Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Crytek
üzenetére
210k...
Erről jut eszembe. Nyilván ez a 210k-tól kezdődő ár, de még 300k körül kapható 1050 vagy 1060 maxQ sem mondható egy kifejezetten ultra kompetitív fps gamer konfignak. Mármint olyannak, hogy hát ez azért musthave, hogy 144-300hz, és ne laggoljon.
200-300k és mondjuk ezen akkor lehet játszani 1080p-ben. Mondjuk jó minőségben 60fps-sel.
Mármint hogy ez inkább olyan minimumnak tűnik ahhoz, hogy érdemes legyen leülni játszani rajta.
200-300k. Azon gondolkodtam el, hogy igazából Mit Lehetne felhozni érvként emellett, ha a streamelt játék (pl GFN) 1080p ultra grafikát hozza havi $5-ért?
Valamilyen hardvert persze kell venni hozzá. Én koránbban azt gondoltam, nem fogják olyan olcsón kínálni, hogy versenyképes legyen a saját hardverrel azok számára, akik sokat játszanak (korábban limites volt az óraszám), azok, akik meg nem játszanak sokat, általában nem is fogalmazódik meg igényként a kompromisszumok nélküli grafikai minőség és megelégszenek azzal, amit a rendelkezésükre álló hardver biztosít.
De itt van ez a noti kérdés. Van egy 3 éves notebookom. Lassan kiöregszik, kéne vennem helyette egy újat, hogy továbbra is 1080p 60fps highon játszhassak. Miért fizessek én 300e Ft-ot egy új eszközért, amikor havi $5-ért megkaphatom a felhőből?
(Nyilván persze ma még lehetnek gyermekbetegségek, hogy most milyen játék érhető el, meg nálunk nem is annyira rossz a net, tehát nem tömöríti agyon és nem szaggat)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő