- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
blueye
üzenetére
Szia! Nekem még nem jött OTA frissítés... Azért írom, mert a gyári android 12-es-ben sok hiányosságot és hibát találtam, pl. a főképernyőn az információs csík (nem tudom, hogy hívják) amin a dátum és az időjárás hőmérséklet van egyszer szövegesen, máskor meg Google kereső sávnak mutatja magát, de akármelyik állapotában kattintok rá nem a naptárt vagy az időjárást nyitja meg hanem mindíg google keresőként működik, a preferenciákat meg hiába állítgatom rá se bagózik, A 4*4 (plusz egy fix sor) ikon felosztás is elég szegényes és nem lehet feljebb tólni. Az akkumulátor használai statisztika grafikonja sose a legutóbbi teljes feltöltés óta történt akkuhasználatot mutatja, hanem egy nem tudni mikori kezdőponttól induló görbe. A színbeállítás nem működik, semmi sem történik ha bejelölöm, szerencsére elég jól van beállítva a fehér, majdnem hibátlan. Kerestem hozzá és találtam új firmwaret, de flashelni kellene, abban meg nincs gyakorlatom, annyira nem rossz hogy nekiessek. Ráadásul a képernyő alján van két pont ami rendszertelenül fantom érintést produkál és ilyenkor mindenféle érdekesség történik, kereshetem hol jártam mielőtt elkattintja a progjamot-. Összegezve apró de bosszantó hibák ezek, a tablet egyébként tényleg jó, 11-12órás képernyőidők könnyen elérhetők. Kicsit kevés a fényereje a napon, de máshól elég. Az applikációk hibátlanul futnak rajta, a keretprogram meg hát nem annyira lényeges. Jelenleg a 20230324-1540-es firmware van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX