- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bratilla95
tag
válasz
keIdor #17922 üzenetére
Azért az nem igaz, hogy gyorsabb pl 380/x 390/x mind gyorsabb mint a 900-as szériában lévő társa azonos áron (amd néha még olcsóbb is nem csak gyorsabb). Persze az abszolút csúcs az nv-nél van most. De ez lentebb nem igaz.
Szerk. Illetve a probléma sincs több egyik oldalon sem mint a másikon ( személyes tapasztalat alapján ) -
-
Bratilla95
tag
válasz
he7edik. #17700 üzenetére
Ezt inkább fordítva írd, úgy helyes.
Egyébként akit nem érdekel a marketing, hanem tesztek alapján választ. Azoknak általában ~80% ban amd kártyája van, nézd meg a perf/$ értéket és ott a nvidia mindig lemarad, Pl.: 390x>980; 390>970; 380x>960(4gb mert ezzel van kb egy árban esetleg kicsit olcsóbb a 960) 380>960. -
Bratilla95
tag
válasz
Malibutomi #16872 üzenetére
Vagy majd gigabyte ott lesz 70-ért
-
Bratilla95
tag
válasz
Dyingsoul #16131 üzenetére
Értem én a véleményed/álláspontod de, nekem a driver gondok pont fordítva voltak. Pont ezért cseréltem a gtx 960-ast r9 280x-re. Ezek után megszűnt minden random driver leállás. Játékok terén meg észrevehető előrelépés volt. Én 1 előnyt látok jelenlegi Nv kártyákon az pedig a fogyasztás, aminek tényleges előnye CSAK m-atx és itx gépeknél van. Jelenleg is AMD R9 390-es van a gépemben jobb választásnak tűnt mint gtx 970. Későbbi összehasonlítás haverom gépével is engem igazolt.
Tény hogy nem állnak jól, de inkább annak a hibája, hogy a konkurens gyártó direkt erőlteti a saját effektjeit a játékokba, ami mindenhol rontja a teljesítményt, de amd-n még jobban.
Pl.: a hair works a witcher-ben ha nem x64-es tess lenne akkor náluk sem kéne egy gtx 980 a max grafikához 60 fps-el elég lenne egy 970. De itt a lényeg, hogy minél drágább kártyát vegyél, lehetőleg tőlük.. -
Bratilla95
tag
Tudtommal a Mantle szolgált a dx12 alapjául, ami kimondottan gcn-re lett tervezve, ezzel nem azt mondom, hogy a dx12 is gcn-re készült, de valószínűleg a Mantle rokonság miatt megy jobb a gcn-nel. Én nem mondtam sehol, hogy bármelyik dx12-re lett tervezve, de van némi alapja annak amit írtam SZERINTEM. Ha tévednék kérlek világosítsatok fel, hogy miben, illetve mekkorát tévedtem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged