Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• danilla

őstag

válasz Numspa #3400 üzenetére

Hát igazából valamilyen szinten meg is értem, hogy csak azokat nézte meg amik őt érdekelték, ha mindenki kívánságát teljesítte volna és megnéz "millió" programot, akkor tesztvideó jópár órásra duzzadt volna. Nem fizetünk neki a tesztért, ezért követelőzni sem szabad, örülj neki, hogy van legalább egy magyar teszt (bár szerintem hiányos és az előadás mód is hagy maga után kívánni valót, de ez az én szubjektív véleményem, örülök neki, hogy van).
    Skype videóchattel teljesen értelmetlen lett volna foglalkoznia, mivel egy androdidos rendszeren sem működik még, hangsúlyozom még. Mondjuk engem sem érdekel túlzottan, engem inkább a Gtalk videóchat-e érdekel, ami a 2.3.4-es drodiverzióval jön ki, és remélem rá lehet majd varázsolni a Pov-ra, mert egyre jobban hajlok felé, és valszeg hétfőn meg is rendelem (ha csak valaki le nem beszél róla, ész érvekkel ;] ).
    Mondjuk azt hozzáteszem, hogy nem akarok éjjel nappal videóchatelni, de ha már van előlapi kamera a kicsikébe akkor egyszer ki akarom próbálni.

z0d1AK: ez nagyon jó hír, köszönöm szépen.

Új hozzászólás Aktív témák