Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz BerserkGuts #49554 üzenetére

Most tegnap összeraktam egy PC-t Alza gépösszerakóval. minden vadi új 2-3 év garanciás.
    385 K egy B850 Asus deszka - egy 9600X proci,+ egy 10 K-s Hyper Hütő egy 9060XT 16GB kártya és 32 GB DDR5 ram, mellé valami noname ház 1 TB SSD és egy 650W os normális táp.
    Ez most is egy Ps5 pro fölötti szint simán , 1440P ben gyönyörűen el lehet vele lenni.
    A fenti konfig még bőven bővíthető minden téren 2 generáció érkezik bele de egy biztos CPU ban de most is itt a 9800X3D késöbbre.
    Ha te majd bővíteni akarsz Ps6 ra biztos vagyok benne hogy minimum 200K-t rá kell költened a Ps5 árára.
    Azt ha erre a konfigra tolod akkor szerintem ugyan úgy majd Ps6 szinten leszel újra.
    Nem látom a drasztikus eltérést . Nem 4 K 144Hz Natív a cél, mert azt nem tudja a Ps5 sem, felskálázva meg ez is tud 4K-t.
    Kicsit nekem álomvilág már ez a Konzol sokkal olcsóbb, jobb téma, mert a Windows-t telepíteni ma már grafikusan gyerekjáték, évekig stabil, nekem 5-6 éve lett utoljára húzva A játékáruházak online aklamazásai meg még annyi szakértelmet sem igényelnek egy játék telepítéséhez , mint egy Playstation Store. AZ mellett ott a Gamepass, Az Epic állandó ingyenes játékínálata havonta, a magyarítások ami sok embernek előny. ( AI fordítással szinte minden játék napokkal a megjelenés után magyar )

• DudeHUN

senior tag

válasz BerserkGuts #49554 üzenetére

Nekem az a gép van, amit az adatlapon látsz. 2017 óta 300k-t sem költöttem a benne lévő hardverre. Semmit nem vettem használtan. Erősebb, mint a PS5.
    De mondom. Tök mindegy. 3x annyit is költhettem volna. Ezek a hasonlítgatások semmit nem érnek.

Új hozzászólás Aktív témák