- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurrens
tag
A Sunwell T95 Max dobozom megy, mint a villám, de Total Commander alól másolva csak 7,7 Mb/sec-et
tud Synology NAS-sal. Hogy lehet korrektül letesztelni, hogy 100 vagy 1000 Mbit a kontrollere? -
Kurrens
tag
Sziasztok!
Ma jött meg az MQX Pro 4K dobozom a Banggood-tól. Minden okés volt rajta, csak Androidon próbáltam.
Kép, hang tökéletes. USB-s vezetékes egérrel használtam, pendrive-ról ment a műsor.
Kikapcsoltam, majd fél óra múlva visszakapcsoltam és nem ment az egér. Világított, vagyis kapott tápot,
de a kurzor se jelent meg a képernyőn. A betett pendrive-ot se látja azóta. Factory resetet is csináltam, de semmi változás. Meghalt az USB chip? Van valami ötlet? -
Kurrens
tag
Ha valaki olcsót szeretne (még vasárnap estig):
http://www.banggood.com/MXQ-Pro-4K-Ultimate-KODI-Android-5_1-Lollipop-Amlogic-S905-Quad-Core-1GB8GB-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1015008.html -
Kurrens
tag
Sziasztok!
Ma rendeltem az itteni infók alapján egy T95 Max-ot. Olyan kérdésem lenne, ha a gyereknek akarnék
rá telepíteni néhány játékot, akkor azokat milyen kiegészítővel lehet hatékonyan irányítani egy ilyen boxon.
Vezeték nélküli billentyűzetet érdemes hozzá venni? Ha igen, milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest