- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
rup1u5 #24652 üzenetére
Hát igen, az órajel vezérlése is a referencia r9 290-nek eléggé kaotikus volt, droppolt hogy ne hevüljön túl, ugyan azokat a jelenségeket tudom leírni mikro akadások, fps drop hegyek. Ja meg akkora hangorkánja volt a hűtőjének hogy az durva, az egész asztal, meg a gépház beleremegett amikor elkezdett dolgozni!
Tényleg egy nulldózer volt az asztalomon jó 3 éve.
-
HSM
félisten
válasz
rup1u5 #24644 üzenetére
Én pontosan így vagyok a zöld oldallal. Az a GTX volt az egyetlen kártya, ami majdnem kiérdemelte, hogy kivágjam az ablakon pár driveres dolgának köszönhetően...
Amúgy vicces volt, három játékkal játszottam akkoriban, és egyikben nem volt lényeges eltérés, a másikból meg egyik az AMD-n, a másik meg az Nv-n futott simábban, jobban.
(#24646) ->Raizen<-:"Hát ja a 4850 rendesen befűtötte az egész lakást jó kis kazán volt a gyári hűtővel. "
Aha... A maga durván 200W-jával. [link]
A tesztelő szerint éppen hogy kimagasló volt a fogyasztás/teljesítmény mutatója.
"Under load the Radeon 4850 is one of the most power efficient cards considering the performance it offers."
Ennyit a lakás befűtéséről.(#24648) ->Raizen<-: Hát hogyne....
Csak tények és tapasztalatok... Nem is értem, miért nem kapni a boltban 200W-os radiátort, ha az is kényelmesen elég befűteni egy házat.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
rup1u5 #24644 üzenetére
Hát ja a 4850 rendesen befűtötte az egész lakást jó kis kazán volt a gyári hűtővel.
Én valahol az r9-es szériától kezdve mondtam le végérvényesen a márkáról, konzolt sem veszek, az is amd chipes! Meg lehet nézni a ps4 pro hogy teljesít kevesebb a frame/sec vele mint a régebbi változattal.
(#24645) fules
: A több fps tényleg igaz és stabilabban is hozza a minimumokat is, de a szebb kép is mert kevesebb a képhiba.
-
-
-
Solymi81
aktív tag
válasz
rup1u5 #24576 üzenetére
Olcsóbb, egyszerűbb és több pénzt termel a könnyített játékmenet és társai, mert általa mindenki ügyesnek érezheti magát. És meglesz az öröm is, hogy sikerült kijátszania egy játékot.
Én pl. a Tomb Raider Anniversaryban akadtam el Midas Palace végén ahol a kentaurokkal kell harcolni.
Hiába na, ügyetlen vagyok és emiatt kizárnak a játék további részéből és ez diszkrimináció! Követelek könnyítést vagy cheatet esetleg mikrotranzakciós lehetőséget! -
Malibutomi
nagyúr
válasz
rup1u5 #15048 üzenetére
Memoria nelkul adjak ki? Mert ugye Micron confirms GDDR5X to enter mass production in Summer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest