- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A DLNA támogatást ne vedd készpénznek! A kínaiak nem arról híresek, hogy a kicioccó kütyüikhez számolatlanul költenék a pénzt licenszdíjakra. Tudomásom szerint csak az alap technológia, az UPNP ingyenes. A DLNA certifikáció fizetős.
Nyisd meg a Kodit, menj a videó -> fájlok menübe és ott van a hozzáadás opció. Ha szeretnél streameléssel kísérletezni, akkor a felajánlott lehetőségek közül, válaszd az UPNP -t! Ha nem hiányoznak a kalandok az életedből, akkor pedig a Windows (SMB) megosztást! Ha a megjelenő ablakban a tallózásra böksz, akkor meg kéne jelenjen a NAS SMB megosztásához megadott csoportnév (ez valami hülye, Windows kritérium, alapértelmezetten asszem WORKGROUP a neve). Onnan tallózással meg tudod adni a kívánt könyvtárat (vagy megosztást). Ha nem találja a NAS SMB -jét, akkor manuálisan is megadhatod neki a hálózati elérési utat. Ha biztos, hogy fut a NAS SMB a tutira jól megadott elérési úton és a Kodi mégsem találja, akkor se veszítsd el a csüggedésedet!Egy SMB -t tudó fájlkezelővel tallózz egy videóhoz és társítsd hozzá a Kodit! Ha elindul a film, akkor alul, egy futó ablakban megjelenik a fájl elérési útja. Ha ott egy fura elérési utat ír, amiben két, különböző "IP cím" szerepel, akkor mentsd (másold), majd töröld a kütyü fájlrendszerében a /system/etc/hosts fájl tartalmát (nem a fájlt, hanem a tartalmát, ami egy szöveges állomány). Aztán reboot és fuss neki megint Kodiban az SMB keresésnek.
Ha esetleg olyan szerencsés vagy, hogy nálad működik a CIFS csatolás, akkor pedig a csatolt tartalmat Kodiban helyi könyvtárként, a csatolásnál megadott útvonalat kell betallózni. -
kezo0
addikt
Én egy HiMedia Q10-esbe tettem egy 4 TB-os HDD-t, és egyben látja az egészet (de ezt így is hirdetik ennél a típusnál).
Viszont érdekes módon, amikor az asztali PC-ről másolok rá a hálózaton keresztül, akkor onnan nézve mindig üresnek látszik, és a kapacitását kevesebbnek mutatja 1 GB-nál – miközben már több száz GB van rajta tele... -
synar
őstag
Én is sokáig halogattam, mire rászántam magam a NAS-ra, végül beruháztam egy ZyXel NSA310S-re és nagyon nem bántam meg, már korábban is megtehettem volna, de te tudod.
-
vlevi
nagyúr
2TB fölött (ahogy én tudom), egyik androidos eszköz sem kezeli. Azért nem, mert 2TB fölött MBR helyett GPT particiokezelésre van szükség, az pedig nincs a droidban.
Ezzel kapcsolatban pedig én kérdezném, hogy az Openelec hogy áll ehhez a dologhoz? Mert az nem android, hanem Linux alapon fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged