- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Google Pixel topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
marcyman #37787 üzenetére
Ha pdf olvasásra kell, akkor rögtön kiesnek a 7" modellek. Legalábbis szerintem. Mivel a pdf-nél nem szokott működni az újratördelés, ezért kénytelen vagy teljes méretben nézni. Ehhez pedig nagy kijelző és ahhoz az átlagnál nagyobb felbontás szükséges. Könyvolvasáshoz természetesen nagyon jók az átlag 7" táblák is, mert egy könyvet (epub, mobi, ... ) mindíg a képernyőmérethez igazítja az olvasó szoftver, tetszőleges betűméretben. De, ahogy írtam, ez az, ami a pdf-nél csak korlátozottan működik.
Kínából megrendelve már hozzá lehet jutni 10"-s, HD felbontású táblákhoz, kb ilyen árban, amit te írtál.
Pl. ez a típus : Cube U30GT2
Igazából én is kíváncsi vagyok a cuccra, mert néhány napja rendeltem, de még nem érkezett meg.
Magyarországon a hasonló tudású cuccok (pl. retina kijelzős myaudio 10" méretben) 80ezer körül vannak.
Kisebb felbontással viszont nem nagyon lehet pdf-et olvasgatni. Próbáltam, 10"-s táblán, 1024x768 felbontással, hát nagyon nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EAFC 26
- Gyúrósok ide!
- Dying Light 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest