- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
schawo
üzenetére
DOF és motion blur "kutyázás" teljesen jogos, ugyanis ez az a két cucc amitől konkrétan fizikai fájdalmam lesz nagyon hamar. Amúgy igazad van, sok más egyéb effekt van ami hasonlóan életszerűtlen vagy túl van tolva. Egyedüli effekt az elmúlt évekből ami szerintem jól alkalmazható és ki is néz valahogy az a tesszelláció.
És akkor el is érkeztem a vesszőparipámhoz amin már lassan 10 éve ülök:
Elegem van a csilli-villi parsztvakításból! Dugják fel a fejlesztők a realisztikus grafikát oda ahol a nap sosem süt! Semmi értelme ha közben a mai játékokban is ugyan úgy betonfalként viselkedik egy alkarnyi facsemete mint 15 éve mikor kocsival, 200km/h-val nekirongyolsz.
Rendes fizikát adjanak nekem! Ami a Crysis első részével elindult és amiért a Red Faction Guerrilla a mai napig fel van nálam telepítve! Rombolható környezet ami nem respawnol ha elfordítod a fejed, tervezhető stratégia egy shooterben a fizikai környezet bevonásával, anyagok és azok kölcsönhatása! A pizzásdoboz és a műanyag rekesz igenis égjen el ha rádobom a tűzre!! Rohadjanak meg, hogy 10 éve egy helyben topogunk és röntgenlátás meg könnyített játékmenet van helyette mert a hülyegyereknek a konzol előtt az kell!
Átlátok a falon pjú-pjú, öngyógyulás pjú-pjú.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- DUNE médialejátszók topicja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bontott 0perces STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendes fizikát adjanak nekem! Ami a Crysis első részével elindult és amiért a Red Faction Guerrilla a mai napig fel van nálam telepítve! Rombolható környezet ami nem respawnol ha elfordítod a fejed, tervezhető stratégia egy shooterben a fizikai környezet bevonásával, anyagok és azok kölcsönhatása! A