Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
marcyman
üzenetére
Ha pdf olvasásra kell, akkor rögtön kiesnek a 7" modellek. Legalábbis szerintem. Mivel a pdf-nél nem szokott működni az újratördelés, ezért kénytelen vagy teljes méretben nézni. Ehhez pedig nagy kijelző és ahhoz az átlagnál nagyobb felbontás szükséges. Könyvolvasáshoz természetesen nagyon jók az átlag 7" táblák is, mert egy könyvet (epub, mobi, ... ) mindíg a képernyőmérethez igazítja az olvasó szoftver, tetszőleges betűméretben. De, ahogy írtam, ez az, ami a pdf-nél csak korlátozottan működik.
Kínából megrendelve már hozzá lehet jutni 10"-s, HD felbontású táblákhoz, kb ilyen árban, amit te írtál.
Pl. ez a típus : Cube U30GT2
Igazából én is kíváncsi vagyok a cuccra, mert néhány napja rendeltem, de még nem érkezett meg.
Magyarországon a hasonló tudású cuccok (pl. retina kijelzős myaudio 10" méretben) 80ezer körül vannak.
Kisebb felbontással viszont nem nagyon lehet pdf-et olvasgatni. Próbáltam, 10"-s táblán, 1024x768 felbontással, hát nagyon nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX