Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Mamuska
üzenetére
Persze, ezt tudom, hogy azon az AOC-on erősen szór a panel.

Azt akartam csak mutatni, hogy bár szerintem is szuper monitor ez a 27"-os Acer Nitro (nem véletlen tervezgetem a beszerzését saját célra
) nem olcsó játékszer, sehonnan sem nézve. Főleg mondjuk egy LG UW-FHD-hoz képest, amihez a VGA is lényegesen olcsóbb lehet és maga a monitor is kihozható fele pénzből, és tudtommal ott panel gondok sincsenek. -
törölt tag
válasz
Mamuska
üzenetére
Ennél már belehet kapcsolni az Overdrive-ot, Freesync mellett vagy ugyanolyan bugos (?) mint a másik két 144 Hz-es IPS monitoruk ? Azoknál Freesync ON lassabb a panel mint Freesync OFF, mert az OD kiszürkül és nem lehet állítani.
(#37567) rupszi: Sarkított példákat mindkettőre fellehet hozni...
-
HSM
félisten
válasz
Mamuska
üzenetére
Igen, magam is tervezem majd éppen egy olyan beszerzését.

Ugyanakkor azt is látom, hogy lényegesen drágább, mint egy egyszerűbb monitor. Pl. az Aoc 70K-ért ad 31,5"-os 48-75Hz range-es IPS-t, AOC Q3279VWFD8. Vagy van a Dell P2418D, ami bő 70K-ért ad szintén WQHD IPS-t, igaz, csak 24", vagy itt vannak az LG 29"-os UW-FHD monitorai, 40-75Hz között, szintén jócskán olcsóbban, ha jól emlékszem 60-90K közötti ársávban, modellfüggően.
Szóval, akármilyen "olcsónak" tűnik a korábbi 144Hz árakhoz képest, szvsz nagyon nem az 135K egy 27" WQHD monitorért.És mivel WQHD, az VGA sem lesz éppen olcsó alá, ami praktikusan 100+ FPS-el meg tudja hajtani, ha már ki is szeretnénk használni, hogy több, mint 75Hz-et tud a megjelenítő....
Szóval, azért ez összességében még messze van a költséghatékony megoldástól.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Star Citizen
- Fűnyíró topik
- Assetto Corsa EVO
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nem olcsó játékszer, sehonnan sem nézve. Főleg mondjuk egy LG UW-FHD-hoz képest, amihez a VGA is lényegesen olcsóbb lehet és maga a monitor is kihozható fele pénzből, és tudtommal ott panel gondok sincsenek.
Szerintem az nV is kiad majd hamarosan egy erre optimalizált drivert és farag a hátrányból.