-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
válasz
cidalain #84812 üzenetére
"...mert a fajlkezelés, megosztás terén nekem a droid jobban bejon."
Egyébként 4 évig nyúztam kifejezetten abból a célból, hogy suliban előadásokat woerdben ezzel írtam, szerkesztettem saját billentyűzettel. Erre egy droid sem lett volna képes ebben az árkategóriában és eddig elfogadtam az ios számomra fura "döntéseit", kezelhetőségét, azonban most lehetőségem nyílt laptop beszerzésre, így már csak a szokásos "tablet funkciókkal" elég rendelkeznie az eszköznek és úgy talán nem kell kompromisszumot kötnöm a rendszer tekintetében.
#84813 F.B.I. : Köszi, ezt (A7) nem is láttam a Lenovok mellett. Végülis tetszik. S6 az már nagyon sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest