Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
válasz
cidalain
üzenetére
"...mert a fajlkezelés, megosztás terén nekem a droid jobban bejon."
Egyébként 4 évig nyúztam kifejezetten abból a célból, hogy suliban előadásokat woerdben ezzel írtam, szerkesztettem saját billentyűzettel. Erre egy droid sem lett volna képes ebben az árkategóriában és eddig elfogadtam az ios számomra fura "döntéseit", kezelhetőségét, azonban most lehetőségem nyílt laptop beszerzésre, így már csak a szokásos "tablet funkciókkal" elég rendelkeznie az eszköznek és úgy talán nem kell kompromisszumot kötnöm a rendszer tekintetében.
#84813 F.B.I. : Köszi, ezt (A7) nem is láttam a Lenovok mellett. Végülis tetszik. S6 az már nagyon sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX