Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megint kristályozik a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szép napot . A milyen notebook topikban felvetődött ,hogy számomra nem biztos kellene notebook ezért fordultam hozzátok. Az alábbiakra keresnék terméket.
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Otthon kressz tanulásra , böngészésre netezésre , este ha valami tartalmat vagy alkatrészt meg kell néznem ne keljen a pc -t bekapcsolni , facebook messenger , email írás , viszont a telefon kijelzője kicsi hozzá.Elsőként lemondtam a tabletről mert nincs billentyűzet. Azt láttam ,hogy lehet kiegészítőket venni hozzá. Úgy gondolom ,hogy sim kártyát nem kell fogadnia mert otthon wifiről lenne használva , melóhelyen meg megosztanám a telefon mobilnetjét.
11 Col környékén gondolkodok elsősorban 8Gb Ramban valamint 8 Mag . Nem szeretem havonta cserélgetni a készüléket. Amúgy a tablet bármilyen vezeték nélküli billentyűzettel kommunikál ? Vagy csak saját márka ?
Tudnátok ajánlani tabletet 70-100ezer forint környékén ? Ha esetleg rá kell kicsit pótolni de többet tud a termék nem gond. Ipad termékeket nem néztem így nem tudom mennyibe kerülnek meg mit tudnak .
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Androidos tablet topic
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Apple iPhone 17 - alap
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX