- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Akinek Ainol Novo 7 Aurora II gépe van, itt vagy pü-ben tudna irni róla pár dolgot? Kompatibilitás, sebesség, akkuidő, ilyenek. Úgy néz ki, sikerül egy ilyenhez jó áron hozzájutnom. kereső semmi értelmeset nem adott ki. köszi
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
válasz
Crytek #18141 üzenetére
Tényleg semmi közöm hozzá, de ezzel az egész üggyel csak magadat szopatod. A sok ideg, meg keresgélés...
Kezdve ott, hogy nagyon meggondolatlan dolog volt rögtön nekiesni és szétvágni a töltőt. Én továbbra is tartom a nézetem, hogy a kokány töltővel Te ölted meg az akkut. Mondjuk most már mindegy, de ugyis azt vártad, hogy szar gépet kapsz, hát most itt van.
Ha még annyit megengedsz, akkor én a helyedben ujrahuznám a rendszert, vennék egy másik töltőt, és ha minden jó, akkor simán tudnád használni a gépet, a töltő meg kijön a kinai postázás árának feléből.
Ha meg nem jó továbbra sem, akkor visszaküldöd az utolagos töltövel. Sztem ebay már tele van velük.
-
hdman
őstag
válasz
nightmare13 #17805 üzenetére
Régebben volt linkelve az 55$ os táblagép összerakása
keress rá Yt-on,vagy itt!
-
hdman
őstag
válasz
nightmare13 #17803 üzenetére
A már most meglévő (túl nagy) kereslet miatt nem értem miért félnek egy nagyobb adagot gyártani
Na mind1, Ők tudják, az egész világra elég lesz pár 500-as sorozat
-
hdman
őstag
itt:[link]
-
hdman
őstag
Előrendelhető a cc ips+!
-
hdman
őstag
válasz
szabozeee #17478 üzenetére
Lényegében ugyanaz.
Az ICS (Ice cream Sandwich) az android 4.0.x "kódneve", a touchwiz pedig a samu által fejlesztett felhasználói felület, UI( user interface)
Az egész együtt azt jelenti, hogy a samu a gyári android felületre ráhúzott egy skint, tehát a TW-t.
Ha nem tetszik, simán cserélhető, pl: nova launcher, apex launcher, stb.
-
-
hdman
őstag
Crytek, kint az U30GT cikked!
-
hdman
őstag
válasz
Crytek #16970 üzenetére
Ezt már párszor kitárgyaltuk.
Most csak a hivatalos ár miatt tettem be, mert eddig csak a találgatás ment. + ebben az árban a tokot is kapod.
Korábban én is az u30gt-t akartam, de a kezdeti nehézségek miatt inkább ez. ( vagy a cube pár hónap mulva, addigra viszont nem lesz best buy)
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
Várjál, kicsit bekeveredtél: amit KaiotEch linkelt az egy külsős bolt, ami már az ÚJ +-t hirdeti 85 ért, miközben az admin 80 at mondott.
A concorde honlapján is már a frissitett + van, és a tartozékoknál ott szerepel a bill-es tok, nem az opcionális dolgoknál van. Na most akkor mi van?
Én már semmit nem hiszek el, jöjjön ki és kiderül minden. Amugy azt, hogy lesz e tok, vagy nem, azt hivatalosan megerősitve sehol nem láttam, de az azért elég gyanús, hogy a tartozékoknál ott van. (ergo benne van a csomagban)
[link] -
hdman
őstag
válasz
KaiotEch #16502 üzenetére
Ne legyél ilyen negativ, (mint Crytek
), az árát pedig már többször irtuk, hogy 80k lesz, ebben benne lesz egy billentyűzetes tok is.
Ez most vagy drága vagy nem drága, de szerintem ennyiért itthonról, itthoni garival, rendes supportal, szerintem jó közösséggel best buy.
Hasonlót lehet kapni kinából (ugye a hires neves U30GT) kb 55k, de ott még sok a kérdés, az első szállitmányok most indultak a vevőkhöz, aztán ott a gari, a vám, és a többi dolog, ami még megnyomhatja az árat, és negativ szájizt okozhatnak, (vagy nem), de én a kezdeti CUBE fellángolás után egyre inkább a CC 9,7+-t favorizálom.
Shoo: igen a korábbi + verzió volt 85k, most a totál uj belsővel -5k lesz
-
hdman
őstag
Pár embernek már úton van a cube u30gt...
Első körben 500 OEM darabot (PW boot logo, nincs cube logo a hátlapon, és nincs diszes doboz, csak sima fehér karton; de elméletileg ugyanazzal a hardverrel mint a "gyári gép") küldenek ki, a második szállitmányt pedig július 20.án kezdik postázni. (ha nem csúsznak)
-
hdman
őstag
válasz
Crytek #16125 üzenetére
Hiába ilyen olcsó, nekem a microsd bővithetőség és a hdmi nagyon hiányzik
Ráadásul kerülőuttal sem megoldható.
Update: We received some bogus information on the MHL. We've now confirmed that the Nexus 7 does not support MHL, meaning there's no way to connect this over HDMI to get video output.
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
Atyaég, mekkora keverés meg felrebeszélés van pandawillen. Az admin is csak ködösít...
Tipikus. Amig a pénz kell, addig megtesznek mindent, a csillagot leigérik az égről, amikor teljesiteni kellene akkor meg megy a bullshit...
Az eddig olvasottak alapján, a panda megbizhatónak tűnt, de ezek után...
Eddig is megvolt a véleményem a kinai eladókról, és hát tényleg ismét bemutatkoztak és rászolgáltak a negativ hirnévre.
A gépet megrendelőknek teljesen igazat adok, szó sem volt oem gépről, (még ha tökéletesen ugyanaz is lenne). Erre mi a válasz? a staff nem tartotta fontosnak, hogy elmondja. jaaaaa, hogy úgy.
Azt hiszem a rendelés elmarad
Viszont jó hir a magyar forgalmazóknak, hogy az ilyen stiklik miatt a kinaiak hozzájuk terelik a vevőket
Cc 9,7Ips+ rulz.
-
hdman
őstag
A panda oem cubeokat fog kapni brandjelzés nélkül.[link]
-
hdman
őstag
Újabb cube hirek az egyik pandawilles emberkétől:
Dear
Much as we would like to post it as scheduled , however , we are encountering some problems now , the factory got the grade B screen which shows some ripple and a lot of bad pixels , which could not be sold . and factory is now negotiating with the screen factory and ask for the grade A screen . Estimated time for us to get the devices will be around 10 July . And also because we have more than 600 orders of this goods, so we need around 2 weeks to post all the orders out . So it is hard for the package to reach you by the July 12 . Do you have any problems ?
Anna
Igen,Anna probléma az van.
Szóval most ugy áll a szitu, hogy kb. augusztus közepére érnek ide a gépek.
-
hdman
őstag
válasz
nightmare13 #15997 üzenetére
Elégnek elég, csak ezt is megjegyeztem, mint különbséget.
-
hdman
őstag
válasz
tjb007 #15960 üzenetére
1, ezt nem tudtam, több helyen is asust olvastam
2, ez visszavezethető az 1, pontra. Nem mondta senki, én feltételeztem, hogy ha tényleg az asus a gyártó, és adja a nevét is, akkor a szerviz, ezáltal a garancia is megoldott lesz.Nem akartam pletykát kelteni
ronson: nem tudom, de tuti van rá valami törvényi szabályozás. Most elvileg halmozottan hátrányos helyzetben vagyok, mert dolgozom, és ráadásul teloról is vagyok, nem tudok utánanézni.
-
hdman
őstag
Akkor ezt most tényleg nem értem. Most akkor ténylegesen mekkora a cube kijelzője? Nem 10,1" 1280x800? Én is azt olvastam, hogy a Transformer TF101 kijelzőjét kapta meg, ami tényleg ilyen adatokkal bir.
Szupererős, karcolásálló üveggel borított, akár 178°-os, ultraszéles látószögből is nézhető kiváló IPS kijelzőpanel
10.1" képátlójú, LED-háttérvilágítású, WXGA (1280x800) felbontású képernyő
-
hdman
őstag
Pandawill admin:
2. Will you send all pre-sell orders in 1st of July?
Sorry, not sure now. It depends on how many the manufacturer will offer at that time. As all knows, it is very hot.Itt az egész hsz:[link]
Már többen befenyitették őket, hogy ha nem kapják meg időben, akkor visszamondják a rendelést: [link]
-
hdman
őstag
válasz
KaiotEch #15853 üzenetére
Igy kb. 53k, ha megfogják, kb. 70k. Szerintem még igy sem vészes az ára
Igen, kb. 4,5k a csomag kinába, nyomkövetéssel. Csinálsz egy videót a hibáról, postára adod, elküldöd nekik a tracking numbert, és elinditják a válaszcsomagot. Asszem vamzinak volt garis problémája, keress vissza.
-
hdman
őstag
válasz
KaiotEch #15851 üzenetére
Igen, tényleg ezeket tudja, valosak az adatok. Már volt egy teszt széria, de a massziv tömeggyártása most indul. Eredetileg juni 20.án kezdték volna árulni, de nem várt nehézségek miatt eltolták júli 1re. Ezek ugye kinábol jönnek, kb 10-15nap mire ideér. Viszont ha megfogják a vámon, akkor +27%, ha szerencséd van, átcsúszik. Gari van, a gyártó ad egy évet, ha bármi para van vissza kell küldeni csájnába. Mo-n nem lehet kapni most sem, szerintem ezután sem lesz hivatalos forgalmazó.
Youtubeon van pár videó, érdemes megnézni, nagyon gyors a gép.
A linkelt oldalról már többen rendeltek, keress vissza, eddig pozitivak a tapasztalatok.
Ezt a gépet is már ketten megrendelték a topikból, és én is nagyon agyalok rajta
-
hdman
őstag
Shoo, Crytek: megjelent az első tok U30GT-hez, 16 dodó. Itt:[link]
-
hdman
őstag
LOL, lefagyott a Ms tablet a prezentáción
[link]
-
hdman
őstag
Microsoft tabletet valaki?
-
hdman
őstag
válasz
body007 #15335 üzenetére
Aúúú
Milyen postával kérted? Dhl-lel ne kérd, mert ott tuti vámolnak... A napokban beszéltünk róla, keress vissza.zumi74: először is grat, üdv a klubban!
Ajánlom a gép tesztjét+ hozzászólásait, és a géphez adott manual tanulmányozását, elég szájbarágós! Ha feltöltödött, általában egy csippanással szokott jelezni, de ez gép és rom függő. -
hdman
őstag
-
hdman
őstag
Cube U30GT:
After 2 weeks use my summary would be:
Pros:
- Fast cpu/gpu
- Great screen
- Good app compatibility so far despite it being early days for the RK3066 (but you do need to tweak it to see more apps in Google Play)
- Feels well built and solid in the hands
- Great battery life (up there with the big name brands)
- Frequent updates from Cube so far so support seems good. Also 3rd party developer support likely to be strong.Cons:
- Poor sound from inbuilt speaker but ok for average use (although fine through headphones or bluetooth speaker).
- Doesn't come rooted by default although this is easily remedied
- The various models -W, -H and -T cause confusion among potential buyers -
hdman
őstag
Én nagyon várom a tesztet mindkettőtöktől!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest