- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
junkpod #4013 üzenetére
Bármennyire is hihetetlen, ugyanazok a kütyük ugyanazokkal a LibreELEC-ekkel képesek nem ugyanúgy működni.
Lásd az én 005-ös fagyásaim nem oldódtak meg, de a 006-tal teljesen megszűntek.
Igaz a 006 menüböngészése lassabb, de inkább együtt élek ezzel, minthogy állandóan kihúzgáljam a 220V-ból. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #3980 üzenetére
Milyen szépen sunnyogtak eddig az Amlogic-nál, de ezzel csak az "A" kategóriás gyártók szívnak, akik nem tehetik meg, hogy nem foglalkoznak ezzel, lásd Hardkernel, már ki is adtak egy közleményt, hogy bocsi, eddig nem vettük észre (khm), majd kitalálunk vmi kárpótlást.
Ahogy írod, a lényegen nem változtat, amit tud a SoC 1,5GHz-en, az bőven elég a feladatra. -
syler123
veterán
válasz
junkpod #3978 üzenetére
Aztán a kicsi kínaiak leskelődnek utánad mert ezt élvezik... Korábban itt prohardveren volt is cikk róla hogy valaki létrehozott egy oldalt, ahol a legtöbb ilyen kínai kamera képe megy live show-ban...
DroiDMester: Köszi, nem is rossz, még nézelődök hogy találok-e valami szögletesebb variánsban. USB-s telótöltőm úgyis van itthon szabad.
-
-
Mankó
veterán
válasz
junkpod #3880 üzenetére
Átdugva a másik hdmi slotba meg is oldódott a hang probléma.
LE alól ki lehet menni a sima andoridra, de onnan is vissza lehet térni így LE-re?
Hdmi cec-ről valami egyszerű leírás? Youtube-ot hogy lehet beüzemelni Kodi alatt? csak egy youtube .dl addont találtam a programok között, az meg nem uaz. -
Mankó
veterán
válasz
junkpod #3848 üzenetére
A 2 mini mx-nél csak a tv típusa lesz más, erősítő nincs, max wifi lesz és usb-ről mennek a filmek majd.
A saját mini mxiii-nál már több beállítás kell. Nagy tv, erősítő, filmek nasról, kábeles összeköttetés.De az jól hangzik, hogy van LE mentés, visszatöltés. Akkor gyakorlatilag, miután feltelepítette a LE-t és Kodit magát, utána mehet a jól bevált mentések betöltése?
Ha pedig kiveszem az sd kártyát, akkor felbootol a gyári droid?
TCr: Nem lesz IPTV. De addonok, stb. még lehet.
-
Mankó
veterán
válasz
junkpod #3820 üzenetére
Nem lesz több gépes felhasználás, a családban 3 lejátszó lesz éás kb. ugyanazokat a beállításokat kell megcsinálnom 3x. A kérdés arra vonatkozott, hogy a kész beállításokat át lehet e tenni a két másik gép sd-jére, hogy ne kelljen ugyanazt még 2x megcsinálnom?
TCr: még nincs itt a kütyü, de már csak arra várok, órák kérdése és kezdődik a menet.
-
Patice
nagyúr
válasz
junkpod #3820 üzenetére
"A több gépes használathoz megosztott mediatar kell, amire sajnos a dlna-nal jobbat meg nem hallottam."
Én olvastam jobbról:
Lehetséges közös adatbázist csinálni egy szerveren/NAS-on SQL-lel, amihez az kell, hogy minden eszközön ugyan az a Kodi verzió fusson (mert sajnos mindig változik az SQL-be mentett adatbázis szerkezete valamiért) + advancedsettings.xml fájlal "meg lehet" mindegyik kliensnek modani, hogy hol van az adatbázis. Bármelyik kliens frissítheti, ha új elem kerül bele és így működhet az is, hogy egyik helyen abbahagyod és a másik helyen ugyan onnan folytatod. (Bővebb leírás a Kodi WiKi-n.)
Akár a Plexnél.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #3805 üzenetére
AC3/DD esetén akadozik a kép, PCM és passthrough esetén is Kodi 16.1-el, azt írja a táblázatban. Ilyen azért nem volt egy S905-nél se. Mondjuk említ vmi hekkelt Kodi-t is, lehet az az oka. A 3D teljesítmény se valami acélos, azt írta többet várt az S905-höz képest. Biztos lesz még jobb is, de első benyomásra nem nyerő.
-
TCr
veterán
válasz
junkpod #3697 üzenetére
"Ez szerintem nem lehetséges, ha PT -re van állítva az erősítő."
Nem egy AVR volt már a kezeim között, de egyikben sem volt olyan beállítási lehetőség, hogy (a szavaiddal éljek) "PT-ra legyen állítva", vagy sem.
Tudtommal egyedül abban a standby módban, amit házimozis szaknyelven ARC-nak (Audio Return Channel) hívnak van kikapcsolva a videóelektronika.
HDMI 1.4 szabványú csatolójú AVR-en átfuttatva szerintem vagy 2160@30 képet fog kapni, vagy blokkosodni, "artifaktolni" fog.
De tiszta 2160@60 képet 100%, hogy nem. -
-
DoItYourself
Topikgazda
-
osztraksajt
őstag
válasz
junkpod #3571 üzenetére
Van olyan kombó, csak sok örömed nem lesz benne. Pl. Oldtimer Trabi vs. lepukkant bálna.
Na megvolt az első bekapcsolás, meglepően pörgős a rendszer még androiddal is,bár a távirányítón lehetne több gomb is. Azért egy dediklt play, pause, előre-hátra nagyon nem ártana rá ha már egy médialejátszó.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
junkpod #3443 üzenetére
"1080p-ben gyenge volt a vas, ezért 720p ment rajta felskalazva"
Ugyanígy csinálta az mk808 is. A dobozra rá volt írva, hogy 1080p media player, de a droid csak 720p-ben ment. Át lehetett állítani, hogy ténylegesen 1080-ban működjön, de azon már érződött, hogy nagyon sok neki. Melegedett rendesen. -
Zebra23
csendes tag
válasz
junkpod #3394 üzenetére
Én is a használhatóság miatt használom, illetve a Stream plugin miatt.
Utobbi a megosztások közé telepítt 2 "ikont": Lejátszás Médiaplayeren és Várólista a Médiaplayeren
Így pl az androidos telefonon a youtube kliensből a videót elindítod, majd a reklám kihagyása után pause, megoszt, majd a lejátszás a mediaplayeren ikon és már indítja is a kodi
Kényelmesebb, mint a kodi Youtube kliens-ben keresni. A listára meg több mindent be lehet tárazni megnézésreSoundclouddal is működik.
-
interstate76
addikt
válasz
junkpod #3394 üzenetére
Sokáig mindkettő telepítve volt a telefonomra, de sehogy sem jut eszembe, melyik volt az a funkció, amit a Yatse tudott, a Kore pedig nem, és ami ezáltal utóbbi program uninstalljához vezetett.
(#3393) TCr Tegnap vagy tegnapelőtt vettem észre, abból kiindulva, amit a Mini MXIII távjának középső gombjáról írtál - gondoltam, kipróbálom a Yatse-ban, van-e "hosszan nyomva tartom"-funkciója. Jelentem nincs neki, de röviden lenyomva helyettesíti az "o" betű lenyomását.
-
TCr
veterán
válasz
junkpod #3378 üzenetére
A CEC-ben nálam lehet, hogy a Logitech Harmony kavart be valahogy, a Beelink távosát még nem lőttem be rá, a tévét és az AVR-t viszont az kapcsolgatja activity szinten.
Mindenesetre nálam a CEC kikapcsolása teljesen megoldotta a ki-bekapcs fagyás problémámat és a Harmony miatt szükségem sincs rá. -
Patice
nagyúr
válasz
junkpod #3315 üzenetére
Az, hogy filmekből (főleg a gyerekeknek rajzfilmekből, mesékből) is kisebb kollekciót tartok a NAS-omon és ezt folyton reszelem, az már az én bajom/fétisem/hülyeségem.
Attól, hogy ezek csak a gyerekeknek van rajta, attól még szeretem jó minőségben eléjük tárni, és sokszor látom rajtuk, hogy jobban élvezik az előadást, amikor szép a kép és jó minőségben szól hozzá a hang is. Ezért igyekszem olyan virágokat begyűjteni adott meséből, amin BD-ről származik a szinkron, nem a (korábban) kiadott DVD hangsávja van hozzányújtva a 24p-s anyaghoz és az eredeti hangsáv nem DTS, hanem Dolby TrueHD vagy DTS-HD MA.
Ezt csak úgy tudom elérni, ha több virágból gyúrom össze a saját csokromat, és ha már ennyi energiát fektetek bele, akkor legyen már jól megcsinálva.Eddig az általam remuxolt cuccokkal sosem volt gondom bármelyik lejátszón is néztük otthon.
A többször nézős filmekből (szerencsére nincsen sok ezekből) - idővel - egyre jobb gyűjtemény lesz.
-
TCr
veterán
válasz
junkpod #3315 üzenetére
A hosszan nyomott OK gombban teljesen biztos vagyok, bár tök véletlenül, próbálgatással jöttem rá.
Ilyenkor nem hozza fel a teljes HUD-ot, csak jobb fent a folyamatjelző indikátort (hány perces a film és jelenleg hol tart + a pause jelet). Ilyenkor csak az indikátor fagy rá a képre.Problémám sajnos nem csak ebben az esetben van, hagyományos módszerrel (HUD előhozása majd a pause gombra kattintás a lenti sorból) is előfordul. Ebben az esetben fagy rá a teljes HUD a képre, címestől, borítóstól, médiainfóstól, mindenestől.
Egyébként neked melyik S905 kütyüd van?
-
TCr
veterán
válasz
junkpod #3296 üzenetére
Leginkább eredeti nyelven nézem a filmeket, az 1080p mkv-k meg általában dual, vagy tripla hangsávosak és nem mindig az angol az első sáv. Ilyenkor kénytelen vagyok sávot váltani. Tegnap is így történt.
De ezzel még együtt is tudnék élni, a 2. pontban írt probléma az nagyobb gáz.
Bekockásodás nálam csak a 4K60fps tesztvideónál volt, így erre érdemben nem tudok válaszolni, részemről nem releváns a dolog.Hosszan nyomott Ok gomb = azonnali pause, illetve azonnali start. Pauzához nincs szükség a HUD-ra.
Alap Confluence-t használok.
(#3297) Beni2360:
A jól működő hangsávváltás minden médialejátszó (régiek is!), illetve HTPC alapvető funkciója, de már az újabb tévék beépített lejátszói is problémamentesen tudják ezt.
A megtorpanást én is természetesnek veszem, de itt sajnos nem erről van szó.Türelmetlenségről szó sincs.
Lepauzálom, ez egy gomb nyomás.
Kimegyek mondjuk a mosdóba, 1-2 perc, visszamegyek, indítom, ez még egy gombnyomás.
És kb. 50-50% az esély rá, hogy ottmarad a cucc a képen indítás után.(#3300) interstate76:
Tegnap későeste már nem álltam neki, de ma este mindenképp kipróbálom.
Viszont a CEC KODI-n való kikapcsolása látszólag (eddig) megoldotta a ki-bekapcsolásba történő belefagyást. -
TCr
veterán
válasz
junkpod #3291 üzenetére
Ok.
1. film belepörgetésnél, illetve hangsáv- és/vagy felirat váltásnál (1080p mkv, DD és DTS hangok passtrough) képes a hang több másodperccel elcsúszni (lemarad a kép a hanghoz képest) és nem áll vissza, csak stop és start után.
Nálam ez a ritkább hiba.2. film pauzáláskor, majd indításkor:
- ha hosszan nyomom az ok gombot: a felső folyamatjelző indikátor képes végleg ráfagyni a képre
- ha előhozom a kezelőfelületet az ok gomb rövid lenyomásával, képes az egész kezelőfelület ráfagyni a képreA 2. pont mindkét esetében a film megy tovább, a folyamatjelző is számol, de a filmet megállítani, vagy bármit csinálni a távirányítóval nem lehet, egyik gombra sem reagál és a HUD sem tűnik el magától, mint normális esetben.
Csak a 220V-ból való kihúzás segít. -
Multibit
nagyúr
válasz
junkpod #3241 üzenetére
Átállítottam a tévét fixen 16:9-re. Most a korábbi véletlenszerű képarányváltozások megszűntek. Sajnos a tévén ha az egyik HDMI bemeneten állva megváltoztatom a képarányt, azt nem menti el kizárólag az adott bemenethez a készülék. Onnantól a többi HDMI bemeneten is az lesz az alap! Mindegy, most így hagyom, remélem a többi forrásnak is megfelel ez. Érdekes, hogy korábban évekig jó volt az Automatikus állás, mindegy volt, hogy milyen gépet kötöttem a tévére.
Már csak a hangelcsúszásos hibát kéne kijavítani, meg az időnkénti képszétesést. Ez utóbbi jelenség pause/léptetés/beletekerés használatakor jön elő bizonyos filmeknél. Maga a fájl nem hibás, számítógépen, vagy másik mp-vel lejátszva nem jelentkezik a hiba. Jelenleg a 002-es LE-t használom, stabilabb, mint a 005.
Az A95X másodkészüléknek már most megfelel. Ha valami HEVC, vagy 4K anyag esik be, ami a család érdeklődését felkelti, ezután megnézhető.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
Multibit
nagyúr
válasz
junkpod #3137 üzenetére
LibreELEC. Ok, fix 16:9. Kipróbálom. Kíváncsi leszek, hogy ilyenkor mit látok 4:3-as film esetén. Meg aztán a 16:9-re állítás mennyiben befolyásolja pl. a hangelcsúszás hibát?
(#3138) envagyok
A jelenlegi tévébeállítással, mind a tévé műsor, mind a Dune B1 képe, mind a set top boxom képe helyesen jelenik meg. Miért nem felel ez meg a Kodinak? Egyébként a Kodiban nem állítottam el, normál álláson van belőve (alapból úgy is volt).Annyi info még, hogy a lejátszás nálam kizárólag hálózatról megy. Bár nem hiszem, hogy ez okozná a képmegjelenítési hibákat. Mindegy kéne legyen, akár USB-ről, akár hálózatról, akár cukorspárgáról jön a jel.
Először 002-es image volt fent, a hibák jelentkezése után felraktam a 005-öt, de nem változott semmi (ja de, nem lehet kikapcsolni a kütyüt- mint tudjuk).
-
interstate76
addikt
válasz
junkpod #3065 üzenetére
Beelink Mini MXIII-asra olyan bő 4 perc alatt átmegy egy ekkora film. Nem szoktam rá másolgatni, de 38-40 MB/s-ot tud.
(#3073) syler123 Tegnap bent volt a kosaramban a T95M, de aztán rájöttem, hogy gigabites eszköz kell és beraktam helyette a Beelink Mini MX-et. Majdnem meg is vettem, de aztán úgy döntöttem, hogy a mai napra hagyom a választást - és mekkora mákom van! Ha LE-t teszel rá, akkor vegyél egy ilyet is, a Sunvell-t pedig add el újonnan - nem fogsz bukni rajta, sőt!
(#3075) KTU Ha kell a droid és nem kell a gigabit lan, akkor valóban jó vétel a Sunvell T95M, de LE-hez szerintem jobb a Beelink Mini MX. Ha marad a droid ÉS fontos a nagyobb belső tárhely, akkor pedig megint csak egy Beelink jön az ár szerint növekvő sorban: a Mini MXIII.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
junkpod #3065 üzenetére
A 100 Mbps-es porttal rendelkező eszközöknél is "csak" 15 perc környéke, de a gigabites eszközök esetén ennek kevesebb, mint harmada. Bár, én biztos, hogy ext3/ext4 filerendszert használnék.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
junkpod #3064 üzenetére
NAS 10-20K-s árban sincs HDD. A box pedig már úgyis adott, úgyhogy aki nem akar a HDD-ken kívül plusz kiadást, annak kézenfekvő megoldás lehet. OE/LE buildekben van Samba, transmission, így az alap funkcionalitás sem gond. De Debian 8 alá sem gond felhúzni ezeket, ott akár egy webmin-t is fel lehet rakni, ha valakinek nagyon kell a webes felület. Persze valóban mindenkinek más az igénye. Nekem sem a GoFlex-en nem volt, sem a Q1900-on nincs sem GUI, sem webes felület. Mindkettőn Arch Linux van, SSH-n config-oltam.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
junkpod #3001 üzenetére
Szia, neked van LE alatt s905 eszkozzel ac3 transcoding opciod?
Mert en nem talaltam az enyemben sajnos, AAC-t most probaltam es nema marad, a sztereora konvertalas opcio se hoz eredmenyt.
Hdmi passthrough be van kapcsolva, az ac3 es az e-ac3 kozott, ahol lennie kene, nincs ilyen lehetoseg.
Erosito ac3/dts/truehd/dts-hd kepes. -
baandii
senior tag
válasz
junkpod #2983 üzenetére
köszi junkpod és Beni2360 a válaszokat
most volt időm próbálgatni a dolgot és így (tv arc csati-ból megy egy hdmi a hanprojektorba és a box-ból a tv-be megy a hdmi) működni látszik a dolog.
a kodiba a hangbeállításoknál a csatornák száma 2.0 és a hangtovábbítás engedélyezve van. ezenkívül minden mást kivettem, jó ez így? vagy vmit állítsak még be itt? -
g@bo
nagyúr
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #2940 üzenetére
Nem, ez teljes android fw (*.img), USb Burning Tool-al lehet csak feltenni, és gyalulja az eddigi beállításaidat, ha jól emlékszek. Menteni persze lehet előtte pl. a Kodi-ban a Backup kiegészítővel.
g@bo: ajánlott típusok közül válassz (összefoglaló!), SD-kártyás LibreELEC-el nincs gond a "HD" hangokkal sem. Ha csak sztereó lekeverés kell, akkor az még android alatt is megy a Kodival. A WDTV egy régi cucc, hasonlíthatjuk ahhoz is, csak nincs értelme.
-
TheProb
veterán
válasz
junkpod #2880 üzenetére
Nem kell ahhoz okostv. Igazából pont ott kérdőjelezhető meg a léte, mert ott már van mindenre dedikált app. Nekem butaTV-m van és ezzel eddig tényleg csak a DLNA volt az egyetlen megoldás amin keresztül tudtam nézni a sorozataimat, filmjeimet. Nincs vele igazából baj, csak a FHD filmekhez már gyenge a TV.
Miracast is ilyen, bár sose próbáltam, nem nagyon tudom az mivel jobb, mint a DLNA.
-
TheProb
veterán
válasz
junkpod #2817 üzenetére
Az alapból tíltva van, nem is tudom engedélyezni. Viszont 2.0-ról 2.1-re állítottam eddig, előbb írtak szerint akkor lehet az okozhatta a fagyást.
Beviteli és CPU-s kérdésre valaki?
(#2819) TheProb: Nem nagyon vagyok híve az ilyen tisztogató appoknak, sok értelmüket nem látom.
Ha meg valami nem kell akkor azt vagy letörlöm vagy letíltom saját magam. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #2766 üzenetére
Sose kapcsoltam be ezt az opciót a Kodi-ban, de úgy látom nem csak bekapcsolni lehet, hanem állítgatni is, hogyan működjön.
Sync playback to display Options: Audio Clock, Video Clock(resample audio) or Video Clock(Drop/Dupe Audio)
Audio has to stay in sync, this can either be done by resampling, skipping/duplicating packets, or adjusting the clock if it gets out of sync too far. Resampling has the advantage that the speed of the video can be changed considerably, so 24 fps can be sped up to 25 fps to play at PAL speed. The disadvantage of resampling is that it doesn't work with passthrough, and there is a slight loss of audio quality. Skipping/duplicating audiopackets has no loss of audio quality, but the speed of the video can only be changed a little to avoid doing a skip/duplication too often, most of the time it's inaudible, but it can produce a very audible click. Adjusting the clock has the best audio quality, but some extra video jitter can occur, also the speed of the video can't change much, as the audio will sync the clock more often the more the speed of the video is changed.
forrás: Kodi wiki
------------#2773 TheProb: próbáld már ki légy szíves *plex* nélkül a lejátszót, csak simán egy PC vagy NAS megosztásból lejátszani akármit. Úgy is "összesz@rja magát" ?
-
dugesz77
őstag
válasz
junkpod #2765 üzenetére
Mivel igen kicsit kell a hanghoz nyúlni ezért nem igazán veszed észre. Mivel sem a 23.976 sem a 24 Hz nem pontos többszöröse az 50/60 HZ ezért hiába pull/down 3:2 bizony bele kell nyúlni a hangba az a/v szinkron miatt.. Ha nem nyúlnak bele akkor keletkezik a frame drop tudtommal. De benne van,hogy simán tévedek,elnézést nem ez a szakmám.
-
TCr
veterán
válasz
junkpod #2751 üzenetére
"Ne csak a kepkocka sebesseget nézd, hanem, hogy se dropped, se skipped frame ne legyen."
Ehhez kérek szépen segítséget! How-to?
Úgy alapvetően elégedett vagyok a kis MiniMXIII-mal, pláne ha az árát is figyelembe vesszük, csak a tegnapelőtti filmnézés szórt egy kis homokot a szemembe.
Tegnap ismét ráindítottam ugyanarra a filmre, hát a "várakozás" (vagy mi a neve) indikátor úgy odafagyott az amúgy futó filmre, hogy megint csak a 220-bóv való kihúzás segített, mert a távosra ismét nem reagált.
Valószínűleg a virágboltból kölcsönzött anyag hibája, de ehhez azért hozzátenném, hogy az esetlegesen kókányolt rilizekkel is vígan megbirkózik a Popcorn A210. Gondolom ügyesebb algoritmusokkal dolgozik (videólejátszás tekintetében) a régi Sigma. -
válasz
junkpod #2731 üzenetére
Látom mennyire értesz a dolgokhoz, az a 480Mbps elméleti max a büdös életbe nem fog összejönni usb 2.0 porton, mert ha kiszámolod az 60.Mega/Sec lenne de ennek kb pont a felét tudja csak, de ott van a saját linkedben is pont annyit mértek amiről én is pofázok 35.Mega/sec és ehez egy komolyabb pendrive vagy SSD kell, mert egy átlagos HDD -vel ennyit sem fogsz elérni inkább csak olyan 28-30.Mega/Sec
De légyszi hanyagoljuk már a témát! főleg hogy nincs semmi gyakorlati tapasztalatod, hogy ahoz is a neten kell keresned infót mit bír valójában a USB 2.0
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #2712 üzenetére
Ez bizony így van, mert az S905 nem kezeli natívan a SATA portot, egy USB to SATA bridge van mögötte ezeknél a lejátszóknál. Korábban vargalex-el linkeltük is a Telos szétszerelős cikkét a cnx-ről. Max. annyi előnye van ennek a megoldásnak, hogy ha PC-re van kötve a lemez, gyorsabban lehet feltölteni adattal.
-
interstate76
addikt
válasz
junkpod #2676 üzenetére
Ez jó, de a Plex nem megy rajta. Nálam legalábbis 1 percig 100%-on van a CPU, ha meg szeretnék nézni egy képet pl. mobilon, szóval le is szedtem a PMS-t és a polkastot használom. Az sem tökéletes, de egy fokkal jobban/gyorsabban megy (a gyorstól ez is nagyon messze van, türelmesen használhatónak nevezném). Amúgy szuper kis NAS, szépen teszi a dolgát.
(#2666) vargalex Nálam nincs ilyen hibaüzenet 005-ös, SD kártyás LE-n.
-
interstate76
addikt
válasz
junkpod #2671 üzenetére
Az olyan használt NAS engem is érdekelne, amin - használható módon - elfut a PMS. Nem kell transzkódolnia, elég, ha a képeket tudja továbbítani, bárhol is legyen, aki meg szeretné nézni.
(#2672) jojoker08 Nem kell sd anyagokat nézned, a Kodi tele van HD-tartalommal. Persze angol nyelven, ezért is írtam, hogy a magyar nyelvű dolgokat továbbra is a megszokott helyekről kölcsönzöm ki és osztom meg LAN-on belül.
Az aktív usb hubot az különbözteti meg a passzívtól, hogy van hálózati csatlakozója, amin keresztül tápot ad a rákötött dolgoknak.
-
TCr
veterán
válasz
junkpod #2667 üzenetére
Ne vedd támadásnak a válaszom, én szívesen veszem a segítséget, de amit írtál az amolyan "nesze semmi fogd meg jól"-ként jött át.
Adjust display refresh rate to match video: ON
Sync playback to display: OFFEzeken kívül mit kell még megtennem a 24p kadenciahelyesség érdekében?
-
TCr
veterán
válasz
junkpod #2657 üzenetére
"Szerintem neked még általános kodi tapasztalatok hiánya a fő hibaforras."
Ezt most ugye nem mondod komolyan?
Korábban hónapokig használtam XBMC-t E350 alapú HTPC-n.Mit "próbálkozzak" egy jól beállított KODI-val, hogy ne lássak a képben 1-2 percenként "riccenést"?
Beszereztem most egy sokszor látott filmet (rilizt), este megnézem, hogy ugyanezt tapasztalom-e vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest