- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Köszi a válaszokat! Igen, garis bőven, 1 hetes a készülék kb - vagyis azóta van nálam, azóta használom.
Furcsa, hogy a sípolás is a fényerősséghez kötődik, és azon belül is főleg az alacsony fényerősséghez. És ez a villódzás szintén.
Ami még feltűnt, hogy néha a Youtube videókat úgy kezdi el lejátszani, hogy a hang megy a kép meg lemarad, aztán behozza magát a kép, aztán megint lemarad. Ilyenkor újra el kell indítsam az adott videót, hogy ez megszűnjön.
Nagyjából az általam használt 10 appot tettem fel. Játék egyáltalán nem is ment rajta, tehát nincs terhelve sem.
Nagy kedvem nincs visszavinni, mert Murphy törvénye, hogy ott majd a nagy zajban nem fogják hallani a sipolást és a fényerő sem fogja "produkálni" magát. De ugyanakkor meg magától gondolom nem fog megjavulni - a gyári beállítást megpróbálom, köszi a tippet!
Ebben a 8-as kateriában nem találtam ár-érték arányban jobbat ennél, így szerintem becserélném ugyanerre. Csak félek tőle, hogy beveszik, eltelik majd pár hét, mire jön eredmény, hogy mi a gond vele, javítják, stb. Megint nem lesz táblagépem hetekig - ahogy a Medion készülékkel is jártam

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Interactive Brokers társalgó
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Xbox Series X|S
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.NX