- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
kikikirly
üzenetére
Egyetèrtek pedig inkább Nvidia Felè hajlok. Amíg Radeon volt addig 50-50% volt a szimpátiám, de a kártyáim 90% ban mègis mindig Nvidiák voltak.
Most meg elègedett vagyok a 390 el pedig az AMD szò hallatán kiráz a hideg.
amit azèrt vállaltam be 970 ellenèben mert a monitort freesyncesre cserèltem ès kiváncsi voltam a működèsère. (Nem nyűgözött le, de nyilván bennem van a hiba)
Ami viszont biztos, hogy nem tartom lènyegesnek idő előtt visszaváltani Nvidiára. Rendben működik ez is. Semmi gondom nem volt vele. Igaz nem is variálok semmivel. Driver gondom eddig a legnagyobb az Nvidiánál volt amikor összeakatt a firefoxal amit böngèsző váltással orvosoltam. -
atee
őstag
válasz
xAcidx
üzenetére
Mèg hozhat nèhány százalèkot ez a free meg g-sync mizèria. Nem mintha aktuálisan kihasználnám ezt a technològiát.
A g-sync pofátlanul drága. Ennek tekintetèben èn most inkább R9 390 kártyát választottam a GTX 970 helyett.
Pedig megmondani nem tudom mikor volt ..talán mèg Ati időkben Radeon kártyám.
Ès eddig komolyan kellemes csalòdás. Problèmamentes, halk, ès nem melegszik jobban mint az elődje egy GTX 760
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Villanyszerelés
- Windows 7
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
amit azèrt vállaltam be 970 ellenèben mert a monitort freesyncesre cserèltem ès kiváncsi voltam a működèsère. (Nem nyűgözött le, de nyilván bennem van a hiba)