Hirdetés
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
Hát igazából valamilyen szinten meg is értem, hogy csak azokat nézte meg amik őt érdekelték, ha mindenki kívánságát teljesítte volna és megnéz "millió" programot, akkor tesztvideó jópár órásra duzzadt volna. Nem fizetünk neki a tesztért, ezért követelőzni sem szabad, örülj neki, hogy van legalább egy magyar teszt (bár szerintem hiányos és az előadás mód is hagy maga után kívánni valót, de ez az én szubjektív véleményem, örülök neki, hogy van).
Skype videóchattel teljesen értelmetlen lett volna foglalkoznia, mivel egy androdidos rendszeren sem működik még, hangsúlyozom még. Mondjuk engem sem érdekel túlzottan, engem inkább a Gtalk videóchat-e érdekel, ami a 2.3.4-es drodiverzióval jön ki, és remélem rá lehet majd varázsolni a Pov-ra, mert egyre jobban hajlok felé, és valszeg hétfőn meg is rendelem (ha csak valaki le nem beszél róla, ész érvekkel).
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy nem akarok éjjel nappal videóchatelni, de ha már van előlapi kamera a kicsikébe akkor egyszer ki akarom próbálni.z0d1AK: ez nagyon jó hír, köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest