- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #14636 üzenetére
Az újabb androidok elvileg tudnák támogatni os szinten, ahogy olvastam a kodi17-be még talán belefeljesztik a megfelelő androidos hívásokat.
De azzal egyetértek, hogy elég gány megoldás a mostani. Ha rootoljuk, széthekkeljük és akkor bizonyos esetben megy valami, az messze van a tökéletestől. Mondjuk, ha valaki olyan kodi addont fejleszteni, ami az android hívásit használva állítgatná, az már egy fokkal jobb lenne és nem kéne belepiszkálni a rendszerbe miatta.
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #14500 üzenetére
kíváncsi lennék vajon az android tv -vel máshogy működhetnek-e az appok, mint a mobilos android rendszert használókkal. Csak néhány márkásabb eszközben látni android tv-t. Persze lehet sokaknak jobb általános használatra a sima android, mert a tévés változatra kevesebb alkalmazás van hivatalosan.
-
junkpod
veterán
válasz
#79335424 #13744 üzenetére
Nagyon sok dalnál hibás, vagy hiányos az id3.
Hát akkor a Kodi tényleg nem való a Te céljaid elérésére.
Hiányos id3 tagekkel csak szenvedés lesz az egész, egyszer rendbe kell rakni, nem lehet megúszni. (Ez annak hátrány aki már évtizedek óta gyűjtöget zenéket, de ha ma letöltesz bármilyen albumot, az már szinte hibátlanul lesz be-tagelve.Vannak válogatás albumok, amikben szerepelhet ugyanaz a szám, mint az eredeti albumon. Akár ugyanannak az előadónak is lehet pl. Best Of albuma.
Nem értem ezt a gondot, meg lehet jeleníteni a zenéket: Albumonként, Előadónként is, sőt be lehet kapcsolni, hogy a válogatás albumokon lévő előadókat bele vegye-e a listázásba.mert a Kodi nem képes normálisan lekezelni az elérési út szerinti rendezést.
Pedig pont ez a szemlélet váltás kell a Kodi élvezetéhezA mappákat mint rendező-elvet használni ez akkor volt szokás, mikor nem voltak erre való szoftverek (scraperekből építkező adatbázisok). Az elérési út szerinti rendezést talán egy aktív lejátszási listával lehetne kiváltani (abban van elérési út megadási lehetőség), de mivel nem is igazán értem mit szeretnél ezzel megvalósítani, lehet, hogy rossz tanácsot adtam
-
vargalex
Topikgazda
válasz
#79335424 #13748 üzenetére
Szia!
Én ugyan nem igazán használom a Kodi-t zenelejátszásra, de nem lehet, hogy csak a beállítások hibásak?
Pl.:
Rendszer->Beállítások->Zene->Médiatár oldalon a "Válogatáslemezen lévők szerepeltetése az előadólistán" alapból be van jelölve. Ha jól értem, neked ez éppen nem kellene.
Ugyanitt a kiválasztott album/előadó információ kiszolgáló is érdekes lehet.
Rendszer->Beállítások->Zene->Fájllisták oldalon alapértelmezetten engedélyezett az ID3Tag olvasás (Címkeolvasás). Ha neked a file nevéből kell, akkor ezt nyilván szintén ki kell kapcsolni.
Biztos van még egyéb dolog is.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
#79335424 #13735 üzenetére
"Szvsz vagy én bénázok, vagy a Kodi az nem Jukebox."
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy már évek óta "jukebox"-nak hívják mindenféle médialejátszó színes-szagos felületét, ahol nem csak egy file listában lehet tallózni, keresni, hanem vannak borítók, képek, miazmás.
Talán a Popcorn NMJ-nél hallottam ezt először (Networked Media Jukebox). -
junkpod
veterán
válasz
#79335424 #13735 üzenetére
A zenéket nem mappa és fajlnev hanem id3 infó alapján teszi a mediatarba. Van kereső, igaz egy balra nyilat meg kell hozzá nyomni. Itt sok dologra lehet akár szűrni is vagy sorrendet is (előadó, évszám, album...). Van betűre ugrás is: a scrollbart kell le fel húzni.
A külön mappas megoldásokat nem igazán értem, miért is jó egy zenét két mappaba is tárolni? Ellenben viszont vannak lejátszási listák, amit előre is definiálható, vagy menet közben az albumok között böngészve egy-egy számot rarakhatsz az éppen játszott listara, sőt a beallitasokban megadható, hogy ok-ra mi történjen: lejátszás vagy listára vétel. A számok egymásba keverhetoek.
Sőt egy rakat szebbnél szebb vizualizáció van, és még dalszöveget is ki tud írni.
Ez így nem elég?
Szerintem bármilyen upnp képes appal együtt tud működni akár lejátszókent, akar média szerverkent. -
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #13261 üzenetére
szerencsére nem kell kitalálnunk, hogy az amlogic mire szánta ezeket a soc-okat
S905
One of industry’s first multimedia SoCs with 64-bit architecture, S905 is designed to deliver immersive theatre-level home entertainment to the users with excellent audio and video processing capabilities. It also supports operator-level security and is a perfect choice for OTT/IPTV/DVB STB, TV dongle and smart home applications. [link]Az iparág első 64bites multimédia Soc-jainak egyike. Az s905 színházi szintű otthoni szórakoztatásra készült a kiváló hang és képfeldolgozási képességeivel. Ezen kívül szolgáltató szintű biztonsági megoldást támogat és tökéletes választás OTT/IPTV/DVB set-top-boxokhoz, tv stickekhez és okos otthon megoldásokhoz.
Amúgy a zárt blob-os grafikus driverek a rákfenéi és akadályozói az armos deskop megoldásoknak. Egy pi2 vagy egy ilyen amlogic megoldás is egészen jól használható lenne desktopra, ha ki tudnák használni a gpu képességeit. Androidon és az önállóan futó kodiban azért tud szépen működni, mert opengl (es) alapon kezeli a grafikát, így nem a procinak kell minden grafikus megjelenítéssel kapcsolatos feladatot izomból megcsinálni. Desktop linuxon viszont csak a proci alapú megoldás szokott elérhető lenni, mert X serverből írni kellene egy hozzá való változatot, amihez pedig dokumentáció és a gpu libjeinek legalább a headerjei kellenének. De ez macerás. Már évek óta vannak kezdeményezések, hogy ehelyett az is valami opengl (es) alapú szabványos megoldás legyen. Ilyen a Wayland / Mir is, de nem nagyon látom, hogy elterjedne. A vékonyabb eszkzökön az LXDE utódjaként pedig az LXQt tűnik ilyen lehetőségnek. A pi eseténben az alapítványosok nincsenek teljesen képben és mivel az LXDE-t más már nem fejleszti ezért is forkolták le Pixel néven, ahelyett, hogy az LXQt támogatásba szálltak volna bele.
-
junkpod
veterán
válasz
Hát, szerintem ezzel is lesznek gondok. Legeger nélkül nehézkes lesz a droid, és levelezését billentyűzet is kell. A tv pedig a legtöbb háztartásban tvnezesi távolságban van a kanapetol, messziről nem lesz élvezhető a szöveges tartalom.
Ha a windowsos gép monitorra dugod, és egeret, billentyűzetet kap a box, az már inkább használható megoldás lenne.
Szerintem. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Szerintem nincs igazad, ezekre (gmail, stb) lehet őket talán normálisabban használni (bár az alábbi posztban olvasható a korlátjuk is), de ez csak azért van mert a médialejátszó megvalósítása nem tökéletes rajtuk, de pont ugyanez igaz sok más kifejezetten médialejátszásra készült eszközre is. Mindegyiken vannak hibák. Ezekben is. (De ezt hackelgethetes is, nem úgy mint egy csomó más direkt médialejátsztó rendszerét).
Ezen Androidon elindítod a kodi-t és kész, más nem kell. Kész a médialejátszó. Mi kell más? -
junkpod
veterán
válasz
#79335424 #13241 üzenetére
Na de a hw kodek támogatást és hw acceleration nem a mali hanem az s905 cpu feladata, a mali csak a 2d felület és a játék renderingnek való. Tévednék?
Amúgy még pont itt az ellentmondás: a zárt mali pont, a pc lét ellen van mert kizárja a normális fejlesztéseket.Blakey: https://m.prohardver.hu/tema/kodi_ex-xbmc_android_alapokon_androidos_media-boxo/hsz_1691-1691.html
Látod, hogy nem mindegy? -
junkpod
veterán
válasz
#79335424 #13232 üzenetére
Hát a soc speckoja sokkal inkább média célra ural, mint mini pcre: hw kodek támogatás, hdmi 4k támogatás, hdr támogatás, soxor gyenge egyéb perifériák, média lejatszasra kitalált taviranyitok, android alaprendszer, gyarto által "támogatott" Kodi változatok...
Ezzel szemben semmi más mini pc hw sw támogatást nem látok: külső periféria támogatás, önálló linux disztro, erős hálózati képességek, legeger, arameros usb portok.
Szóval, hidd el ezek a tervező asztalon média játékosnak készültek. Csak olvasd el az amlogicrol szóló wiki cikket, csak kodek támogatású soc-okat terveznek.
Szóval nem értek veled egyet. -
envagyok
veterán
válasz
#79335424 #13176 üzenetére
Persze hogy van értelme, én is ezt mondtam, csak a boltban nem kapni usb2-gigabit adaptert, csak usb3-ast.
Ami persze nem gond, csak a kolléga nem értette, hogy a másik miért vett usb3-as lan adaptert, mikor csak usb2-es lejátszója van
Az 5-szörözés amúgy inkább elméleti, 10MB helyett max 30-40MB/s sebességet tud a gyakorlatban LAN-t mérve. -
-
Technoman
őstag
válasz
#79335424 #13028 üzenetére
Ha jövő hétig ráér a válasz, akkor megnézem neked, mivel akkor kapom meg a saját KIII-asomat
-
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #11719 üzenetére
Tudod mi a poén? a média lejátszásnál a metaadatok.A legtöbb program nem saját maga gyűjti az elődaókat a letöltött tartalomhoz, hanem beregisztrálja az android erre szolgáló szolgáltatásába.
Csak hogy kontextusba helyezzem, zenebolt alkalmazáson dolgozom. Viszont még nem tettünk bele belső lejátszót, hanem hagyjuk, hogy a felhaszánló által telepített külső lejátszóval induljon a zene.
Miután letöltjük, beregisztáljuk a rendszerben, hogy milyen útvonalon van az mp3. Attól kezdve minden alkalmazás ami használja a rendszer metaadat kezelőjét szépen ki tudja jelezni az előadót, címet és többit. Ja és persze ez kell ahhoz is, hogy az alap androidos zenejátszóban megjelenjenek.
Igen ám, de a beregisztráláshoz nem használhatom a providert, mert az egy fiktív cím, ami minden alkalmazásban bármi lehet. Így a valós útvonallal regisztrálom be. Viszont így semmi sem mutatja az előadót és címet, mert amikor átadom, hogy mit játszon le, akkor egy fiktív útvonalat tudok csak adni
Ha fiktív útvonallal regiszrálom be, akkor lehet a mi alkalmazásunkból elindítva lenne előadó és cím, de ha más alkalmazásból közveetlenül nyitják meg, akkor megint nincsbiztos van mögötte koncepció, csak nekem nem sikerült még rájönni
(#11723) Somatom
az működhet. Bár amíg nem 24-es compileSdkVersion-t használsz, hanem korábbit, addig nem romlik el a file-os intent sem.
Hát ja, nagyon nem rootolt, hanem szolgáltatós telefonokra(pl ezekhez van közöm [link], [link], [link]. Pici a világ)
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #11715 üzenetére
Arra gondolok, hogy egy fájlkezelő appból android 7 alatt nem lehet elindítani médialejtszást, ha file:// -ként adja át az elérési utat. Providerrel kell átadnia, de az meg nem a valós útvonal, hanem egy virtuálisan generált. Persze, ha a lejátszó alkalmazás maga kezeli a fájlrendszerben való böngészést, akkor elvileg nem okoz gondot.
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #11685 üzenetére
az elérési utak kapcsán: android 7-ben beszigorítottak, a file:// hivatkozásokkal operáló appokat a rendszer szándékosan kresselteti, így kikényszerítve hogy file provider alapon kommunikáljanak egymással az appok.
Szóval, ha mindenféle app fejlesztői szembesülnek majd ezzel a problémával, majd akkor esélyes, hogy kevesebb szívás lesz a csatolásokkal is. Persze tudtommal amíg nem android 7-re fordítják az appokat, addig nem ütköznek bele. Addig azok az appok kompatibilis módban mennek, ami vagy sikerül vagy nem.
-
Beni2360
félisten
válasz
#79335424 #11551 üzenetére
Köszi válaszodat de ebből inkább kimaradok mivel semmi értelmét nem látom meg nem is értek hozzá. talán 1x ha olyan kedvem lesz bele merülök egy szép havas januári napon.
Amit a NAS-ra dugok az mindenhol megjelenik és ott van 3 USP port az bőven elég nekem.
A segítség inkább a másik topiklakónak kellene. -
cinemazealot
addikt
válasz
#79335424 #11398 üzenetére
Ugyan, 10/100 Mbps-on a FullHD felbontású filmek is röhögve átjönnek, a teljes átvitel idejét csak a film bitrátája befolyásolja. Egy 2 GB-os fájlba kódolt 2 órás film valós idejű lejátszására még a 2,5 Mbps is elegendő (egyenletes kódolási bitrátát feltételezve).
Visszatérve: arról tehát nem tudni, hogy az a lyuk pontosan mi célt szolgál (illetve hogy nem mikrofon-e) azon a billentyűzeten?
-
blakey
titán
válasz
#79335424 #11398 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nincs értelme hanem azt, hogy nem sokat dob rajta, sajnos, nekem szinte csak 5GHz-es eszközeim vannak, de amiket olvastam ezen boxok 5GHz-es teljesítményéről az hagy némi kivánni valót maga után. 2,4 GHz-es teljesítményúk gyenge és az 5GHz sem túl jó, szerencsére ezt a boxot kábellel használom.
-
Pelican
őstag
válasz
#79335424 #11081 üzenetére
Nem teljesen elvetélt az ötleted...
Kimértem és USB3-Gbit LAN adapterrel a másolás NAS-ról pendrive a 9.9 MB/s-ről felszökött 15 MB/s-re, ami azt jelenti, hogy a legdurvább (100mbps) 4k videót is le tudom most már játszani.
(Persze az extrém (>120mbps) jellyfisheket nem, de az nem is cél)
Ugyanez az adapter a laptop és a NAS között szépen kihajtja a gigabitet.. -
azbest
félisten
válasz
#79335424 #11086 üzenetére
Nem arról van szó, hogy usb-s -e. Az s905-nek RGMII portja van, amire köthetnek gigabites lan-t. Vagy 100-ast, attól függ, hogy építik fel. Az s905D-nek van integrált 100-as lanja, amihez csak transzformátor ("magnetics") és aljzat kell, de van RGMII busza is, amire gigabit chip köthető. De még nem láttam s905d boxot. Az egyesítené valószínűleg az s905 és s905x előnyeit (vp9, gigabit, 10bit hdmi).
Az s905x-ről valsz hiányzik az RGMII, azért nincs gigabites változat. -
azbest
félisten
válasz
#79335424 #11081 üzenetére
A gyarkolatban 2-300 köröl lehet inkább, bár nem tudom, hogy full duplex forgalomnál is megvan-e annyi. A 100-as usb-vel elbír közel 100-at fel és közben le is egyszerre.
Amúgy, ha jól értem az s905x tartalmaz integrált 100-as lan-t, az s905 pedig nem tartalmaz. De lehet, hogy mindkettőnek van RGMII kapcsolata, amire gigabit lan (pl RTL8211E) is köthető. Bár kissé ellentmondásos, mert van ahol s905d változatról írnak, ami szerint s905X + RGMII a "d".
De valsz az lesz az igaz, hogy az X -nek nincs gigbites bővíthetősége. Előbb láttam egy hirdetést, ahol gigabitet meséltek, de nincs lan chip és 100-as transzformátor chip van rajta
De később lehet, hogy lesznek s905d -sek is.Neten úgy látom, hogy p200 = s905, p212 = s905x, p230 = s905D.
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
#79335424 #10876 üzenetére
Android nem tudom, hogy mennyire kezeli az ext4 filerendszert. De természetesen, amelyik rendszer normálisan kezeli az ext4-et, ott módosítható. Csak meg kell találni magát a file-t.
Egyébként (már régen használtam transmission-t), szerintem a webes felületen is beállítható ez. Ráadásul azzal cache-elt változat kerül szerkesztésre, azaz leállításkor elvileg bele is íródik a megfelelő settings.json-ba.
-
hevizms
addikt
válasz
#79335424 #10647 üzenetére
Így 50 felé +1 az "öreg vagyok én már ehhez" dologhoz
(#10648) beluudj
Ennek örülök hogy nem csak én használom alap állapotában androiddal a Tv boxot.
Már kezdtem nagyon hülyén érezni magam hogy nekem elég így is és nincs szükségem az LE-re.
Talán segit ez másoknak is akik idejönnek érdeklődni ha látják hogy többen is megelégedve használjuk a boxot LE nélkül. -
blakey
titán
válasz
#79335424 #10449 üzenetére
Fontos, az LE médialejátszásra kiváló a többihez lehet használni az androidot. Tehát ha az androidos Kodit hasonlítjuk az LE Kodihoz akkor Ég és Föld az LE javára, mert ott gyakorlatilag kompromisszummentes a lejátszás, ennyi a történet, ezért ajánljuk lejátszásra az LE+Kodit. Nekem másra nem is kell, játékra jobb az Apple TV, böngészni elég az Androidos Chrome ha netán arra vágynék.
-
Csicsóka
őstag
válasz
#79335424 #9974 üzenetére
Ha meg nem rootolt, akkor a backup/update appal betallózol egy bármilyen zip fájt egy SD-ről.
Mivel nem tudja vele frissíteni a rendszert, recovery-be fog lépni. LE is telepíthető így. aml_autoscrip-et zippelni kell, majd backup/update app, és már indul is az LE SD-ről. -
vargalex
Topikgazda
válasz
#79335424 #9823 üzenetére
Pedig kihajtja a gigabitet...
-
Imi1981
veterán
-
Csicsóka
őstag
válasz
#79335424 #9633 üzenetére
Van Odroid C2-re minimal Ubuntu 16.04 ebben már 4.4.0-22 kernel kell hogy legyen. Korábban futtattam mxq pro+ dobozon Linuxokat, Debian 8-ból mini server, tűzfal, wifi ap is lett. C2 image is megfelelően átalakítva elindult ezen a boxon. Érdemes vele próbálkozni hátha sikerül megoldani ezt a feladatot.
-
azbest
félisten
válasz
mondjuk routerként, mobilnet stickhez érdemes ezt a NEXX WT3020F -et is megnézned, ha 100as lan is elég. Én vpn-hez használok egyet friss openwrt-vel, de rendeltem mégegyet, hogy kísérletezni is legyen egy. Eredetileg egy tunerrel hordozható tv stream szervert akartam, csak az macerás
A 3as málna tudhat bootolni usb-ről és lanról is. Csak aktiválni kell rajta előbb és utána többé nem lehet letiltani, de persze sd-ről is tud később is.
A kínaiak lehet árulnak powebank + router kombókat is, de nem annyira bizalomgerjesztők(#9634) DoItYourself
van amikor előny az emmc, mert sokkal gyorsabb tudhat lenni, mint az sd. Volt már a kezemben más fajta odroid és nagyon lábon volt lőve, hogy mi nem vettünk hozzá emmc-t, a kártyáról nagyon sokszor megakasztotta pl a desktop gui-t a lassú háttértár. -
vargalex
Topikgazda
válasz
Szia!
Ha nem zavar, hogy USB-s modemet kell használnod, akkor több OpenWrt kompatibilis "mini" router is szóba jöhet. Pl.:
1. 1 ethernet porttal (ami OpenWrt alatt lehet akár WAN is), viszont beépített tápegységgel: TP-Link TL-MR3040
2. 2 ethernet porttal: TP-Link TL-WR710N (édesanyámnál ilyet üzemeltem be és meglepő módon a beépített antennáival jóval nagyobb a lefedettség, mint a TL-WR741ND-vel, vagy a TL-WR1043ND-vel)
3. Szintén 2 ethernet porttal: NEXX WT3020
4. 5 ethernet porttal: OYE-0001
Mindegyik USB-s, OpenWrt képes, jelenleg akár 4.4-es kernellel. Biztos van még egyéb lehetőség is hasonlóan kis eszközökből.
-
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Elég sok armos platformot támogatott már a 4.6-linux kernel is, de már van 4.7-es is. Grafikus drivereket az Amlogic nem adott ki hozzá, ezért van még 3.14-en a LE is. De ha neked nem érdekes a kijelző vezérlés, akkor hajrá. Egy Odroid C2-t javaslok, ahhoz van normális support is, eMMC nem kötelező hozzá, tud bootolni microSD-ről is.
-
-
Pelican
őstag
válasz
#79335424 #9605 üzenetére
Nem, nem az odroidról beszélek, hanem erről.
Okosotthon agyának nálam jelenleg egy banana pi szolgál (headless), mivel lenne jobb egy s905-ös doboz? -
azbest
félisten
válasz
#79335424 #9599 üzenetére
Így van 10 vagy 100 emberből 1 gpio-t is használ. A raspikat is szinte mindenki médiajátszónak keresi. A boxokra is valószínűleg lehetne tenni általános linuxot, ami az ordoidon is fut. Bár az odroidos supportnál inkább régebbi kernel változatnál szoktak maradni, amit már kiismereték. Szóval az s905 azért is jobb választás, mert médiajátszásban és általánosabb felhasználásban is jobban áll, mint egy allwinner egy olyan gyártótól, aki semmi támogatást nem ad hozzá.
zodes is médiajátszónak vett egy boxot és úgy tűnik bánja, amiért nem egy orange pi-t vett erre a célra. Hát inkább szerencse, mert azzal nem lenne médialejátszás. Vagy legalábbis sokkal tobb baja lenne és csak anroidot használhatna úgy-ahogy.
-
Pelican
őstag
válasz
#79335424 #9599 üzenetére
És ezzel mit akartál mondani?
Komolyan érdekel.
Használok raspikat mióta megjelentek és banana pit is. Múltkor volt itt link egy s905-ös boxról, amin raspi féle 40 tűs csatlakozó volt, de amennyiért adták, nekem nem érte meg. Azért egy átlag felhasználó számára a GPIO kivezetés teljesen felesleges, és nem mondanám, hogy egy raspi többet ér, mint egy s905-ös box, egyszerűen csak másra használható. És mivel az elmúlt hetet végig raspi 3-on fejlesztéssel töltöttem, egyáltalán nem vagyok megelégedve a sebességével. -
Keef_Lee
senior tag
válasz
#79335424 #9523 üzenetére
No végre valaki, akitől lehet kérdezni.
80 méter, az már remek.
Van egy ilyen ajánlata a forgalmazónak: "...lehetőség szerint egy kismegszakítón keresztül."
Ezt mennyire kell komolyan venni? Vajon mennyire érzékeny a régi alu és modern réz kábellel épített vegyes hálózatra?
Nagyon komoly árkülönbség van a wifis és a sima között:
http://powerline-adapter.arukereso.hu/fn:termekek-osszehasonlitasa:tp-link-tl-pa2010kit-p140143360,tp-link-tl-wpa4220kit-p170302175/
Vajon wlan "hosszabbításra" is lehet stabilan használni? Nincs ezekre valami ebay-es kicioccó megoldás? Mert én nem találtam olcsóbban az árukeresőnél a kínaiaknál sem.
"A villámlást és túlfeszt nem bírja" ez mit jelent? Újra kell indítani vagy végleg hardveresen tönkremegy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged