- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Baszki!
Hülye világ!Ez már 3 éve is jobb volt... 75 USD volt az en.jd.com oldalon. Akkor még kb 200Ft volt a dollár.
Mi a frászkarika ez a helybentoporgás?
-
Zeki
nagyúr
válasz
fireman123 #73861 üzenetére
Időrendi/verziószámos sorrendben mennek a frissítések, nem átugorhatóak.
-
Zeki
nagyúr
válasz
sbravub #73693 üzenetére
Az a nagy büdös helyzet, hogy megfordult a trend, és amíg régen olcsón lehetett tabokat, okostelókat venni, addig manapság ha nem akarsz vackot, dupla annyit kell rááldoznod, mint amit gondoltál, a régi időkből....
Valamikor megfordult a trend, és inkább drágábbak ezek a dolgok, mint hogy csökkent volna az áruk. -
Zeki
nagyúr
A gyerekeimnek Lenovo tab7 essential van, 5.01-re frissült droiddal. Vettem beléjük memóriakártyákat, de sehol nem találom hol állítsam be, hogy a képeket és videókat oda mentse, illetve a progamokat is kézileg kellett átmásolnom.
Van valami megoldás amit nem találok?
-
Zeki
nagyúr
válasz
mucicica #73068 üzenetére
Arra jó. De mintha a nagyobb kijelzőjű okostelefonok versenye háttérbe szorította volna a tableteket.
4 mag, 1GHz, 1GB ram, bakker, nem tudom hány éve (3?) az en.jd.com oldalról bestbuyként 21-ből megvolt ilyen tablet. Nem noname alja volt rádásul. Oké, az csak 7" volt, de legalább 3-4 év eltelt.
Olyan érzésem van, hogy ami már okostelefonban nem versenyképes, az megy a tabletbe.
Ami meg tabletben is már ott tart ahol egy 40 ezres okostelefon, az gigabrutál drága.
Leáldozóban ennek az iparnak. -
Zeki
nagyúr
válasz
junkpod #72960 üzenetére
A tabletben a play áruházban is, meg a youtube-ban is a beállításokban lehet szülői felügyeletet bekapcsolni, és ott korhatárt megadni, hány éves korig ajánlott dolgokat szedhet le, vagy láthat.
De van külön szülői felügyelet app is. -
Zeki
nagyúr
válasz
Rubberduck #72850 üzenetére
Miért nem az USA-ban veszel magadnak? Biztos olcsóbb. És 1 út meg van spórolva.
-
Zeki
nagyúr
Gyereknek játszani fészbúúkozni 7-8"-os tablet max 30-ig? Van valami bestbuy valahonnan?
Amúgy mintha emelkedtek volna a tablet árak, tavaly ősszel vettem egy ismerősnek 7"-os Lenovo Andy tabletet 20-ért (Tesco), tegnap néztem az Auchanban, 23 akciósan.
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #69559 üzenetére
A több ezer gyerek mind 4 évesen tabletezett?
Itt van az én 4 meg 6 évesem, ott a tablet, le se ... legóztak, most tv-znek. Aztán majd megyünk ki. -
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #69533 üzenetére
Sokféle függés van, van aki a tv előtt ül órákat. Van aki dohányzik.
Most ez jött. Útjába nem tudsz állni, nem is lehet. Legyen az élet része, amolyan mindennapos, de legyen mellette más is. A szex is jó, mégsem csináljuk egész nap.A tableten elég sok készségfejlesztő játék van, ha úgy akarja a szülő.
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #69528 üzenetére
Nekem van 4 meg 6 éves gyerek is, van tablet is, meg okostelefon is, meg laptop is.
Néha van pár perc játék ezekkel, aztán jön a többi program... lego, autó, baba, egymás verése, xbox, rohangálás, kötözködés, rumlipakolás stb.... De amikor csak lehet, irány az utca, ahol időnként elég sok gyerek összejön 3 évestől a 13 évesig. Falun már csak így megy. Mert én is kint vagyok, játszok velük. De bent is.Tény hogy ahol egy szutyok ki lakás van, és ott nyomorog 5 fő 3 gyerekkel a panelben, gyorsan kockulnak a lányok is, és jöhetnek a virtuális világ játékok. Apuka büszkén mesélte, hogy az egy szobában a gépek előtt ülő lányai a virtuális világon keresztül beszélgetnek egymással.
Nálunk azonban roller, görkori, bringa (ezek mind a 3 gyereknek), kistraktor, foci, hinta alapfelszereltség a kertesházban. Így nem kockulnak.
Szóval a körülmények.
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #69523 üzenetére
Akkor ne szólj bele!
Van 4 éves gyereked? Nincs.NEKEM VAN.
A statisztikák szerint autóba sem szabadna ülni, mert jól meghalunk.
A VALÓSÁG az más.Játszik a gyerek 10-20 percet, aztán úgyis unalmas lesz, és megy mást csinálni.
Az a Lenovo tablet meg ideális lesz, ha vesz rá valami jobb fajta tokot, ami védi a leeséstől.
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Asszony kollégája keres ajándékba olcsó játszós tabletet 6 éves gyereknek.
Van valami bestbuy mostanság, mint anno a Tesco féle Op3ndott volt 15-ért? -
Zeki
nagyúr
Auchan újság?
estar 10.1' tablet 1/8GB, 5ezres akku, 4mag, 1024x600 felbontás: 25 ezer Ft. -
Zeki
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #63122 üzenetére
Nézz be a tescoba, állítólag még mindig 14990Ft az op3ndott tablet. Van saját topikja is itt. Bestbuy, 2 év garival.
-
Zeki
nagyúr
Tud valaki tutira olyan usb-mikro usb kábelt, aminek a mikrousb része hosszabb mint a többi? Becsúszott a tabletben a csatlakozó, és amik itthon vannak kábelek nem töltik, meg nem is tudom a laptopra kötni.
-
Zeki
nagyúr
15-ért 2 év garival az opendott tablet bestbuy. Nem lehet überelni.
Én megcsináltam a fészbúk oldalukon linkelt flashelést (gyerekjáték), és azóta 4.85GB a felhasználható tárhely.
Ennél jobb csak akkor lehetne az a tablet, ha a progokat lehetne SD kártyára menteni/áttenni. -
Zeki
nagyúr
válasz
kerlac #62744 üzenetére
Elmész a TESCO-ba, megveszed 15-ért az Op3ndott tabletet (de gyorsan, mert viszik mint a cukrot), megcsinálod a flashelést rajta ( az op3ndott fészbúk oldalán írják, meg ott a szoftver is), és lesz egy verhetetlen bestbuy tableted. Csak a legkeményebb játékokat nem viszi.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Potzee #62610 üzenetére
Köszi!
Valóban a Chuwi ajánlat nagyon baba.
3G nem érdekel, Gyereknek worldcraft meg hasonlókat jáccani, plusz fészbúk, meg ilyenek.
De majd csak Karácsonyra.
Addig meg úgyis lesz Black Friday.
Mondjuk kérdés, hogy a Chuwi Hi8 a mostani 91 USD áron, EU raktárból, lesz-e olcsóbban. (postával 100usd) -
Zeki
nagyúr
Ez mennyire tűnik jó vételnek? Euroshippinggel megúszom az Áfát.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
LógaGéza #62506 üzenetére
Ha innen veszed , nem jön rá 27% hazai Áfa, meg 2000Ft vémkezelési díj, mert van német raktáron. 75 dollárban minden benne van. És hamarabb megkapod.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
liziantusz #62384 üzenetére
Ráguglizva nincs benne gps.
-
Zeki
nagyúr
Asszem megvan a legolcsóbb 8 magos 10"-is tablet.
és ebből még jön le:
JD789 $10 off orders $50+
JD888 $20 off orders $100+ -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Jó ajándék. Csak ne hogy azt hidd, hogy valami olcsó belépős tablet elég lesz. Ha nem futnak rajta a jó játékok, akkor gyorsan rásütődik hogy nem jó, ócska.
A suliban úgyis ez megy egymás közt, ki mivel játszik, milyen pályán, mennyi "pénze" van már, és megy a fészbúkozás is ezerrel. Azon üzengetnek, meg viberen. -
Zeki
nagyúr
válasz
zsola0518 #61820 üzenetére
55-ért van ez ennek 5MP a hátsó kamja.
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Van valakinek a magyar piacra készült Bookr gyerektabletje?
Az edigitalnál ugyan dícsérik a felhasználók, de érdekelne róla több infó.
Karácsonyra nem lenne rossz a kölköknek ilyen mesetablet, ha nem kamu a strapabíróbb készülékház. -
Zeki
nagyúr
válasz
Realradical #56380 üzenetére
NE legyen már a visszaolvasás luxus!
Nemrég írtam, hogy 27.-étől amíg a készlet tart, az IPS 7.85"-os op3ndott tablet a tescoban 15 ezer Ft lesz!
Intel dual core, 1 giga ram.
EZ BESTBUY!NE IS KERESSEN SENKI JOBBAT, OLCSÓBBAN, MERT NINCS!!!!
Gyereknek, felnőttnek, egyaránt jó, ha nincsenek túlzott elvárások!NEM FOGOM TÖBBET LEÍRNI!
Aki lusta visszaolvasni, csak bebüfögni hajlandó a kérdését, az vegyen szart olcsón.
-
Zeki
nagyúr
27-étől a tesco Op3ndott 7.85"-os intel 2 magos IPS kijelzős tablet 15-ért lesz!
BESTBUY!
Gyereknek, felnőttnek!Infó róla ITT.
-
Zeki
nagyúr
válasz
-Mosquito- #54657 üzenetére
Lehet, de ennél jobb ajánlat jelenleg nincs a piacon. 24-ért, akár 10 havi 0%THM-re, a szokásos 30 ezer Ft helyett.
-
Zeki
nagyúr
Na most megjött a tesco katalógus, az elején van az Op3nDott tablet 23990Ft, és 10 havi 0%THM-re is elhozható. Ezt nem lehet überelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged