- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
Yuandao N70-hez gyári romokat csak innen lehet leszedni?Szinte kilobájtal jön,miközben jó a netem,torrent 2,5-3Mb-el hasít
-
Tenager18
senior tag
Végre sikerült egy játékot telepítenem(NFS Hot Pursuit),elindítom,minden happy,,erre jön a feketeleves!Szó szerint:fekete és fehér minden...az út nem látszik....ez mitől lehet?GPU kompatibilitási problem?Van rá megoldás?
-
Tenager18
senior tag
Miért nem lehet másolni a tabira egy 5 gigás hd filmet?
A fájl tul nagy a fájlrendszerhez,vagy mi...erre van megoldás?12Gb szabad hely van
-
Tenager18
senior tag
Senki sem gémerkedik?
-
Tenager18
senior tag
Valaki,aki hardkórgémerkedik a tabletjén,irjon már nekem egy PÜ-t,pls!Lenne kérdésem...
-
Tenager18
senior tag
Download Failed
Progress has been saved.Reconnect then relaunch app to continue download.Ezt kapom,amikor app telepitése után tölteném le a data fájlt!Mi lehet a problem?Net stabil,gyors....lehet az,hogy nem marketes?
Egyik torrentoldalrol szedtem le(Real Racing 2)
-
Tenager18
senior tag
Én elvileg mára terveztem egy Nagy Játéktesztet az N70-el
Amugy érdekes,hogy az uj margarine rommal igaz,hogy kevesebbet kap Antutuban,de viszont a Quadrant 300pontal többet adott
-
Tenager18
senior tag
Srácok,nem tudjátok hogy a Vice City kijött már androidra??
-
Tenager18
senior tag
Hál'istennek a Yuandaot eddig nem nagyon szidták
-
Tenager18
senior tag
CWM módban az android bábu piros háromszögben felkiáltójellel mit jelent?Valamilyen hiba??
-
Tenager18
senior tag
No problem,megoldva
-
Tenager18
senior tag
Help!Romot akartam feltenni...rkandroid...erase....flash..utána bekapcsolt,de csak a háttér világit....kb 15 perce semmi...
-
Tenager18
senior tag
Különben köszönet didros,vanka,és Davebowman kollégáknak a segitségért
-
Tenager18
senior tag
Mondjuk az pozitiv,hogy este,mikor kikapcsoltam 13%volt az akksi,most reggel,bekapcsolás után 43%
-
Tenager18
senior tag
Amúgy egy kedves szomszédtól sikerült szereznem egy átalakítót,amivel használhatom a kinai féle fejet..hiphiphurrá...lenne itt kérdés!Ugy hallottam nemjó csutkára lemeríteni elsönek,hanem pár százaléknál már mehet fel töltőre....Második kérdés:Az normális,hogy kikapcsolt állapotban bedugtam tölteni(probáltam az átalakítókat),először bekapcsolt magátol,és csak utána töltött....
-
Tenager18
senior tag
válasz
perge666 #25751 üzenetére
Na igen....Ez az eredeti facebookja...tegnap még válaszolgatott,ma már teljesen megszakitotta a kommunikációt...mindenképp gó a rendörségre...nemsoká megy egy segítő privát
-
Tenager18
senior tag
Jajj ezek a kínaiak...miért nem küldtek süllyesztett átalakítót egyből,aztán kész
-
Tenager18
senior tag
Felhívtam a Tescot,megérdeklödtem,hogy van e náluk ilyen EU-s átalakító...annyit mondott a vevőszolgálatis,hogy hosszabítóhoz van...na most ez milyen?
-
Tenager18
senior tag
válasz
Bodnar18 #25692 üzenetére
Oktober 18.-án rendeltem meg,23.-án adták postára,és ma érkezett meg!Singapore Post-al jött a kicsike!Semmi plusz költség nem volt,két napot csücsült a vámon!Eddigi tapasztalataim nagyon jók!Mint írtam a kép elképesztő(már mint nekem az,galaxy S3-at még nem probáltam
),betekintési szög nagy,gyönyörüek a színek stb!Youtubra mentem fel az elöbb,reccenés mentesen viszi nagyfelbontásban a videókat!Megfelelő fülessel nagyon jól szól!A gombok egy icipicit lötyögnek,de egyátalán nem zavaró szerintem!Erős napfényben nem tudtam még tesztelni a képet,mert ma nem sütött a nap
A fényerő nagy,fullon szinte már bántja a szemem
Antutu:8303pont
Quadrant:4118 -
Tenager18
senior tag
Pandawilltől rendeltem...Ezt a fajtát
-
Tenager18
senior tag
válasz
pempellini #25668 üzenetére
Köszönöm szépen
Mondjuk nem tudom használni,mert nem jó süllyesztett konnektorba
-
Tenager18
senior tag
Ma megérkezett a Window N70-es tabletem...Okt.18.án rendeltem,és ma kézbesitette a posta
Első benyomások nagyon jók,gyönyörü kép,élénk szinek,nagy betekintési szög,érintésre nagyon jol reagál....csak pozitiv!Egy kérdésem lenne...küldtek egy töltöt,és egy fehér töltöfejet....ez lenne az átalakító?Lehet hülyeséget kérdezek,de én még sosem bibelődtem átalakitokkal meg hasonlókkal....mellékelek egy képet is:
A fehér fejre 250V van ráirva....akkor énszerintem ez nemjó...vagy tévedek? -
Tenager18
senior tag
Én szivesen elmentem volna a kedves eladóhoz egy barátommal,és visszaszereztük volna a pénzed...de nem tudom mikor érnék rá jövöhéten
Talán nem akadékoskodna...
-
Tenager18
senior tag
Ha a postai nyomkövetésnél azt irja ki hogy bejövő küldemény vámkezelve,akkor fellélegezhetek?Nem lesz áfa meg hasonlók?Mert ugy hallottam ha ilyesmit rátesznek,akkor azt irja,hogy megőrzésra átadva....
-
Tenager18
senior tag
Ha a Pandánál a státusz shipped,akkor már postán van?
-
Tenager18
senior tag
Ha minden jól megy,holnap este rendeljük meg a Pandawillről a Window N70-et!Mielőtt belevágnék,lenne két kérdésem...lehet már lerágott csont,de azért én mégis megkérdezem
Külön kell majd nekik jelezni,hogy gift-ként küldjék a csomagot??Valamint a töltövel kapcsolatban kell jelezni,hogy megfelelő szabványt küldjék,vagy azt automatikusan tudni fogják,ha Magyarországról rendelem??
-
Tenager18
senior tag
Valóban ennyire szép a kép?
Galaxy S2 szinten van,véleményem szerint....
-
Tenager18
senior tag
+1 szavazat Wondow N70-re(már csk azért is,mert azt készülök rendelni én is
)Bivalyerős,tökéletes áron...kell ennél több???
-
Tenager18
senior tag
Miért nem találok Pandawillen window N70 tabletet?????
Szerk.
emszóltam,most meg találtam
Beütöttem a keresőbe,hogy Window....semmi...Yuandao...semmi...N70..na igy volt találat
-
Tenager18
senior tag
Na,ugy néz ki elviszik a tabimat....Window N70 lesz ebből,több pénzt nem tudtam összeszedni
Remélem jó választás lesz
-
Tenager18
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest