Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Végül a Samsung mellett döntöttem, mivel azt egy barátomtól tudtam megvenni, így mindent tüzetesen át tudtam nézni, az amoled panel megfogott és mert közelebb is volt.
Másfél napos használat után annyit tudok mondani, hogy tetszik, tényleg gyönyörű a kijelzője, a képernyő felosztás hasznos funkció, a 4:3-as képarány nem zavaró filmezés közben sem. A beépített ujjlenyomat-olvasó viszont az iphonomban sokkal pontosabban működik (szerintem több profilt létre fogok hozni egyetlen ujjamnak, mert ez az 1 profil nem mindig elég).Egy androidos kérdés, ha alaphelyzetben jobbra húzom el a képernyőt, akkor a Flipboard Briefing jön be, ezt hol lehet kilőni, vagy megváltoztatni, hogy más legyen a helyén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest