- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
windlord #81923 üzenetére
Mindkét box esetében a 4/32 és a 4/64-es verziók gigabitesek (ha nem hamisak), lényegében ugyanazok. Háttértárból azt amelyik szimpatikus. Légegér mindig jól jön, én csak azzal használom, mindkét boxból van 1-1 pédányom, CE szempontjából 100%-ban megegyeznek, dtb, VFD minden ua., legalábbis az én példányaim esetében.
-
melan
senior tag
válasz
windlord #81923 üzenetére
Nekem x96Max+ van ráadásul mivel fakeramosat fogtam ki, csak 2Gb RAM van benne. De épp ma teszteltem egy dolbyvision filmmel, és gond nélkül vitte hálózatról.
Más: nem tudom, hogy a matrix kiforratlansága e az oka, de a menü megint darabos kissé, bár mindent gond nélkül lejátszik... illetve induláskor coreelec konfigurációs hibát ír, és mar tudom, hogy ki fog fagyni újraindításkor...
Lehet letesztelem egy másik kártyán Leiaval...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest