- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #27899 üzenetére
Ha IPS lenne még akkor is elég gatya lenne, de TN-nel valóban eléggé az.
Aki tablet vásárlásra adja a fejét és szeretné filmre, netre használni a gépet, ne adja alább 7" 1024x600-as felbontásnál és IPS/MVA kijelzőnél...nincs értelme.
És ha a gyors használat is fontos, akkor dual core / értelmesebb / és 1GB ram.
Előző tablet itthon ezek egyikének se felelt meg, nem is töltöttem vele 10 percnél többet -
Chaser
legenda
Létezik olyan tabi Ami 8 colos, IPS, beépített 3g modems? 7 col nagyon határeset de a 10 meg valszeg nagy lenne. Kínai csoda jó lesz
-
Chaser
legenda
Megérkezett a crystal
gyors, kijelző nagyon szép, egyelőre ennyi. Több időm majd 7végén lesz csak sajnos. De valszeg kicsi lesz, lehet tolongani érte
-
Chaser
legenda
Úton van a crystal tablettám
-
Chaser
legenda
Lehet még fel se adták...kérdezz rá ém kérj trackinget. Engem ipadalternative copatott be így.
hvb: Van neki topikja. sajnos tipikus az a tablet ami papíron jól néz ki, gyakorlatban már nem olyan rózsás a helyzet. Ahogy láttam többen sokadik cserepéldánynak kaptak megfelelően műkődőt, meg sokaknak el is ment tőle a kedve. A pattogó hangot nem tudom megoldották-e, meg az sd kártya eldobálást azóta. Nem hinném hogy az ainol hero 10" rosszabb lehetne ennél, most meg lehet csípni cc 42k körül from China.
-
Chaser
legenda
válasz
spiritex #26670 üzenetére
Képernyő méretre értem. A T60-am van 2.5kg-3kg, fél napot is képes vagyok fotelben elüldögélni vele
hiába mondják legtöbben hogy 15-ös gépnél 1-2 óra a max amit bírnak
Crystalban van magyar nyelv?bpmcwap: Nem is a trend miatt, de érezhetően más világ azért egy dual core tablet.
-
Chaser
legenda
válasz
spiritex #26664 üzenetére
Az ok, csak ez nem a gyártó oldala
Abban viszont sztem egyetértünk, hogy a kijelzővel nincs semmi gond, sőt. Ha IPS, ha MVA.
safy: Nekem egész biztos kevés, ha neked nem, akkor vegyél olyat
Dual-core, 1GB ram, mali 400 mp2 alá sztem nem érdemes adni.
szerk: Jó lenne tudni valamit a heroról amíg akciós
Sztem nekem kicsi lesz a 7"
szerk2: Úton, útfélen, tapasztalatok nélkül nem vágok bele, talán majd akkor jövőre és most meglepem magam egy fire-ral vagy egy holdX-szel / utóbbi nagyon tetszik, mintha valaki mondta volna vett és nincs vele semmi gond /
-
Chaser
legenda
válasz
vertigojames #26650 üzenetére
Rendeltem, majd kiderül milyen
Mivel A+ kategóriás kijelzőn néztem róla képeket, látatlanban azt mondom nem lesz vele semmi gond. 1ébként, MVA-ból is vannak jobbak, IPS-ből is rosszabbak. De lehet rendelek 1 fire-t is. Meg az N70-re is kíváncsi lennék
-
Chaser
legenda
válasz
vertigojames #26646 üzenetére
Láttál már képet a Crystal kijelzőjéről? Azt pontosan nem tudom, hogy IPS v MVA, de qrta mind1. Egyik tag csinált róla elf2 mellett képeket. Nagy színtér, nagy szögek, a fire kijelzője is csak annyiban jobb hogy nagyobb a felbontása...kb mindenben jobb - rosszabb esetben azonos értékű - mint az A2 ha utánaolvasol.
-
Chaser
legenda
N70 v Crystal?
Speceket tudom, elvileg nem sok nyűg van egyikkel sem. De nem tudok dönteni hogy melyiket. Árban majdnem egyformák.
Illetve, a Fire-ral már nincsenek bibik? Mert az lenne a legjobb -
Chaser
legenda
Regeltem a buyincoinsnál, beírtam a kedvezményre jogosító kódot, de fizetésnél teljes összeget számol. Ilyenkor mi van?
bpmcwap: És ez működik is?
Én más kóddal regeltem. Direkt csináltam új accot de nem fogadta el.
szerk: Loolll most már működik, reg után kb 1 hétig nem volt jó
-
Chaser
legenda
válasz
szilacus #26412 üzenetére
Nem hinném
Sztem raktáron nincs nekik semmi. Elküldöd a pénzt, megrendelik, aztán 1xcsak megjön. Olyan mintha te magad rendelnéd, csak ők rátesznek valamennyit. Gar se hiszem hogy lenne náluk. Mekkora már, hogy a garanciás dolgok angolul vannak leírva
sztem kicsi kínai csinált ide egy webshopot jobban megnézve...
szerk:
Contact Name: Yan Hai Long
Address: 3F, Xinruike Building, NO.32, Taohua Road, Futian Bonded Zone, Futian District, Shenzhen City, P.R China
Zip Code: 518000és persze hogy igen
-
Chaser
legenda
válasz
szilacus #26410 üzenetére
Ennyiért itthon ekkora méretben nem igazán van más. Myaudioból sok a hibás, elég benézni a topikjába, én nem vennék olyat. 7-esben lenne a Nexus 7 ami teljesen korrekt, 60k-nál drágább vmivel és nincs rajta HDMI meg nem bővíthető SD-vel. Vagy esetleg vannak 1 magos wayteq tabok, de sztem az már elavult kategória.
-
Chaser
legenda
válasz
Stauffenberg #26373 üzenetére
Nálam is kb ez a helyzet, viszont én 60k-nál nem adok ki többet ilyenre. / de volt rá precedens hogy azért majdnem sikerült
/
-
Chaser
legenda
válasz
Stauffenberg #26366 üzenetére
Jah igen, sokan elfelejtik hogy USA-ban nettoban van megadva az ár és küldésnél automatikusan rá is fogják rakni. Ha kijön 130k körüli összegre a végén mondjuk akkor is elég jó, sokkal többre számítottam. De ennyit nem adnék tablettáért én se
-
Chaser
legenda
Olvastam vmelyik Nexus10 hírben, hogy a 7-esre lehet linuxot rakni. Az komoly?
Illetve ha már 10. HDMI-t rá tudták rakni, de sd csak nem sikerült erre seSztem a Nexus7 hdmi-vel meg sd-vel "tömegtermék" lett volna. Most tudnék venni ismerőstől 60k-ért. De ezek nélkül minek?...
-
Chaser
legenda
Na ez bájin' is jó csóka. Látom mennyi gar van kiírva. Megkérdem tőle közvetlen nem-e egy év. Nem, 3 hónap. Ügyfeles azt mondja 5 hónap, feltüntetve megint más van...
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #26268 üzenetére
Paypal resolution centerben tolni kell egy "open case"-t. De csak 45 napon belül működik a dolog. onnantól vitázhatsz az eladóval, de lényegében rajta múlik visszaküldi-e előbb. Én elég gyorsan elintéztem egy másik boltban. Ft-ra pontosan azt kaptam vissza amit levontak kb 2 héttel előtte, pedig akkor sz@rabb volt már az árfolyam, úh többet kellett volna kapnom elvileg
De gyakorlatilag úgy néz ki a huf összeget kaptam vissza - a különbözetet pedig ha jól gondolom lenyúlta a PP
-.
-
Chaser
legenda
válasz
buek1967 #25867 üzenetére
Az enyém is eltűnt máshonnan, igaz ott fel se adták
ipadalternative kilőve
gadgetgreats szintén
Ők is "in stock" nyomják a tableteket, az nem gáz ha "out of stock" éppen. Felteszem a kérdést, mikor is érkezik pontosan? Na azóta b@sznak válaszolni
Bay lesz ebből én már látom. -
Chaser
legenda
válasz
perge666 #25566 üzenetére
Mondtam hogy kérd el a trackinget és ne higgy neki
Jelentsd fel azonnal amint tudod. Aki nem ad trackinget az kamuzik. Ha tévesen adta fel akkor is van tracking. Ma kaptam visza a pénzem egy kínai webshoptól, érdekes ott se tudtak trackinget adni, de higgyem el elpostázták. Elküldtem őket oda ahova valók. Aki nem kamuzik hidd el, hogy ezt kérés nélkül megadja.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #25552 üzenetére
Úgy olvastam h egy jó okot
reggel van még nagyon...
-
Chaser
legenda
Tegnap bejelentettem a PP-nél az ipadalternative.com akcióját, miszerint b@szta feladni a csomagot - legalábbis én erre következtetek, mert tracknumber kérés elöl mindig csak kitérő választ adnak érdekes mód. Küldtem az érintettnek is mailt, hogy nem várok tovább, megköszöntem a lehetőséget, de "hülye azért nem vagyok", és tolják vissza a zsetont ha már átqrtak. Ma sikerült válaszolniuk este, hogy ők a legmegbízhatóbb tablet árusítók in China és majd meg fogom tanulni milyen a többi...
Hát erre nem nagyon tudtam mit mondani, csak annyit hogy azért megpróbálnám és köszönöm a figyelmeztetést, de ha ők annyira kurta becsületesek akkor vajon mért nem adott tracking numbert még annak ellenére sem, hogy a PP már tud az ügyletéről?..
Szummázva a dolgot, lehet sokaknak bejött, sokaknak nem, engem konkrétan hülyének néztek. Nyilván nem volt készleten a tab, csak nem volt bennük annyi hogy megmondják. Ami nálam pont elég ahhoz hogy a büdös életben nem rendelek tőlük semmit.
Jöhet a következő webshop... -
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #25506 üzenetére
Azaz, azt nem tudtam kötődik-e a droidhoz. alapból GPS, sd-vel asszem nem bővíthetőek de elég nagy tárhellyel is elérhetőek. Áruk is mondjuk rendben van. De az IPS fontos lenne, ha az mért nem írják a gyári oldalon? Gondolom nem saját maguk ellenségei.
Akinek van ilyen cucc írja már meg pls, hogy TN v IPS, vagy ha nem tudja eldönteni lőjön róla egy vidit -
Chaser
legenda
Blackberry playbookokról mi a tapasztalat? Lehet ismerős tudna nekem intézni UK-ból, onnan ugye alapból nem lenne tréfa meg vám. Ezeknek saját OS-e van, de droid alapokon? Illetve kijelzőről mit lehet tudni? Mintha mondta volna valaki hogy IPS, de nem láttam hivatalos oldalon említeni.
-
Chaser
legenda
Buyincoinst néztem, bayről szoktam nála vásárolni, de ot a jutalékok miatt magasabbak az árai. viszont a garon nem tudok elmenni, visszaveszi ha defektes, de csak 2 hétig
szerk: jah bocs, 3 hétig
-
Chaser
legenda
válasz
ugyeletes #25373 üzenetére
Túl szép hogy igaz legyen
Ipadalternative.com -ot innentől senkinek nem ajánlom. Megbízhatatlan sz@rháziak. Múlt héten vettem egy tabot, ma vagy holnap kellene megérkeznie. "In stock volt". Egy hétig kérdezgettem mikor küldik már, b@sztak válaszolni. 7végén végre jött egy válasz. Elmondtam nekik szépen, fejtsék már ki mit jelent néluk az "in stock" kifejezés és legyenek szívesek adják postára a tabot mert kénytelen leszek a PP-hez fordulni. Na elvileg hétfőn feladták. Csakhogy trackinget még mindig nem kaptam, tegnap az volt az utolsó üzink hogy mondjam már meg a rendelés számát, mert az ügyintéző nem tudja..LooOooL. Ma még várok, ha nem adnak trackinget megyek a PP-hoz. Még jó, hogy sokan dícsérték itt őket meg én is ajánlottam
/ mindezek tetejébe a Richard kapitány nevű taggal mailezek aki az oldal fórumán is osztja az észt. Kezdetben minden szövege után odarakta " I hope this help"...már nemDe ma én fogom az üzim végére rakni amiben közlöm jeleztem megírom a PP-nek hogy megbízhatatlan majmok és elállok a vételtől
-
Chaser
legenda
válasz
Overclocked #25204 üzenetére
Nyomsz neki egy factory defaultot, ha nem segít mehet szervizbe.
-
Chaser
legenda
Ainol Venus. 7" 1280 IPS, k_vad core, GPS, JB4.1,..150$..nem hangzik rosszul
-
Chaser
legenda
válasz
perge666 #25197 üzenetére
Az azonosító amit kap a postától. Minden levélenek/csomagnak van trackingje, anélkül max sima levelet ad fel az ember. Ha ilyet nem tud adni 1értelmű hogy nem adott fel semmit. Lehet csak elfelejtette és így próbálja kimenteni magát, vagy továbbra is hülyít...
szerk: ezzel tudod megnézni hol adták fel a csomagot, és hol tart éppen
-
Chaser
legenda
válasz
spiritex #25130 üzenetére
Mennyire érdekes hogy máshonnan más cuccokat rendelve külön kérés nélkül DHL-lel szállítanak, vagy sing posttal ingyen ezeknél jóval olcsóbb cuccokat. Ez a kinti tab rendelés nagyobb falat mint gondoltam. Én még trackinget se kaptam az ipadalternativetól...
szerk: Meg ma válaszoltak először, hogy idézem " válaszolnak amint tudnak"
-
Chaser
legenda
válasz
dragon1993 #25128 üzenetére
Transformer?
-
Chaser
legenda
válasz
vertigojames #24960 üzenetére
Már magáról a gyártóról. Nincs support, sz@rnak az ember fejére. Mondjuk ha alapból megcsinálják normálisan akkor annyira nem fontos a support
Mennyi volt/honnan vetted ha nem titok?
-
Chaser
legenda
válasz
vertigojames #24957 üzenetére
Akkor urbanlegend hogy nem lett túl jó?
Speckói tényleg nagyok jók, de nem rizikóztam be.
-
Chaser
legenda
Ipadalternatről rendeltem tegnap. Az komoly, hogy még egy visszaigazoló mailt se küldenek
Livechattel többször próbálkoztam, soha nem volt elérhető. írtam egy üzit nekik, arra se válaszoltak. Direkt drágább postát kértem, de tracking az nincs, csak annyi hogy fizetés elfogadva.
-
Chaser
legenda
válasz
randras #24818 üzenetére
Nem fog tudni meghajtani külső hdd-t, ahhoz kevéske az usb áramleadása. 1.8-ast esetleg, 2.5-est nem.
szerk: HDMI sincs a nexus7-en, ha esetleg kellene
szerk: akinek van ainol Crystal gépe, mondja már meg BT van-e benne? Kezdetben minden oldalon azt írták van, most már csak minden másodikon
-
Chaser
legenda
Megrendeltem az N70-et singapure posttal, okt 30 és 31 közt érkezik
elvileg...
-
Chaser
legenda
Ezeket láttam én is, ugyanakkor ott van, hogy 3 helyen van irodájuk, abból egy a briteknél.
Meg ugye ezt mondják:
"We are a British company with British staff based in Taipei," Tehát angol cég angolokkal Kínában.
Azért érdekel, mert ha EU-n belül postáznak akkor elvileg vám és tréfamentes onnan minden, nem kell imádkozni hogy átcsússzon
Szóval aki vásárolt onnan, írja már be honnan kapta a csomagot. Azért se mind1, mert ha vissza kell küldeni valamit UK azért valszeg olcsóbb mint Kína. -
Chaser
legenda
válasz
frisco #24742 üzenetére
Szívesen.
Tudja valaki, hogy az ipadalternative.com az EU-n belül van? Angol és görög nyelvet lehet csak választani, angolnál angol zászló van, nem USA. Eddig mintha $-ban láttam volna az árakat - lehet keverem mással -, most csak Ł és euro van.
-
Chaser
legenda
válasz
diablo666 #24718 üzenetére
Nem, nyilván azonosítóval küldték, tehát nem fogod pénzt is megkapni és tabot is megtartani. Nem hülyék ám ott se. Tracking nem sokat ér, én nem is szoktam figyelni. Héten is jött 3 csomagom, tracking szerint még el se indult a kínai postáról
Most hogy már azt írták elküldték, várnod kell. Pénzt éppen visszakérheted a nagy várakozásra hivatkozva, de akkor a tabot vissza kell küldened saját ktsg-en.
szerk: Annyit csinálnék a helyedben, hogy elkérném a feladószelvényt valamilyen ürügyre hivatkozva. Ha sumákolnak egyből kiderül. És akkor pénz vissza. Ezt PP-n is szó nélkül elfogadják ha az eladó nem tudja igazolni a feladást, csak bemondja.
frisco: China post-tal semmi baj nincs eddigi tapasztalataim szerint. Ipadalternativeról rendeltél? Arról még nem láttam itt rosszat. Vagy ott van buyincons webshopja, az is korrekt tag.
-
Chaser
legenda
válasz
diablo666 #24714 üzenetére
I'm seeing now, that my package has been already shipping. Last time the shipping status was in " not shipping yet". So I don't want refund. My previous request is unnecessary, You be cancelled it please. I'm waiting the items from the seller. Thank you in anticipation.
Your sincerely XYszintén kb és szívesen
-
Chaser
legenda
diablo666: I need the tablet. I havn't been waiting more time. I'll buy an other seller who have in stock. I'd like to get back my money as soon as possible. Thank you in anticipation.
Your sincerely XY
kb, lehet vannak benne nyelvi hibák - sőt biztos magamat ismerve-, de érteni fogják
-
Chaser
legenda
válasz
banderasz77 #24613 üzenetére
Sok társával ellentétben nem csak papíron jó
Ha kap 4.1-et akkor már lesz magyar nyelv is. Azt hiszem ICS-en még nem alap a magyar.
-
Chaser
legenda
válasz
banderasz77 #24597 üzenetére
ipadalternative.com, pandawill nem annyira megbízható szállítás szempontjából.
-
Chaser
legenda
válasz
banderasz77 #24592 üzenetére
N70. RK3066 SoC, dupla mag, 4 magos vga, 1GB ram, 1024x600 IPS kijelző cc 30k from China.
-
Chaser
legenda
válasz
spiritex #24571 üzenetére
Persze ott. Alapértelmezett nálam a bank. Utána a PP, de azzal sose jöttem ki jól..Előbbi lényege, hogy aktuális árfolyamon számol. Utóbbi lényege, hogy ténylegesen vásárlást követően pár nappal számol, és annak eredménye eltérhet - vagy + irányba az aktuális árfolyam függvényében, nekem mindig - jött ki
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
feka007 #24112 üzenetére
Mindenre 1 évet adnak ahogy én néztem. Bayen viszont tableteknél legtöbbször nincs is gar vagy csak pár hét. Ellenben jóval drágábbak legtöbbször csökkentett garral mint pandán pl. Nem egészen értem a dolgot.
Nem minden eladó adja olyan könnyen vissza a pénzt, de a legtöbb valóban -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest