-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
supertrezi #86958 üzenetére
Én igaz csak 73 vagyok, vettem egy 10" tabot de nagy és neheznek találtam. Erre egy 8" Lenovo pont elég lenne szvsz. 60 E Ft. már kapni is 3GB ami bőven elégenne. Hatradolve a kanapén a nagyszülők tudnak chetelni és nem nehéz kézben tartani.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #86937 üzenetére
Igen kihagytad, hogy mindegyik készülékük már újra csomagolt, mivel már valaki kibontotta és leharapott egy falatot az álmából.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
De ők tudják, hogy a szállítás több a számlán és ezért nem kockáztatja az egészet. Majd az elszámolás nal látni fogod a valós árat. Bújtatott sumak.
Sok + áfa teher adódott a már kinti kifizetett áfa után a bujtatatott magasabb szállítási ár végett. Tehát a 164$-ra számolt áfa szvsz több lesz már itthon.
Énnel szvsz jobb a BG sumak szállítása, vagy habukik vissza fizetik az áfát ásza lak után. -
Beni2360
félisten
válasz
Peugeot308 #86834 üzenetére
Hát linkelt Tab semmire sem jó még látni sem lehet.
Rossz a link.
Linkelés win gépről -
Beni2360
félisten
Én úgy tudom, hogy az újabb HUAWEI-n már nem elérhető a GooglePlay és ahhoz meg Microsoftot reg kell.
Vagy ez még a tiltás előtti gyártmány? -
Beni2360
félisten
válasz
pataslogeza #86777 üzenetére
Aksi csre nem opció? Kintről gondoltam mert amit itthon kínálnak az 3x-a a kintinek.
-
Beni2360
félisten
válasz
gyenesmartin #86711 üzenetére
Mi tűnt rajta gagyinak? Nekem 8" van és még se nyekkent a 130 kg kezem alatt. Belekell tenni egy jó kis tokba üveget rá oszt jonapot. Linkeltem előbb t-komtol akciosan.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #86691 üzenetére
Na de a telefonod már okos.
-
Beni2360
félisten
válasz
Erikkk26 #86672 üzenetére
Igazából mivel én is 73 vagyok a laptop ami vállalható. Én rég óta nyomom és 3.laptopot nyuzom de mellette volt tabom is és most is van. Engem nem zavar az angol bil. Tudom az ekezeteket is elő hívni de a lapi kényelmesebb. Most egy 8" tabon írok de ezt igazából face és ph nameg boltok stb. De már komolyabb dologhoz kínyitom a lapost. Olyat keress aminek a képet ki tudják küldeni tv-re. Fényképek nezegetesere.
Nekem meg itt van a régebbi HP-m tartalékba csak az aksija kuka. Hogy milyet azt neked kell kivalasztani türelemmel. Nem kell FHD aprók a betűk rajta a mostanival is ezzel küzdök. Na sok sikert. -
Beni2360
félisten
válasz
Atomcsirke #86499 üzenetére
Hisz erről szól a téma már régen, hogy nem vásárolják liszencet és erővel sd minőséget lehet kicsiarni. Nekem a Mecool m8 proo is csal L4 van. A tv-m 4k tudja de nem élek vele. Van zidoo-m 160 e Ft és azon sincs semmi meg L4 se.
-
Beni2360
félisten
válasz
Atomcsirke #86497 üzenetére
Pedig az L1 jogdij köteles.
-
Beni2360
félisten
válasz
Somatom #86458 üzenetére
Írhatnám, hogy légy szíves ne káromkodjál
mivel nem tudok angolul és magyarra van állítva a tabom. De a leírod, hogy hol találom ezt a faturét megnézem, habár amikor kivettem az SD kártyát kérdezte, hogy másra akarom-e használni mert akkor vissza írja a dolgokat a belső részre és formázza. Na ezért mert azt írni, hogy oda is ment. Most amikor beletettem egy új SD-t és hozzá formáztam rögtön írt is rá dolgokat. Fature nem fature ez a tapasztalat.
Ui: fordító: átvehető tárolási funkció -
Beni2360
félisten
válasz
audiofül #86398 üzenetére
Ez megvolt a magyar kiegészítővel?
Anno nekem működött. -
Beni2360
félisten
válasz
Somatom #86335 üzenetére
Na akkor leragadtam egy régi telómnál ahol ez gond volt. Igaz azóta nem találkoztam ilyennel.
Ezek szerint a Lenovo (16GB-s) amikor bele teszem az SD kártyát és fel ajánlja a hozzá formázást nem jó választás? Én hozzá fűztem.
HoTaZo - csak egy ötlet volt és lehet, hogy másnak jó lesz. -
Beni2360
félisten
válasz
Sefter #86303 üzenetére
Igen nekem is egy ilyen van és a hozzá rakott SD kártyát a belső tárhoz lehet formatálni és egy egységet alkotnak evvel a belső tár helyet bővítve. Gyors SD kártya kell mert ha nem az akkor jelzi is a rendszer, hogy lassú a kártya és lassabb lesz a rendszer. Nem érdemes holmi noname kártyákkal próbálkozni. A rendszer maga írja át az SD-re amit lehet. Nem kell külön foglalkozni vele.
Jó választás volt szvsz. -
Beni2360
félisten
Tegnap éjjel láttam, hogy a HAUWEI MediaPad M5 lite 8" kapott egy rendszer frissítést az EMUI fendszerre, szuper lett, pl a infó oldal, úgy is gondjai voltak mert random kilepkedett az oldalról és vissza ugrott a kezdő oldalra.
-
Beni2360
félisten
válasz
vagabor #86127 üzenetére
Minimum 3 GB RAM és akkor már az utolsó válasznál megbuktál. Mivel itthon kb 60 E Ft Lenovo M8 FHD Nagyon kevés 8" tab kapható. Kintről ugyan ennyi de az már 4 GB RAM-s.
-
Beni2360
félisten
Igazából egy jack kimenetre küldött hang fülesekre van optimalizálva és nem hang rendszerhez ami 4-8 Ohm tartományig van és a fülesek meg jóval magasabb Ohm-tartományban dolgoznak. Sosem lesz az igazi szvsz.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
.:Kristian:. #85917 üzenetére
Esetleg ez.?
-
Beni2360
félisten
válasz
Zaraquen1234 #85902 üzenetére
Ha netán Tkomnal van elofizud ott akciosan 2 év huseggel olcsóbb.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacs65 #85840 üzenetére
Na mindenkinek.
Feltettem egy egy inteligens ki/be appot és ott 2 koppintásra kikapcsol, ébredés meg a felemeléssel van.
Érdekes, hogy a kis ikonok közé rakta az ikonra klikk lehetőséget de hiába küldöm ki a képernyőre nem jelenik meg. Lehet mert kijelöltem a dupla koppintást
De így már megoldódott a bekapcs gomb kiiktatása. -
Beni2360
félisten
Na szép jó estét.
Megjött a MediaPad M5 Lite 8.0 LTE tab és ismerkedek a beállításokkal ilyen rendszerem még nem volt.
Kaptam hozzá egy mágneses fedeles tokot de nem találom a beállítást, hogy kikapcsolja a kijelzőt. (2p-re van állítva) Másik kérdésem az kézi vezérlést a képernyő kikapcsolására és abból felélesztésre mi a beállítás, hogy nem a bekapcsolót keljen nyaggatni.Ha a fedéllel működésre tudnám bírni akkor az ki-be kapcsolná.
Rendszer Android 9 - EMUI 9.1.0-s. Előre is -
Beni2360
félisten
Köszönöm mindenkinek a hsz-ket és meg lesz a csere.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #85811 üzenetére
Egy Lenovo M8 LTE melkulit váltana. Ami erre a netezésre amire nekem kell megfelel.
OK. Akkor köszi a választ. -
Beni2360
félisten
Kérdésem volna. Adott egy 10 hónapos 3/32 GB-s Huawei MediaPad M5 Lite 8.0 LTE. 55 E Ft-t bevállalható?
Találtam Lengyel honban a MediMarkban 800 Zlotyi .
Válaszokat előre is -
Beni2360
félisten
válasz
Fernet #85779 üzenetére
Hát most felraktam a Lenovo M8-ra és induláskor engedélyeztem neki mindet kiírta a mobil számomat ok és küldött egy hívást az nem kell felvenni hanem utána egy 6 jegyű számsort azt beírta és szinkronizálta a telefonon levővel és ott is megjelent a biztonsági mentés felirat. Persze mindkét egységenk be kell jelentkezni a Googelbe. A telefonról meg ugye engedélyezve van a mentés és le is van futtatva. Ugyan az a verzió van fent minkét készüléken. V 15.9.0.5
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Újból jönnék egy kérdéssel.
Szóval van nekem egy Lenovo Tab3 Tab 3 8 Plus TB-8703F 3/16 GB-s tabom ami Nov-ben lesz 4 éves.
3/16 GB-s + 64GB SD és Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 (14 nm), Octa-core 2,0 GHz Cortex-A53, Adreno 506 SOC-al. Aksi 72%-s. Android 9 fut rajta.
Meddig lehet ezt még érdemben használni? Csak netezés, forumozás, chetelés a fő tevékenység.
10" meg nekem nagy egy kézben tartani. Megvagyok mindennel elégedve amire nekem kell. Érdemes aksit bele venni? vagy várjak még egy évet vele? Mikor fog rohamosan romlani az aksi? Válaszokat előre is -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #85756 üzenetére
-
Beni2360
félisten
8" tablet után kutatva az Alin ezt találtam, mi lehet ez?
Az árához képest egész jónak találtatik de ki a gyártó? -
Beni2360
félisten
válasz
RedCactus #85741 üzenetére
Ez mennyire bevállalható?
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacs65 #85651 üzenetére
Lapozz vissza kb 2 hete vett valaki és elégedett vele.
Ő majd megmondja. de ebből csak egy széria készült és nem régen adták ki.
UI: nekem nem régen jött egy Teclas 10" + billentyűzettel de a 10" már nekem nagy és vissza is csomagoltam. Maradok a 8" Lenovo mellett azt egy kézben tartva kényelmesem tudom használni. -
Beni2360
félisten
válasz
neophyte79 #85638 üzenetére
A Tkomnál ha esetleg van ott TV es net előfizu akkor akciosan megkapod a Lenovo M 10 plust. Nem kell hozzá 3 előfizu, nekem is csak tv és net van ha vállalat 2 évet oda adják.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Volna egy kérdésem. Lehet, hogy máshová kellene de majd atkuldtok oda. Vennék egy aksit a tabomba de lehet, hogy csak egy év mulva lenne a csere. Nem romlik a minősége állásban? Vagy varjak vele?
-
Beni2360
félisten
válasz
gyuszmó #85583 üzenetére
Na megjött az eladó válasza a Teclas M40SE eltűnt rendelésről: "Hello, dear this package might be lost we advice refund." most már szabad a pálya az itthoni vásárlásra.
Ui: Én szoktam a Tkomtos rendelni egy domino kártyát 990 Ft és adnak hozzá 80 perc beszélgetést és 5 db SMS na meg 1 GB netet. Na ez végszükség esetére bőven jól jön. Ezzel az 1 Gb nettel majd egy évet net telefonálásra elég igaz én 90%-ban itthon vagyok. -
Beni2360
félisten
válasz
gyuszmó #85578 üzenetére
Én igen méghozzá edzett üveget vettem 2db-t a 8" Lenovora és egy mágneses tokot is. Pedig 99%-ban itthon használom. Egyébként nincs rajt egy fólia gyárilag?
Valamit írhatnál már a tabról mielőtt belevágok a cserébe. Még mindig a Teclasom valahol a éterben bolyong.
Remélem már nem jön meg és teszik rá a 27% áfát mert az már túlzás volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest