- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #91576 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Kezdőképernyő szerintem nincs zárolva, mert az ikonokat tudom rajta mozgatni, áthelyezni.
A widget helye is megvan látszólag.
Más launcher-t egyelőre nem akarok bevetni.Más: nektek is így néz ki az akkuhasználati statisztika? [kép]
Valami hiányzik neki, hogy tudja menteni? -
AtHoS
nagyúr
válasz
gyulaszu #91576 üzenetére
Esetleg kezdőképernyő zárolását előtte fel kell oldani.
Más:
Kézben tartós olvasás kényelmesebbé tételére kitaláltak kitámaszthatós tokokat, padokat, stb...
Spigen Rugged Armor tokot használva nekem nem volt gondom S8+ olvasgatásával. Jellemzően kitámasztva volt asztalon, stb... nálam. Most az S9 is hozzá való Rugged Armorral van használva. Teljesen megfelelő ahogy én használom -
-
válasz
gyulaszu #91572 üzenetére
Próbáld meg a csipés gesztust a fő képernyőn, hátha azzal elő lehet hívni a widget kitűzést, kiválasztást.
Öcsielvtárs:
Csoda lett volna, ha elsőre meg van a gazda eszköz, sose lehet tudni, hogy melyik dzsunkán és hw-el brandeli valaki. Ennyi idő távlatában pedig szinte reménytelen próbálkozás.
Az első tabletem anno egy myaudio 808dcc volt, a gadmei dzsunkáján készült, a mai napig felsírok álmomban, ha az eszembe jut.
A mondani valóm lényege az lenne, hogy ismert hw id esetén is kétséges a biztos végeredmény.
A navon tabletnél a pontos gyártóra, revízió számra lenne szükség, hogy biztosan bele lehessen vágni a rom flashelésbe, telepítésbe. -
Dr.NX
Topikgazda
-
gyulaszu
senior tag
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
gyulaszu #91511 üzenetére
Nem a Packeta hozta, pedig két saroknyira van átvételi pontjuk, egyszer voltam már ott. A Magyar Posta küldött e-mailt, hogy a Packeta adott fel csomagot nekem, és ha hozzák, újból értesítenek. De a futár/postás stb. nem küldött semmit, csak megcsörgetett. Igazolványt egyszer sem kért, a recepciós lányok név alapján átvették, (vagy egyszer én) jatt odaad, majd távozás angolosan.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
-
Beni2360
félisten
válasz
gyulaszu #91499 üzenetére
A BG a
Packeta
futár szolgálattal van szerződésben és Packeta külföldön afaztatja és üzleti csomagként küldi ide. És a posta futár fogja kihozni. Sarc mentesen. Nekem is így jött a tablet. -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #91395 üzenetére
Jó reggelt ,
épp két hete előrendeltem az új tabletet a CN raktárból.
Csütörtökön küldte a Banggod az értesítőt, hogy a termék feladásra került. Ma reggel e-mailt kaptam a Magyar Postától, hogy a Packeta Hungary Kft csomagküldemény adott fel nekem szintén hetedikén.
Nincs tapasztalatom ebben ezért kérdezem: ugyanarról a csomagról jött az értesítő?
A banggod levelében október 7 a várható érkezés. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
gyulaszu #90982 üzenetére
Ilyen nincs, ami esetleg majdnem ilyen, az az Alldocube iPlay 50 Mini.
8,4", dual SIM, 292 g, 4000 mAh akku. Nyilván ekkora tabletben nem lesz 8000-es akku.
Android 13, de főverzió-frissítésre nem számíthatunk.
Banggoodról jó áron van és nagyon hamar ideért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo 3DS és DS topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest