-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Pro!Petya #91603 üzenetére
nekem volt ilyesmi problémám másikfajta tablettel régen.
eladtam vasba', de aki megvette meg tudta csinálni érintőcsere nélkül. ebből arra gondolok, hogy ott valami szalagkábel, vagy érintkezési probléma lehetett.
első körben itt youtobe-oznék kicsit (Teclast M40 Pro Touch fix), majd ha van videó, akkor követném az indiai mókus szerelését...
ha nincs ilyesmi, akkor lepattintanám a hátulját, és megkeresném a touch szalagkábelt, és kihúznám, megtisztogatnám, visszatenném.illetve win tabletnél volt komplett érintés-elszállás, azt magam javítottam szalagkábel cserével (Aliról vettem az új kábelt). a régi kábelről leváltak az érintkezőcsíkok, és elcsúsztak - gondolom hő hatására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest