- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
kikikirly #33507 üzenetére
Fizikából már nem nagyon lehet, mert a legtöbb stúdió mélyen integrált fizikai motort használt. Middleware-ből már nagyon kevesen dolgoznak, mert sokkal lassabb.
Azt érdemes megérteni, hogy a middlware-eknek van annyiban értelme, hogy az egész nagyon egyszerűen beépíthető és megy is. Ez adja a legnagyobb előnyét és egyben a legnagyobb hátrányát is. Ugyanis a teljesítménnyel fizet azért, hogy könnyen beépíthető, vagyis nem lehet annyira mélyen integrálni, hogy gyors is legyen.
Ez az érem másik oldala, amiről nem szokás beszélni. Nyilván ha ezt is nyíltan felvállalnák, akkor fel sem merülne Crytekben az a kérdés, hogy "mindig a gagyi noname fostengerekbe raknak finomságokat"... -
Csupingo
veterán
válasz
kikikirly #18235 üzenetére
Ez alapján már el lehet képzelni, mire számíthatsz. Nem okoz gondot egy 390x-nek.
-
törölt tag
válasz
kikikirly #13194 üzenetére
nVidia kártyákhoz adják majd ez már 99% [link]. Nem azt mondom, hogy "nV játék" (GW partnerségről/használt technológiákról egyelőre nincs infó), de úgy néz ki több köze van hozza az nVidiának mint az AMD-nek (kíváncsi vagyok a TressFX marad e).
Azért az is érdekes, hogy 2016-ban veszik a fáradtságot és a kész DX12-es kód mellé visszaportolnak egy DX11-es rendert mikor épp fordítva kéne lennie... Ennyire nem merték bevállalni a W10 exkluzivitást PC-n ? Bár ha steamet nézzük a W7 egymaga még mindig annyi felhasználóval bír mint a W10, W7+8 együtt (~45% meg elég jelentős potenciális vásárlói tömeggel bír, szóval nem meglepő a döntés, pénz beszél...
-
atee
őstag
válasz
kikikirly #13112 üzenetére
Egyetèrtek pedig inkább Nvidia Felè hajlok. Amíg Radeon volt addig 50-50% volt a szimpátiám, de a kártyáim 90% ban mègis mindig Nvidiák voltak.
Most meg elègedett vagyok a 390 el pedig az AMD szò hallatán kiráz a hideg.amit azèrt vállaltam be 970 ellenèben mert a monitort freesyncesre cserèltem ès kiváncsi voltam a működèsère. (Nem nyűgözött le, de nyilván bennem van a hiba)
Ami viszont biztos, hogy nem tartom lènyegesnek idő előtt visszaváltani Nvidiára. Rendben működik ez is. Semmi gondom nem volt vele. Igaz nem is variálok semmivel. Driver gondom eddig a legnagyobb az Nvidiánál volt amikor összeakatt a firefoxal amit böngèsző váltással orvosoltam. -
imi123
őstag
válasz
kikikirly #13112 üzenetére
Szerintem a lényeg az hogy a kevesebb néha több.
Nem kell mindig a jövőben gondolkodni.A jelen igényeket kell minél jobban kiszolgálni.
Az AMD túl kis cég ahhoz hogy Ők diktálják a tempót.Ez a kezdetektől kísérti a céget.Mindig forradalmat akarnak de csak egy két puska pukkanásra telik.
Én a helyükben Lisa-t sem engedném új termékek mellett fotózni..Ettől függetlenül én szurkolok nekik.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest