-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
lajosx #82179 üzenetére
O betűt kell nyomni, illetve a Ctrl Shift O is igen informatív.
Bővebben:
https://kodi.wiki/view/Keyboard_controls -
SunMount3r
nagyúr
válasz
lajosx #82160 üzenetére
HA nem jön össze azzal, amit fentebb javasoltak, akkor egy Firmware frissítést megérne, hogy azután talán már igen. Valamint, ha már semmi nem jött be, akkor vészmegoldásként az lehetnek próbálkozni (amit szintén felvetettek), hogy fix 1080p-re állítani a CE lejátszási kimenetét, hogy skálázza le arra 4K videókat is és hátha sima FHD-n lenne legalább 24p. Azt hiszem ehhez a Whitleist nevű menü pontban kell mókolni valamit a CE-ben
-
Beni2360
félisten
válasz
lajosx #82151 üzenetére
Hát igen ez egy 2016 05 kiadású Tv és itt találtam specifikációt róla. De azért működnie kell max micro akadást lehet rajta látni ha látni lehet. Ha jó a beállítás akkor annak kell, hogy képet adjon ki és nézhető legyen szvsz.
-
Beni2360
félisten
válasz
lajosx #82130 üzenetére
El nem tudom képzelni miért nem ad ki képet. hacsak nem valami olyan kódolásu amit a box nem kezel.
Vissza gombbal nem lehet leállítani a lejátszást. Oda stopp gomb vagy menüben amit látni kell.
Ja és ott van a mobilról való kezelés ami kép nélkül is megy. A yatse app a play áruházból egy wifin a boxal.
A dupla penre csak helycsere jut eszembe. Nem nagyon szeretik a pen bootot inkább az SD kártyát. Gondolom az a port kerül előre amiben a videók vannak. Cseréld meg
Türelem játék főleg kezdőknek. Én is hónapokig tanultam mire majd mindenre ráéreztem. Igaz én sokat magam tapasztaltam ki.
Évek után sem tudok minden lehetőséget de sima videózásra minden megvan. -
Beni2360
félisten
-
divan
őstag
válasz
lajosx #82086 üzenetére
Olyat semmit nem kell állítani, hogy legyen kép a videón, annak alapból lennie kellene. Én még nem találkoztam olyan videóval, ami így viselkedett volna. Milyen formátum volt?
Ahhoz, hogy a számítógépről tudjál filmeket lejátszani, azt a mappát amiben a filmek, sorozatok (külön mappában kell lennie) vannak, meg kell osztanod. Ha azonos hálózaton vannak a lejátszóval, akkor látni fogja, és le tudja játszani. A megosztásnak vannak buktatói, mindet nemigen lehet leírni, nem is a topic témája elsősorban, keress rá, és kezd el, ha megakadsz valahol lehet segíteni.
Az óra sajnos így működik, csak bekapcsolva mutatja az időt, ez a hardver sajátossága.
-
-
Zebu
addikt
válasz
lajosx #81308 üzenetére
Így is lehet. Pl én nem így csináltam, mert a tv bemenetekre megy minden, és az ARC hdmi-n az erősítő van passthrough beállítással.
Ennek az a szimpla oka volt, hogy a tv-t akartam kvázi központi hub/elosztó szerepben, nem pedig az erősítőt. Használom a smart funkciókat, nem csak megjelenítő.
Megy szépen minden. 😉 earcon minden hang is megy szépen, cec is üzemel.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
lajosx #81308 üzenetére
Igen, így kell.
Tv és erősítő összekötése:
Nem tudom milyen erősítőd lesz, de kimenetnél arc HDMI csatlakozót keress. Másik oldalon a tv-n szintén HDMI arc csatlakozóra lesz szükséged.Ettől lesz a tv adás is hallható az erősítőn. Tv és erősítő beállítása is szükséges a kívánt hatáshoz ha esetleg nem ismerik fel egymást.
A box mehet pl a media feliratú HDMI csatlakozóba az erősítőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest