Hirdetés
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabix01
tag
válasz
tjb007 #50070 üzenetére
Ja értem, azt nem is figyeltem hogy mikor jelent meg az a Lenovo azt hittem nem ennyire friss bár én kértem friss ajánlatot, ezek szerint sikerült kapnom.
De várok még akkor pár hetet, mivel jónak tűnik biztosan lesz róla teszt hamarosan.
A WayteQ ról nem mondtam hogy csak rosszat olvastam hanem körülbelül csak rosszat
ami azt jelenti volt jó is. A nagy WayteQ fórumon ajánlottak egy xTAB 79dci és egy 700dci-s tabletet és utolsóként ezt a 7X-et.utánnanéztem az előző kettőnek és valaki dicsérte de sokan le is húzták hogy gyári hibás stb és vissza kellett vinni egy hét után igy ezeket látva a 7X-nek utána sem néztem, nekem elég volt az a pár hozzászólás amiben leszólták, mert ugyan olyan áron kapok olyan márkát amit ismerek és már használtam is(mondjuk nem tabletban), így nálam kiesett a választási lehetőségek közül a WayteQ. De ez egyéni véleményem és döntésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest