- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
he7edik. #18607 üzenetére
Te pedig nyelvtanórára.
De hogy érdemben is hozzászóljak:
A nagyon jól sikerült Unity után az AC:Syndicate annyira jól fogyott az első héten, hogy idén nem is jelenik meg belőle újabb epizód, mert át kell gondolniuk, hogyan hozhatnák vissza az emberek bizalmát. Helyette ugyanaz a Ubisoft, aki az AC-ért felel, Watch Dogs 2-vel jön idén. Ismerős a cím? Igen, mert előbb írtam, hogy DX12-es lesz. Az első rész egyébként megdöntötte a megelőző AC játékok első napos eladását.10 millió fölött szórtak el belőle.
A Deus Ex: Human Revolution a Square Enix legsikeresebb címe volt a megjelenése után, 1 hónap alatt több mint 2 milliót adtak el belőle. A Mankind Divided most a legjobban várt címek között van, valószínűleg még jobban fog fogyni. A hozzászólást azért megint megköszönném.
-
guftabi96
addikt
válasz
he7edik. #18531 üzenetére
Azt írtam, hogy nem szeretem az ilyen diagramokat, mert egyszerűen nevetségesek, akárki is csinálja őket (AMD, NV, Samsung, Peugeot, Győri Édes stb). Senki nem írta, hogy nem érti.
Szóval olvasd át újra, amit írtam, nem túl nagy kihívás megérteni(#18530) fules
gyönyörű ez is
-
Valdez
őstag
válasz
he7edik. #17711 üzenetére
"Nem bírja a core az XT órajelet ezért nem jön 480x."
Erre reagáltam. Az hogy ki, milyen és mennyi tápcsatit rak a kártyára, teljesen más kérdés.
És ez csak a sima 480-as ami a 4 lényeges kártya közül felételezhetően a legkisebb (480, 480x, 490, 490x).
Én még mindig nem tartom kizártnak az 1400-1450 mhz-es custom kártyákat. -
törölt tag
válasz
he7edik. #17711 üzenetére
Olyat kell venni amin 8 van... Btw. tekintve, hogy a 8 pin is csak +2 GND a 6-oshoz képest és létezik 6 pin -> 8 pin átalakító a 6 pinen is elméletileg up to 150W mehet. Szóval ha a kártya VRM része bírja akár 200W-ig gond nélkül ellehet menni, nem a 6 pin lesz a meghatározó hanem a GPU...
-
-
Bratilla95
tag
válasz
he7edik. #17700 üzenetére
Ezt inkább fordítva írd, úgy helyes.
Egyébként akit nem érdekel a marketing, hanem tesztek alapján választ. Azoknak általában ~80% ban amd kártyája van, nézd meg a perf/$ értéket és ott a nvidia mindig lemarad, Pl.: 390x>980; 390>970; 380x>960(4gb mert ezzel van kb egy árban esetleg kicsit olcsóbb a 960) 380>960. -
törölt tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
he7edik. #17460 üzenetére
Kis segítség a grafikonon szereplő év elválasztásához.
(#17464) sayinpety: Nem. Továbbra is október-november a target. Az történt, hogy pár média bekamuzta a 2017 elejét, aztán ezt a kamut úgy próbálják eladni, hogy az AMD előrehozta hirtelen (nyilván senki sem fogja azt mondani, hogy elbasztuk, szarok voltak az informátorok, vagy rossz volt a kristálygömb, stb. ... az is biztos, hogy az AMD nem fogja cáfolni ezeket, mert szabály náluk, hogy nem megjelent dolgokról nem beszélnek). Szóval az, amit neked mondtak pár hónapja továbbra is él.
-
stratova
veterán
-
törölt tag
válasz
he7edik. #11724 üzenetére
Az mondjuk a szerencsétlen PowerTune nem pedig a játék hibája... Elég sok játéknál megfigyelhető, hogy totojázik a driver és nem elég gyorsan tekeri fel a GPU-t ami miatt akadozik a játék még ha legtöbbször csak rövid ideig is.
Nekem mondjuk villódzás is volt főleg járművek/tornyok vezérlése közben ami remélem javítva lesz akár játék, akár driver bug bár szerintem utóbbi [link] -
nonsen5e
veterán
válasz
he7edik. #11720 üzenetére
És itt visszatérhetünk egy másik témára. A Square-t elég AMD-s cégnek ismer(t)em. Viszont idén az FFXIV kieg kapott Gameworks HBAO+ -t. Ilyeneket szoktak cégeken belül, hogy egyik játék ilyen, másik olyan? Vagy szimplán a Square japán részlege az eddig nem pártolt nagyon sehova és a nyugati (Eidos, és leányvállalatai) részek csak AMD-sek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest