Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
fateless #27838 üzenetére
Nézd, az, hogy te használod-e vagy sem, nem mérvadó. Ha lenne rá megbízható statisztika, és abból az derülne ki a gyártó számára, hogy a használata közelít a nullához, és ezért nem tennék bele (vagy fordítva), akkor igazad lehetne. Így viszont ez csak szócséplés.
Egyébként én sem használnám, mert van a kocsimban "rendes" gps, aminek megvannak a maga előnyei (ezeket most nem sorolnám fel engedelmeddel). Szóval ilyen szempontból szerintem nincsen értelme a kérdést vizsgálni.Egyébként én most próbálom belakni a tabletemet, és mondhatom, elég sok a PC-nem (Linux) megszokott és naponta sokszor használt dolog hiányzik nekem az Androidból. Szerencsére naponta bővül az appok palettája. Legutóbbi örömködésem a Firefox "nembetás" változata volt. Egyből le tudom játszani a Youtubos addig mobilon nem közzétett videókat is. Tetszik! Kézzelfogható a fejlődés. És ennek az ember gyakran jobban örül, mint amikor egy kiforrott oprendszer ellátja egyből minden jóval. Ha ilyet akartam volna, (és lett volna rá pénzem is) nem Androidos tabletet veszek, hanem például egy ilyet.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S6 Lite - 64 gb + 64GB + Billentyűzet - Wifi + LTE
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad Pro 11 Silver, Cellular, M2, 128gb, Apple Smart Cover, Apple Pencil 2
- 11-inch iPad Air Wi-Fi 128GB - Space Gray
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 1TB 5G (+WiFi) 16GB / 1TB Ezüst (+ajándék gyári fólia)
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Apple iPad Air 6 gen ,M2, új, garanciális , 13'' Blue, új ,soha nem használt, 128Gb
- Honor x9 tab.