- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
ginola #34401 üzenetére
Fontos az, hogy dobozból kivéve működjön hibamentesen és kadenciahalyes. - Ilyen nem nagyon van, LibreELEC-et telepítve lesz ilyen, 5 perc alatt lesz egy használható médialejátszód, X96.
Tanix TX3 Minin az Android egész jó és van kadenciahelyes lejátszás és LE alatt most kezd használható lenni de egyéb boxokról nem nagyon tudok "Out-of-the box". CFW-vel vannak ilyenek de azokon nincs optikai csatlakozó.
-
dugesz77
őstag
válasz
ginola #34286 üzenetére
Ha az első szériásat kapod attól még lehet nyugodtan jó az a box. Flashelés közben volt gond egy bizonyos sorozatszámú Samsung emmc-vel(téglásították magukat, fagytak, ilyesmi) az sem mindegyiknél. Később javították illetve elvileg visszahívták ezt a szériát és az új módosítotton nincs reset gomb és le lett cserélve az emmc Kingston-ra. De egy SD-re rakott LE-vel szerintem kikerülhető ez a probléma szinte 100%-ban.
Csak találgatok de az nem lehet amúgy ,hogy csak az EU raktárak töltötték fel ilyen boxokkal? Régebben csak CH raktárasat lehetett venni azok mind frissített verziók voltak már..
-
blakey
titán
válasz
ginola #32727 üzenetére
Sokmindentől függ, de ha csak egy lejátszó kell amin van egy HDMI kimenet, 1-2 USB és ennyi elég akkor a legjobb választás egy M8S Pro++LibreELEC, hálózatról 55Mbps-ig viszi a 4K-t is de általános használatra bőven jó és minden tesztanyagot hibátlanul vitt , ha nagyob sávszélesség kell akkor van USB-Gigabites adapter. Szerintem a legjobb box, de csak az új szériás, lassan 2 hete van egy ilyenem is és nagyon jó valamint még külsőleg is tetszik.
-
Beni2360
félisten
válasz
ginola #14330 üzenetére
Kínából akarod megrendelni rajtuk keresztül. Ha megfogják jön hozzá a 27%+2500 Ft
Ezt itt jól átolvastad? -
dugesz77
őstag
Nálam jól működik minden rajta, talán annyi eddig a negatívum,hogy az sd kártyanyílása mélyen ül és segédeszköz nélkül nem lehet nálam kivenni a kártyát. Android része használható/jó. Gyári Kodit érdemes legyalulni róla. LibreELEC 005 kép fájlal eddig fagyásmentes rajta.
-
DoItYourself
Topikgazda
Szia,
MXQ Pro 4K vagy MXQ Pro+ lejátszókon van koax digitális hang kimenet 3,5mm-es jack csatlakozón kivezetve. Hirtelen ezeket találtam, ami már megfordult itt a topikban. Utóbbinál nem árt fw frissítéssel indítani, mert a gyári Android elég gyalázatos, amivel szállítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest