- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
Teljes mértékben eggyet értek, valojában én is egy konzolos jatekos vagyok a szokasokat figyelembe véve csak fogalmatlan vagyok a joystickhez.
Most ujitanom kell félkonfigot aztán uj vga, aztan kell másik monitor az elavult 1080p helyett, akkor jöhet az uj táp, es ez mire meg van a 7600 vagy 9600 pont olyan eros lesz mint most a 3600. Miközben jo tv-m van es csak rá kéne dugni a konzolt, hatalmas kukonbseg, nem is ertem hogy generalhatna vitat. -
bozont
veterán
Pc-re sem kell annyit költeni, az csak az önuralom hiánya. Az adatlapon lévő konfigom kb 400e körül volt (ebből csak a vga használt vétel) és jobb látványt + teljesítményt nyújt mint egy PS5. A PS Plus sem érv, pc-re van game pass. De az igazság az, hogy van elég nagy backlogom hogy ne "kelljen" azonnal megvenni a legújabb játékokat, csak ami tényleg annyira lázba hoz. Később is ráér akciósan.
A PS5 egyetlen előnye az ease of use, abban azért sokkal jobb mint egy pc. -
Nem akarok ebből konzol vs PC vitát,de szimplán nem értek egyet ezzel, úgy hogy van PS5 gépem is, Switch is.
Miben nyílvánul meg az olcsósága?Mert hardverben jelenleg egy 9060XT/ 5060- 5800X procival 32 GB vrammal 2 TB SSD-vel kijön 330-350 K ból, minden új és garanciás.
Elérhető rengeteg játék a múltból is rengeteg áruház,nem vagy egyetlen platformhoz kötve. A win stabil, egy áruházon keresztül kevesebb macera feltenni egy játékot mint konzolo, már igazából kettő gombnyomás.
Semmi előnyét nem látom már a Konzolnak azon kívül ,hogy be vagy zárva egy platformra Drágák rá a játékok és azért is fizetned kell hogy egyáltalán online elérj másokat.A Ps Plust én lassan fél éve nem húztam be, megbántam hogy előfizettem rá egy évre újra. Szerintem drágább,de inkább azt írom nem olcsóbb játszani konzolon, főleg ha fenntartasz mellé egy PC-t vagy laptopot minden másra. Plusz én elégedettebb vagyok a PC-s grafikával még úgy is hogy vanak problémák, de sajnos Playstationon is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB ELADÓ
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest