- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
kikikirly #13112 üzenetére
Egyetèrtek pedig inkább Nvidia Felè hajlok. Amíg Radeon volt addig 50-50% volt a szimpátiám, de a kártyáim 90% ban mègis mindig Nvidiák voltak.
Most meg elègedett vagyok a 390 el pedig az AMD szò hallatán kiráz a hideg.amit azèrt vállaltam be 970 ellenèben mert a monitort freesyncesre cserèltem ès kiváncsi voltam a működèsère. (Nem nyűgözött le, de nyilván bennem van a hiba)
Ami viszont biztos, hogy nem tartom lènyegesnek idő előtt visszaváltani Nvidiára. Rendben működik ez is. Semmi gondom nem volt vele. Igaz nem is variálok semmivel. Driver gondom eddig a legnagyobb az Nvidiánál volt amikor összeakatt a firefoxal amit böngèsző váltással orvosoltam. -
atee
őstag
válasz
xAcidx #12689 üzenetére
Mèg hozhat nèhány százalèkot ez a free meg g-sync mizèria. Nem mintha aktuálisan kihasználnám ezt a technològiát.
A g-sync pofátlanul drága. Ennek tekintetèben èn most inkább R9 390 kártyát választottam a GTX 970 helyett.
Pedig megmondani nem tudom mikor volt ..talán mèg Ati időkben Radeon kártyám.
Ès eddig komolyan kellemes csalòdás. Problèmamentes, halk, ès nem melegszik jobban mint az elődje egy GTX 760
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest