vezérlővel se. De már a flame-mel szemezek
Olyan verziója nincs ezeknek amiben van GPS is, 3G az nem is annyira lenne fontos, de BT+GPS jól jönne. Flameben már van BT, talán a következőben már GPS is lesz?
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01 #19582 üzenetére
Hogy mennyiért lehet eladsni bármit is az pont attól függ az eladási időszakban uo. vagy hasonló tudású új termék ára mennyi...taboknál 3 hónap nagy idő. Ma néztem bayről 32k lenne - persze ha nem fogják meg
-, ezt nézve nem nagy ára lesz neki pár hónap múlva. Persze mehet fentebb a $, de máris jönnek ki jobbak nem sokkal olcsóbban. Az is igaz, hogy jóval nagyobb tudásúak ezek mint az itthon kaphatóak azonos árban, de mivel itthoni gar nincs így nem lehet őket drágán eladni. Ha 30k alá becsúszik én is veszek egyet
devast: Ez nekem új. Konkrétan azt jelentené hogy nem valami pontos a beviteli felülete?
-
Chaser
legenda
válasz
nightmare13 #18382 üzenetére
GPU: Dual Core Mail 400×2
Akkor ez téves, vagy úgy értik MP2? -
-
Chaser
legenda
Kipróbáltam az egyik távirányítómat a tabon, kezeli
Tüzetesebben nem néztem meg, de hangerő, egér, enter, stb megy. Gépelni is lehet vele mint telón...nem rossz
-
Chaser
legenda
válasz
Khelben #18312 üzenetére
Jó, akkor majd azt kérem ne gift-et írjon, hanem garanciából visszaküldöttet...
persze ha veszek, de elnézve az árát meg az itthoni cuccok árát és tudását valószínű hogy veszek bayről. Ha meg jó fej az eladó akkor megkérem rakja fel külön a tabot, külön a gépet és a csomagolását....úgy már benne vannak egyenként a 45 eur-ban, nav meg mehet oda ahova akar...
-
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #18303 üzenetére
Ezt jó tudni. Ámbátor mi van akkor, ha más címére kérem a csomagot? Majd őt kezdik el zargatni?
z0d1AK: Hát a számlát nem én töltöm ki és nem én írom rá hogy GIFT...menjenek kopogni a feladóhoz, valszeg nagyon érdekelni fogja a dolog őt is. Sajnos nem vagyok se navos, se jogász, nincsen vámos képzettségem se, én aztán nem tudom mit kell bejelenteni...
-
Chaser
legenda
Aurora2-vel mik a tapasztalatok megbízhatóság terén?
-
Chaser
legenda
válasz
Sanzaa #15248 üzenetére
Ezt nem néztem, csak láttam hogy ott van.
Van valaki aki Kmét v Szentesen lakik és xtab-100s tulaj? Ha igen és lenne kis ideje dobjon pm-et, megnézném pár perc erejéig
Transformert akarok venni, de ha az nem jön össze az xtab is jó lehet ha kinőtte kezdeti gyerekproblémáit, ára eléggé karcsú lett mióta néztem.
szerk: Vagy akkor már lehet 100is-t kéne venni. Gyorsan ránéztem a specekre, 1GB ram, tehát dupla mint az s-nél, viszont cpu A9 helyett A8? Ez mennyire van negatív hatással a teljesítményre?
-
Chaser
legenda
válasz
body007 #15134 üzenetére
Bármit megnézhetnek a vámon. Épp napokban volt szó tabletes topikban mekkora királyság Kínából tabletet venni. Persze az, ha nem fogják meg. Kis csomag, jellemzően nem nézik ezeket, de ha a vámos unatkozik akkor ez van. 27% áfád biztos lesz, vám nem tudom van-e még, de az pár % volt, 4-5 ha jól emlékszem. Kérni fogják az utalás bizonylatát, tehát nem lehet kibújni alóla, legegyszerűbb ha szépen elkönyveled hogy ez nem úgy sikerült ahogy tervezted.
szerk: Jah hogy ez a tabos topik, azt hittem a bayes
Mind1, a lényeg ugyanaz.
-
Chaser
legenda
válasz
Sanzaa #15097 üzenetére
Két oka lehet. Lenyúlták a postán, nyilván nem volt tracking. Másik ok, soha nem is adták fel. Van pár kötsög aki azzal gyűjt pénzt, hogy ilyen kis összegű dolgokat árul. Ha a vevő nem kapja meg, ált-ban ennyi pénzért nem fordul ebayhez/paypalhez és az eladónál a zseton. De ha odafordul simán visszakapja a pénzt.
-
Chaser
legenda
Ok. Tételezzök fel behal, visszaküldöd. 4.5k kapásból, visszafele megfogják a vámon. Bumm.
Sok garis transformert itt meg bőven kapsz 100k alatt. Láttam már 70-ért is. Dokkal több mint másfél év garral 90-ért. De ki hogy szeretiCrytek: Pk az eladón múlik. Sokan free postával árulnak. Lehet ott van szerződésük a postával, vagy eleve be van építve az árba. Lényeg a lényeg, általában azt külön kiemelik, ha garoztatni kell akkor a pk már a vevőé. És mondom még1x. 45 v 50 eur a vám hatás, de inkább 45. Ha nem fogják meg a cuccot lehet örülni, ha megfogják lehet fizetni. A tab kicsi, ezért csúszhat át könnyebben, kisebb pakkokkal nem annyira foglalkoznak. De szúrópróbaszerűen bármikor belenyúlhatnak. És onnantól kezdve hogy tab van benne nem nagyon fogják elhinni hogy 10k-s cucc, ha az elaó azt is írta rá. Majd ők megállapítják az érétkeét és az alapján vámolnak ha fake összeg volt megadva szállításnál.
-
Chaser
legenda
válasz
Crytek #15053 üzenetére
45 euro a vám/áfa mentesség határa. Maybe 50. Nem feltétlen fognak meg mindent, kisebb csomagokkal általában nem törődnek, hangsúly az általában szón. De ha megfogják akkor megvámolják ami még nem is ennyira drága, 4-5% talán, de vám az meg 25% és ha jól rémlik nem csak az áru értéke a vám és áfa alap, hanem a pk is ha volt. + ha kiküldöd gariztatni az is saját zsebből megy és lehet visszafelé már a posta se free ha vételkor az is volt.
szerk: Persze mindez EU-n kívülre igaz.
-
Chaser
legenda
2 magos, tehát simán gyalulnia kell 1 magos A9-et is, ha a HP os-e kezeli a dual-coret. Ha meg droid 3 nem megy rá, dual-core kezelésnek is lőttek. Már amennyire én tudom. Jó kis cucc ez, 1GB ram, felbontás lehetne kicsit nagyobb. Ennyiért ha tényleg tud hozni a srác nekem kell egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest