- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Beni2360 #87617 üzenetére
Bármi jó, ha a kimenete olyan, mint amit az eszköz vár. A csatlakozó szokott általában problémás lenni, de ha DC jack, az jó, olyanból sokféle szerelhető kapható elektronikai boltokban, onnantól meg kicsi barkácsmunka.
A Volt értéke a lényegesebb nem odaillő adapter esetén, azért az inkább egyezzen meg. Az Ampernél arra kell figyelni, hogy az adapter legalább akkora legyen, mint amit az eszköz vár. Ha az adapter többet tud, az nem baj, mert a vezérlő az eszközben van, annyit vesz fel az adapterből ami neki kell, így ha 12V 2A az igénye, azt egy 12V 3A-es töltővel is simán megoldható (ellenben egy 12V 1A-essel már nem - tölteni fogja, de lassabban mint az elvárt, így erős használat párhuzamos töltés esetén is simán lehet hogy csökkenni fog az akkukapacitás)
(Én pl 3 ceruzaelemes (4.5V) ledes karácsonyi díszcsíkot simán átalakítottam, rátettem egy USB csatit, és telótöltővel (5V) üzemeltettem - kicsit erősebb lett a fénye a nagyobb fesz miatt. De persze ez egy 1 dolcsis ledcsík, egy műszaki eszköznél törekedni kell az azonos feszültségre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest