- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
spiritex #1561 üzenetére
Na én meg nem értem ezt a kérdésed:
"Csak egy dolgot nem értek: Hogy mérnökként hogy a túróba jutott eszedbe egy ilyen kütyüt venni médialejátszónak?"
Mérnökként (vagy nem) honnan a frászból kellene tudni egy embernek, hogy a felsorolt problémákkal fog találkozni egy androidos tv box-nál? Így árulják a boltban, hogy felsorolják ezekre a hibákra számíthatsz?
Vagy az itt nagy mellénnyel beírkálók hsz-it kellett volna megtalálni és megszívlelni?
Saját ismerős kőrből tudom, hogy rajtam kívül senki nem olvas ph-t, mégis tele a lakás mindenféle műszaki kütyükkel.
Egy átlag embernek mekkora az esélye, hogy kiveri a szemét ez a hsz, amitől okosabb nem lettem, legfeljebb megtudhatom, hogy hülye vagyok, mert nem tudok egy csomó dolgot. Ennyi erővel hasznos infót is kaphatnánk, de nem az volt a cél.
Tudnál mutatni egy hasznos linket, ami rendesen körbejárja az androidos mini pc kérdést?
Lehet, hogy van ilyen, akkor megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest