- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz
rup1u5
üzenetére
Olcsóbb, egyszerűbb és több pénzt termel a könnyített játékmenet és társai, mert általa mindenki ügyesnek érezheti magát. És meglesz az öröm is, hogy sikerült kijátszania egy játékot.
Én pl. a Tomb Raider Anniversaryban akadtam el Midas Palace végén ahol a kentaurokkal kell harcolni.
Hiába na, ügyetlen vagyok és emiatt kizárnak a játék további részéből és ez diszkrimináció! Követelek könnyítést vagy cheatet esetleg mikrotranzakciós lehetőséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen RAM-ot vegyek?
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- OpenWRT topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest