- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Párizsi ősz, új Huawei órák
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni vásárlásban. Eltört a Sony Z2 tabletem, és keresek helyette egy újat. Viszont az igények megváltoztak, mivel lett egy laptop helyette, így már a következő szempontok alapján szeretnék választani:
ár - max 30 ezer
méret - lehet 7-8" is
származás - megbízható kínai tabletek (is) érdekelnekamire használni fogjuk:
gyerek egy-két mesét néz, leejti
, ebook olvasás (én szinte csak a tabletet használtam olvasásra az elmúlt 3 évben), netezés
Azt látom, hogy itthon 30 ezer alatt nem igazán kapom meg, amit keresek, de ha tudtok ajánlani, természetesn meggondolom. Kicsit félek a használt cuccoktól ebben, de akár még azt is meggondolom.
Előre is köszönöm a segítséget!.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest