- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom
üzenetére
A Dex-et én szerintem soha nem használnám, se a tollat, talán kipróbálnám aztán annyi. Nekem semmi másra nem kell tablet csak tartalomfogyasztásra, ezért nem nagyon akartam sokat költeni rá, tartalomfogysztás alatt is csak a youtube-ot és a sorozatokat/filmeket értem. Játékra van switch-em, e-bookra ebook olvasóm, dolgozni laptopom stb. Tehát nem nagyon tudom, hogy van-e értelme 215 ezerért erre egy Samsung S7-et venni. De nagyon szép a kijelzője, az biztos. Jelenleg egy Lenovo Yoga Tab 3 Plus(wifi) tabletem van amit szeretek csak már eljárt felette az idő. Mindenesetre gondolkodom rajta.
kösz, érdekes, hogy mennyire megoszlik a vélemény a Mediatek lapkáról, vagy "szar" vagy "istenkirályság" véleményeket olvasok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX