Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Aki megnezte a pcper elo adast az mar valaszt is kapott az nvida sli laggal kapcsolatban. Momentan en neztem. Nem tudom, hogy abu nezte vagy sem? Mindenesetre erdekes volt.
Valszeg fent van a yt-b is meg az oldalan a pcper-nek igy barmikor visszanezheto. -
siriq
őstag
Egyszeru kerdesre nem adtad meg a valaszt. Az okfejtes megvolt de hianyzott az egesz hozzaszolasbol a direkt valasz. Ezt ugye lehet a post elejere vagy a vegere rakni, amennyiben az okfejtesed koveti a valltozast. Az okfejetesed pedig csak nagyon-nagyon kozvetett dolgokkal lett magyarazva. Ami nem teljesen helytelen de legalabb hibas.
Neharagudj meg, mar 13 eve nem elek otthon de ezt meg en is tudom. -
siriq
őstag
Egy kartyanal is latnak problemat.
A masik meg az info. Az meg ugyan ugy nincs megoldva. Ha mar nem akartok tesztelni, akkor reszletes leirast meg lehetne csinalni. Meg ilyen keson is. Mert ha most dobnad ki mar laza par honapos kesesben leszel.
Lehetne reszletezni miert nem csinaltok ilyen tesztet is pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged