- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
2012.07.11 07:17 Budapest 1005, Küldemény vám elé állítva - Azóta is ott vár! Most fontolgatják mennyire húzzanak le 100%
Legalább változott volna a státusza azóta hogy ne ezen agyaljak egész hétvégén -
Crytek
nagyúr
Jaj de nehéz már várni,de sajna ebből 100% hogy csak jövőhét lesz.
-
Crytek
nagyúr
válasz
tvamos #16843 üzenetére
Ez hogyan működik? (Mert ilyet soha nem csináltam)
Megkapom a táblát kiderül hogy fos akkor live chaten-en elmondom mi a gondja és hogy adják vissza a pénzemet?
Vagy hogy megy ez? Meg honnantól számitják ezt a visszafizetési időt?Ha visszaadják a pénzt akkor azután adják csak vissza miután a táblagépet visszaküldtem?
-
Crytek
nagyúr
2012.07.11 07:17 Budapest 1005, Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs.
Már ez is valami.Most jön a dolog lehúzos része 100% olyan nincs hogy egyszer valami mákom legyen.
-
Crytek
nagyúr
Egyébként az u30gtvel kapcsolatban valaki írta, hogy ezt a töltés alatt nem lehet használni dolgot nem lehet javítani.Külföldi fórumon egy srác irt hogy valamit átkötött és forrasztott és nincs már az a hiba.Tehát ha visszaküldöm majd javításra akkor simán megkéne csinálniuk.
Bár nem is értem ilyen monumentális hibával hogy kerülhet valami a piacra. -
Crytek
nagyúr
válasz
hun_gery #16735 üzenetére
Semmit nem tudok követni csak a pandawill szava van eddig.De ők meg összevissza kamuznak.
Tokkal kapcsolatban is mondják van raktáron majd nemsokára feladják.Ma is írtam nekik mi a szar van már ,majd ha kapnak akkor csütörtökön feladják.
Bár nem lehet a tokot visszamondom mert Cubeot postafordulattal küldöm vissza 99%! -
Crytek
nagyúr
Onnantól hogy feladták a táblagépet már a pénzemet nem kérhetem vissza ha szar a cucc igaz?
-
Crytek
nagyúr
A pandawilles követési számot hova kell beírnom hogy valamit ki is adjon? Már eltelt 4 nap és ahova beírtam ott semmi
-
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #16534 üzenetére
A miérteket nem értem a pandawillel kapcsolatban.
Amikor 3-án kérdeztem chaten tőlük azt mondták 5-én feladják a tokjával együtt küldenek is róla emailt a követési számmal.
5-én sehol semmi email a toknál még processing van mondom megkérdem mi van.Azt mondták a táblagép feladva adott is követési számot a tokot majd később adják fel.
Nem fért volna a csomagjába vagy nem értem miért nem tudták egyszerre küldeni.
Azóta eltelt 2 nap a tokot azóta sem adták fel! Kb most ölik csak az állatot amiből csinálják vagy nem tudom. -
Crytek
nagyúr
válasz
Sanzaa #16411 üzenetére
Én telón nyomatom a 100mb-os telenoros klikket.Van hogy simán kibirom 1 hónapig pedig melóba állandóan netezek. Képek bettöltése ki van kapcsolva. + Telenor meg a 12 hónapból kb 9 hónapban alszik mert volt hogy nagyon belehuztam a 3g watchdog progi szerint 1,3gb-nyit neteztem és akkor sem lassitottak vissza.Máskor meg volt hogy ahogy elértem a 100mb-ot.De szerencsére netezni ugy is lehet szóval nincs para.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Kh@oSz #16398 üzenetére
Csak meg akartam nézni hogy néz ki ez a követés! Mindegy majd úgyis megtudom ha magyarba ért mert vámról értesítenek majd hogy fizetni kéne még + 15 ezret mert nem az volt a csomagban ami rá volt írva.
Már lerendeztem lélekben hogy buktam ezen.Remélem majd beleegyeznek majd hogy kicserélik egy Onda-ra ha nem fog működni! -
Crytek
nagyúr
Megkérdeztem live chaten mi a szar van mert feljelentek mindenkit meg különben is!
Írták hogy a tábla gép már fel van adva a tok meg ami volt raktáron az elmondásuk szerint még nem lett feladva azt irták soon
Kaptam követési számot ezt hova kell beírni,mert az életbe nem csináltam/néztem ilyet!?
-
Crytek
nagyúr
Azt ígértek 5.-én feladják a cuccokat hát se a tábla gép se a tok nincs úton
-
Crytek
nagyúr
Nekem még nem küldtek mailt hogy feladták volna!
Bár 5.-ét írtak live chaten szóval akkor nekem is ilyen jön.
Engem nem érdekel az sem ha pucér faszik vannak bekapcsolás után meg ha újságpapírba lesz becsomagolva.Engem ami érdekel hogy miután kézhez kaptam 1 évig működjön hiba nélkül és ne kelljen gariztatnom! Semmi más nem érdekel! -
Crytek
nagyúr
File Explorernél hol van ez a szerver rész mert nem találom?
PC-n a mappán nyomtam jobbklikket és megosztásra mentem. Telefonon a file exploreren belül nem találtam szerver részt jobb felül van egy kis legörgető menü ahol van local,lan,ftp,net, bluetooth de itt bármire mentem egyik sem volt az szerintem!
-
Crytek
nagyúr
Jön a 10 hüvelykes Google táblagép?
Hát ha ez is jó áron lesz most szúrom tökön magam
-
Crytek
nagyúr
Akkor jól értettem na ez is haladás.De be voltam regelve mivel aznak csináltam direkt ezért az accountot a pandawillre! De ha feladják 5-én és küldenek emailt akkor nem is nagyon érdekel!
Lassan menni kell postára is megérdeklődni hogy jövök ki legolcsóbban a kinába való postázással
-
Crytek
nagyúr
Most írogattam pandawill live chaten.
Kérdeztem miért nem látom az accoutonom a tablet rendelést : Ezt irták vissza:"as you made the order as a guest,so you can't check in your account"
Nagyhirtelen nem tudom mit jelent ez. De írták július 5.-e körül feladják és majd küldenek róla emailt a követési számmal.
Rákérdeztem a tokjára is hogy van-e raktáron mert már 1 hete processingen van az is.
Visszaírtak hogy kicsit se aggódjak majd a táblával együtt küldik. -
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #16241 üzenetére
A bukást nem úgy értem hogy elveszik a pénz.
Akár ez is eljátszodhat (nálam elgfog tuti):
Már levontak 53*** ftot ,elkapja a vám +15ezer már.Kézhez kapom nem is müködik küldhetem vissza min 5000 ft.A cseredarab müködését szintén nem garantálja semmi.És akkor már lassan ott is lennék árban hogy ips+ ot vennék magyar garival.
-
Crytek
nagyúr
Azt már levonták azt nagyon tudják de hogy bárit kijelezzen hogy beszerzés alatt vagy anyámtyúkja semmi.Múltkor már írtam nekik chaten azt írtak hogy még processelik de én ezt nem látom sehol.
Egyedül amit látok az a tokja de egyelőre az azóta processingen van.Írok nekik mindkettővel kapcsolatban mi a szar van van-e tok ha nincs mikor lesz meg a táblát rakják már fel legalább annyi szöveggel hogy "várjál csak rá te kis köcsög" -
Crytek
nagyúr
U30GT-vel mi a tényállás lesz Július 1-én belőle vagy sem?
-
Crytek
nagyúr
Pandawillnél dolgoznak amúgy? 5 nap után is processing van
-
Crytek
nagyúr
Ezt az ES File Explorert hogyan kéne beállítani hogy elérjem vele a pc-m adatait?
Szájbarágosan írja le valaki ért hozzá ,mert nekem nem sikerül rájönnöm -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Rajtam kívül van még olyan aki nem mondta vissza az U30GT-t?
-
Crytek
nagyúr
Most nézem pandawillen is van.
Olyan vajon lehet kérni hogy egy ilyet küldjenek a Cube helyett?? (Mivel árban is 1 dollár eltéréssel annyiba kerül)
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Beleolvasgattam és ha az elkövetkezendő pár napban nem jelentenek be egy több hónapos csúszást a hibajavítások miatt akkor ajánlatos visszamondani!
Kérdésem hogy a U30GT tokja vajon jó a Concorde 9,7-hez? Mert a tok az megjön de nem lesz hozzá táblagép
Egyébként az a kijelző hiba (bal alúl nem igen érzékel) az mindegyiknél van vagy csak elvétve 1-2nél?
-
Crytek
nagyúr
Nem tudom még agyalok. A neten lévő videók a gépről hibátlanok.Csak a fent emlitett hibák nem igazán kecsegtetőek.
53 ezerért vagy ha a vám lehúz akkor 70 ezerért nem szívesen lennék béta teszter
Akkor inkább várok még annyit mire a Concorde IPS + is 60k-ra lemegy és akkor azt veszek.
Nekem nem sürgős.
Vagy pedig *aszok mindenre és jó lesz nekem a szar is -
Crytek
nagyúr
Basszus ezekkel az U30GT hibákkal elvettétek a kedvem
Visszavonni hogy lehet az előrendelést hogy visszakapjam a pénzem?
-
Crytek
nagyúr
Az gáz hogyha a paypalon nincs megadva a lakcimem de viszont pandawill-en a pontos van megadva?
Mert billingnél írta a rendes cimemet ami ugye a pandawilles reges de paypalhoz meg a shipping adresshez nincs cim csak a nevem meg a város.Ez nem baj?
-
Crytek
nagyúr
Aki a pandawillről rendelt U30GT-t annak fel van tüntetve az accountján hogy rendelte?
Mert 10 napja rendeltem meg és semmi jele ennyi ideig dolgoznák fel?
Na direkt rendeltem mást innen U30GT -hez azt a tokot. (Legalább tokom legyen ha már táblagépem nem lesz)
És azt oda is tették egyből az accountomra.) -
Crytek
nagyúr
Akinek a pandawillről jött már meg valami telefon vagy táblagép leírhatná,hogy a csomagolás mennyire volt "biztosítva" a sérülésektől!
Mert nagyon hosszú az út amit megfog tenni és nagyon parázok! -
Crytek
nagyúr
válasz
szabi__memo #15374 üzenetére
Táblagéptől ne várjál csodát.Amíg a telefonokba is ilyen szar kamerákat erőltetnek addig nem lesz fejlődés.
Azt nem értem hogy fényképezőgépet is milyen vékonyok már és megse képesek azt az cuccot beletenni mobilba.Pedig az aztán maga lenne a kéjmámor.
Akkor nem is kéne 8-12 megapixel teloba legyen egy überdurva 2-3,2-es és kész! Mindenki hapy lenne kivéve a fényképezőhépgyártók. -
Crytek
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #15312 üzenetére
Bárhol bármit vettem legyen az egy memoriakártya stb mindig mondja az eladó a dobozát a matricával őrizzem meg az a garancia!
-
Crytek
nagyúr
Cube U30GT tesztembe szeretnék rakni majd (feltéve ha valaha meg is kapom) benchmark eredményeket is.
Ezeknek kívül (Quadrant ,Antutu ,Nenamark) milyen benchmarkok vannak még?
-
Crytek
nagyúr
Hát amilyen nyomorult vagyok az én csomagomnak tuti nem hisznek majd,hogy 40 dolláros táblagép van benne így az olcsónak hitt 53ezerből szépen vám + adóval lesz egy 70 ezer ami már nagyon nem éri meg
No mindegy 53-at vagy 70-et bukok oly mindegy.Erről a pénzről már lemondtam.
-
Crytek
nagyúr
Nem értelek!
Ha valami nem kivánja meg hogy frissitse az ember akkor mindek tegye?
Ez olyan mint a játékok amihez a sokadik patch kijön valaki felrakja mindet van aki meg az első verziót játsza mert vagy nem találkozik hibával vagy teszem azt ha látja is nem zavarja.
Nomármost egy szinte fasza friss 4.0.4-es ICS-t minek is kéne frissíteni?Valami nyomos érvet írjál legalább amire azt lehet mondani hogy "ez igen ezért valóban érdemes felrakni"!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Adamis #15079 üzenetére
Mire kellene másra?
Alapból azért veszem ha reggel pl felkelek a köcsög gép hangja ne ébreszen fel mindenkit hanem csak belövöm a modemet és a táblagépet netezek pl.
Filmet nézni meg netezni lehet rajta alapból minden buhera nélkül.Több nem kell.Frissiteni meg minek nem értem 4.0.4 van rajta még ha a telomról lenne szó amin ezer éves android van megértem de ICS-t minek akarjátok frissiteni.
De mindenki arra veszi amire akarja és azt csinál vele amit akar.
Nekem netre ,filmre,zenehalgatásra,játékra bőven jó lesz frissitést és buherát nem fog megélni a gép részemről.
Bár hova gondolok ennyire előre megse kapom majd már most elbuktam 53 ezret ezt így elkönyveltem!
-
Crytek
nagyúr
Ezt a vámot hogy kell amúgy fizetni? (Soha az életbe nem rendeltem kintről semmit csak ilyen filléres cuccokat)
Már kivan fizetve a pénz (paypalon levonták)! Jön egy külön csek fizessek be ennyit vagy hogy?
Ja meg az mi hogy valamit megfognak a vámon? (Mert páran itt ilyet is irtak) Ilyenkor mi van elkell oda csattogni érte vagy hogy ?Ilyenkor értesítenek vagy mi a menete?
-
Crytek
nagyúr
Valaki írta hogy rendelt pl pandawillről és semmit nem kellett fizetni vámon simán átment és ott sem volt plussz költség.
Na ugyanaz a cucc gariztatása miatt miért lenne másképpen?Szerintem ugyanúgy szarnak rá mint amikor hozták befelé!Bár aki esetleg gariztatott már a világ másik végére biztos jobban tudja!
-
Crytek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest