Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanpec
senior tag
válasz
junkpod #24724 üzenetére
Először is megszeretném köszönni Pelican és junkpod a sok segítséget, ha Pelican nincs akkor eszembe nem jut ezt a droidot(hx_s905a_1g.rar) kipróbálni, a licens mappáról nem is beszélve
Még nem hallottam olyanról, hogy szoftveresen át tudják verni a HW-t. Az antutu meg a társai is 3GB RAM 32 tárhelyet és Amlogic s905x írt a HW-re, erre fel olyan droidot akartam ráerőszakolni ami ezekhez a specifikációhoz igazodik, tégla is lett rendesen olyannyira, hogy már a szg usb burning tools sem látta már és semmilyen életjelet nem adott. Ennél jobban tégla nem lehet max ha befalazom
.
A valós HW: Amlogic s905 32Gb?(még nem ellenőriztem), 1GB RAM, ezen a néven árulják(Docooler M9s pro 32GB)
De ilyenkor se kell megijedni, igaz én is levittem a pincébe, hogy ennek annyi. De nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy mit b....am el, hiszen nem most kezdtem ezt csak TVboxal nem foglalkoztam még, és a telókat is visszalehet hozni akkor erre is kell, hogy legyen megoldás.
Szóval a varázsszó az unbrick(youtubon keressetek rá)!!!!! A lényege, hogy már csak usb-n keresztül burning tools-al lehet életet lehelni bele úgy, hogy usb kábellel a megfelelő usb portjába bedugod a kábelt(ez nekem az egyedül álló usb port, ezen keresztül lehet égetni), majd csatlakoztatod a tápot is a vashoz. Ilyenkor még nem fogja látni a b.tools. Ahhoz, hogy tudjon csatlakozni egyes típusoknál az egyik chipen 2 lábat kell összezárni, nálam a képen megjelölt alkatrészhez kellett hozzáérni egy fém csavarhúzóval, és abban a pillanatban már hanggal jelezte is a szg, hogy a kapcsolat létrejött.
Innentől kezdve már csak a megfelelő droidot kellett megtalálni és rátolni b.tools-l.
Jelenleg ott tartok, hogy visszaraktam rá az eredeti droidot, mert amivel életre keltettem azon nem volt jó a wifi driver. Most jön majd az Le+kodi kombó újra, de most már csak szigorúan SD-s megoldással
https://prohardver.hu/dl/upc/2017-11/01/167202_r7fhq7igoy7dk28s_img_20171101_082537_1.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Gamer pc
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro //
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro /
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest